Aaaa o zaman hastaneye de mi götürelim? Doğum sonrası nasıl olacak. Evde sancı tutunca büyük bi kaba koyalım o zaman
ya açılmazsa çiçekkesin acilirmiymis?
Ayaklı küvet diyosun galiba tek başına yıkamak için mantıklı . Alırken ayaklarini iyi kontrol edin. Ben mağazada baktığımda ayağın biri dengesizdi sallaniyordu resmen. Bide ayağın altına paspas atarsın mis gibi yıkarsın bebisini.Ben yardim falam istemedim erken başladım hatta yıkamaya bugünde düşünüyorum biseyler hazırlamak ağırlamadan valizide yapmak istiyorum daha alınacak.eksikler var tabi daha bugün eşime dedim ben yüksek banyo küveti alaçam diye kaynanamla beraber alçak almiatim ama banyo dar bide belim ağrımasın diye eşimde annemi caydırırsın dedi bende banyo zaten küçük iki.kisi sigilmaz hergun banyo yaptricam hergün annemimi çağırayım artık deme herseyde anneme cagirrsin diye ona guvenerekmi çocuk yaptım demdim tamam dedi ama 2 gün sonra yine aynı kaynanama demiş o da yok.almayin çok gereksiz kullanışsız bi ise yaramaz aldırmam falan demiş bende ben alacam gereksizsede kendim görürüm dedim esime
bu ara çok duyuyorum bende alicam aktarlarda olur demi dogum olunca çıkarmak gerekms demi yanında durmasa evde dursa almazlar burda hastaneye fakülteye gitcem bnEvet Cnm hastaneye de götürmek gerek yada biri senin için sudan çıkartmalı evde kalacak ise.
Valla bizim açıldı resmi attım size ben şimdi doğuma da hazırladım doğum eşyalarının yanına :)) sürahi gibi birseye koyacağım bu kez olmadı banyo kovasına :))) rahat rahat açılsın kolay olsun doğum
Aynen dar şişe olmasın leğen megen bulun gevsek gevşek açılsınEvet Cnm hastaneye de götürmek gerek yada biri senin için sudan çıkartmalı evde kalacak ise.
Valla bizim açıldı resmi attım size ben şimdi doğuma da hazırladım doğum eşyalarının yanına :)) sürahi gibi birseye koyacağım bu kez olmadı banyo kovasına :))) rahat rahat açılsın kolay olsun doğum
Yanında durmasada olur ama mutlaka bebek doğunca çıkması lazım çiçek çıkıp kapandikca rahim toplanirmisbu ara çok duyuyorum bende alicam aktarlarda olur demi dogum olunca çıkarmak gerekms demi yanında durmasa evde dursa almazlar burda hastaneye fakülteye gitcem bn
bu ara çok duyuyorum bende alicam aktarlarda olur demi dogum olunca çıkarmak gerekms demi yanında durmasa evde dursa almazlar burda hastaneye fakülteye gitcem bn
Aynen dar şişe olmasın leğen megen bulun gevsek gevşek açılsınsuya koyarken okunacak süreler var galiba ben sezeryan olcagim için araştırmadım.
Kalmaya karar verdim. Ben de çok isterim, diğer kızımın doğumunu da göremedi eşim ama sıradaki yavrumuza kısmet olsun artık.Eşinizle o anı paylaşın derim o zaman belki konforlu olmazsınız ama hayat arkadaşınız yanınızda olur ben coknisterim Allah nasip ederse eşim olsun başka kimse olmasada olur tabi hayat ne getirir bilinmez:/
Evde bı kizin daha hem ilgilenen olur hem sen muhtaç olmazsan. Eşiniz aranız iyi olsun bikac gün geç görür en fazla. Ne hiayeler duyduk adam doğumda karısıyla beraber ama kadınn burnundan getiren . Kolay doğumlar dilerimKalmaya karar verdim. Ben de çok isterim, diğer kızımın doğumunu da göremedi eşim ama sıradaki yavrumuza kısmet olsun artık.
