Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öyle oluyo gerçekten
Eşim bile ilaç vermeyelim bu sefer doğal büyütelim deyip duruyordu. Baktı yükseliyor ateş onu da aldı bi telaş:))) hemen getirdi ilacı:)
Herkesinki aynı olmaz kızlar arkadaşımın bebeğin ateş bile çıkmamış. Ama bizim iki gün ateş oldu sonra da vücutta döküntü oldu dr aşıdan olabilir dedi. Yeni yeni azalıyor
Herkesinki aynı olmaz kızlar arkadaşımın bebeğin ateş bile çıkmamış. Ama bizim iki gün ateş oldu sonra da vücutta döküntü oldu dr aşıdan olabilir dedi. Yeni yeni azalıyor
İlk zamanlar acır göğüs ucun hassastır ilk zamanlar yara olur ama sadece memenin ucunu emiyorsa da yara olur örnek ben 2 aydır 29 marttan bu yana sağ meme yarık çünkü ucunu emiyor kavrayamıyor mu ben mi kavratamiyorum ama sağ mememiz sıkıntılı
Canım ya valla Allah yardımcımıZ olsun insan başına gelmeden acisini bilmediğinden anlayamıyor ama olunca ne zormuş diyorum. Zeytinyağı sürüyorum bende . Bi de pomad alayım o zaman bakalım nasıl olacak
Gece gece iğrenç geyikler geliyo dilime ama tutuyom kendimi. Beni gruptan atarsınız. Bizim grup yalan oldu bu arada. Heyyyooo fıs çıktınız len 5-6 kişi hariç. 2017 nisan-mayısında naneleri yerken iyiydi. Nane demişken tüp bebek nasıl oluyor. Erkeğin spermi nasıl alınıyor. Ay Anamla kavga ettim de bugün. :)
Öyle oluyo gerçekten
Eşim bile ilaç vermeyelim bu sefer doğal büyütelim deyip duruyordu. Baktı yükseliyor ateş onu da aldı bi telaş:))) hemen getirdi ilacı:)