2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım hemde 20. Haftadan itibaren yüz felci olmuştum martın 8 inde ve hala biraz var. Benim bebek çok küçük diye doğum doktorum ve kbb cılar kullanma dedi ama 36 ileriçbi tarih bi akraba olmuştu hamileyken kullandı ve geçti. Burdüki bi arkadaşa da doktoru vermiş kortizon kullandı sanırım @Zehra ungrms idi. Yani ilaç kullanmayınca çok zor geçiyo 4,6 ayı buluyo ban doğururca sanırım gitcem bi daha doktora çünkü iki gözüm hala uyum içinde kapanmıyo. Çok lanet bişe. Doğum doktorun kullan dediyse kullan. Benimki kullanma demişti küçük old için

Artik başlayın bir bir adınızı sıldırmeye. Günü gelen doğursun bekleme yapmayın hadı.

Kızlar benim hala sütüm gelmedi bugün 3. Gün ılık duş aldım hoşaftan humanaya her şeyi içtim içiyorum masaj da yapıyorum ama yok. Sadece mama veriyoruz şimdilik, korkmaya başladım sarı süt bile gelmedi

Canım benim doğumu doktor 9 una almıştı , dünkü kontrolde herşey yolunda 14 ünde alcaz bebeği dedi. Ben şok, sil baştan tekrar düzenledim herşeyi.
Ne kadar kalsa iyi ama boyle bir şey istemezdim bende sonucda planlı sezaryanın en güzel yanı plan program yapa bilmen, 1 gun kaldı diyeceğın gun yıne 6 gun kaldı dıyceksın insan üzülur biraz heycan falan insanın kursagında kalır keşke başdan 14 deseymis doğru yapdığnı düşünmüyorum dr en başdan doğru tarıhı vermeliydı.

Canım. Çok geçmiş oldu hamileyken görümce de geçirdi. Bol sakız cigne ve yüzünün o kısmına daima ilik havlu koy kaslar yumusasin eski haline gelmedi daha kolay oluyor.

dün tarih 07.07 idi diye bizim hastanede de nst kıtlığı vardı ilk defa. Dr baya kızdı ne var sanki 7.7 ise ne olmuş herkes bugüne sezaryen tarihini almış diye.

canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Neden oldu ki acaba ya

Ben doğurmadım, 37. haftadayım 9 kilo civarında aldım. Gerçi iki gündür hastalıktan biraz da vermişim ama normali böyle.
Ha ha 9 mu en son 11 dım şimdi 12-13 görmüşümdür. Nasıl yapıyorsunuz bu az kılo almayı allah aşkına soyleyın.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

En başından ayın 14 üydü canım. Geçen hafta bebek hareketleri 3 gün azaldı. Doktor erkene alalım deyip 9 una çekti ve hergün nst ye gönderdi beni. Benim minnoş bir haftadır uslu durdu. Hareketleri normal su normal kalp atımı normal. Dün kontrolüm vardı adam artık dedi herşey normal niye alalım erken olanladığımız tarihi bekleyelim. Hergün nst ye girecem yine, çarşamba yine kontrol var. Bir aksilik olmazsa gününde alcak. Israr ettim al 9 unda değişme diye ama dedi bana niye erken alalım herşey yokundayken, küvöz riski de olabilir bir ihtimal, bebek gelişimini anne karnında tamamlasın dedi.

Canım çok geçmiş olsun..Nazar duası var netten bak ezbere bilmiyorum yazamadım o yüzden .onu oku bolll boll

Vallahi özel biley yapmadım ben ama 4.5 aya kadar kilo almadım, kortizonu kesince doktorum bür anda 3 kilo arttı kilom. Şu anda 3 kilonun 1 kilosunu vermiş bulundum. Kaldı iki kilo. Oda bence kortizondan sonra vucudun su tutmasıdır. Doktorda şaşkın bende şaşkın. Tabi normalde kilolu bir kişiyim, zayıf değilim.

Bende doğsun istiyorum artık ama kızım stres yapmasın diye sabrediyorum onun da bi vakti var diyorum bu arada hergün hurma yiyip adaçayı içiyorum gerçekten sancı yapıyo ama hala düzensiz

Günaydın canım benim ağrım yok yine uyuyamıyorum :) kötü düşünme o süt gelecek başka yolu yok beyne kötü elektrik yollamıyoruz ya gelmezse diye. Gelecek işi ne:)
Insallah canim. Personeli cok seviyorum .O kadar panik yaptim yatistirdilar .Alttan muayene istemiyorum dedim tamam dediler .
Bizim senle tarihler yakın, ben birkaç gün geriyim heralde, dün bende de nstde birkaç kez 50-65 arası çıktı. Yaklaşıyoruz sona hayırlıysıyla..
Ben 75 i gorunce tansiyonum düştü :))
Ya ona hic dikkat etmedim evet haklisin .Nst cihazi iki tane kalmis sadece .Millet aklini yitirmis .

Bi yandanda haklı aslında canım. Ne kadar dursa iyi. Onun gözünde 5 gün beklemek kolay geliyor bilmiyorki şu an bizim için 5 gün 5 asır gibi geciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…