Banyo küveti konusunda bilgim yok canım ama o daha rahat olur diyorsan al tabi ama bende alçak küvetlerden aldım ilk zamanlar salonda yıkarım heralde zaten yani hiç bilmiyorum aslında nasıl olacak ama iyi demişsin kendi işini kendin görebilirsen daha iyi olur kimseye minnet etmezsin bende bugün hastane çantasına koyacaklarımı yıkamaya başladım onlar hazır olsun da gerisini de azar azar yıkarım hazırlarım dedim ama birsürü eksiğim olduğunu farkettim çok şey aldım sanıyordum meğer daha hiçbirşey almamışım birsürü eksiği var iyiki şimdi çıkarıp bakmışım yakında tekrar bi alışverişe çıkmam gerekecek çok panik oldumBen yardim falam istemedim erken başladım hatta yıkamaya bugünde düşünüyorum biseyler hazırlamak ağırlamadan valizide yapmak istiyorum daha alınacak.eksikler var tabi daha bugün eşime dedim ben yüksek banyo küveti alaçam diye kaynanamla beraber alçak almiatim ama banyo dar bide belim ağrımasın diye eşimde annemi caydırırsın dedi bende banyo zaten küçük iki.kisi sigilmaz hergun banyo yaptricam hergün annemimi çağırayım artık deme herseyde anneme cagirrsin diye ona guvenerekmi çocuk yaptım demdim tamam dedi ama 2 gün sonra yine aynı kaynanama demiş o da yok.almayin çok gereksiz kullanışsız bi ise yaramaz aldırmam falan demiş bende ben alacam gereksizsede kendim görürüm dedim esime
Mantıklı demi daha rahat yıkarım alayim ben en iyisiAyaklı küvet diyosun galiba tek başına yıkamak için mantıklı . Alırken ayaklarini iyi kontrol edin. Ben mağazada baktığımda ayağın biri dengesizdi sallaniyordu resmen. Bide ayağın altına paspas atarsın mis gibi yıkarsın bebisini.
yerlstirmeyine bene çok aldik sanıyodum ama eksikleri varmış sonra fark ediliyor gerçekten aslında yerde olanla yıkarım ama banyo dar tuvaletin önünde kalıyor küvet e sığmıyor o küçük plastik bebek küveti salonda soğuk banyo ısısına goreben bile üşüyorum banyo da şu buhar çabuk ısınıyorBanyo küveti konusunda bilgim yok canım ama o daha rahat olur diyorsan al tabi ama bende alçak küvetlerden aldım ilk zamanlar salonda yıkarım heralde zaten yani hiç bilmiyorum aslında nasıl olacak ama iyi demişsin kendi işini kendin görebilirsen daha iyi olur kimseye minnet etmezsin bende bugün hastane çantasına koyacaklarımı yıkamaya başladım onlar hazır olsun da gerisini de azar azar yıkarım hazırlarım dedim ama birsürü eksiğim olduğunu farkettim çok şey aldım sanıyordum meğer daha hiçbirşey almamışım birsürü eksiği var iyiki şimdi çıkarıp bakmışım yakında tekrar bi alışverişe çıkmam gerekecek çok panik oldum
Canım kafası yerleşmiş mi? Bol bol su ve yürüyüş dönmesini rahatlatırmış .ayrıca otururken bazı pozisyonlar var ve secde pozisyonu var bunları deneyin yine de . İnşallah döner , dönmezse de sağlıkla gelsinKızlar şimdi doktor kontrolunden geldik kızımız hala ters 48 cm 2550 kg olmuş doktor suyu da kan akışıda çok iyi dedi çok şükürBüyük ihtimalle dönmiyecek o yüzden sezeryan olucak 30 eylüle karar verdik bakalım
evde kimse olmaz da dogum bitince eşini yollar cikarttiririm yakin hastane 3 5 dk msafe de trafik yokYanında durmasada olur ama mutlaka bebek doğunca çıkması lazım çiçek çıkıp kapandikca rahim toplanirmis
Çocuktan sonra yapacağın en doğru hareket yardimci kadın almak
İyide olsan yapsan dizsen hersey dört dörtlük olsun paralandiğin ile kaliyorsun kocanda dahil kimseye yaranamiyorsun kendini harap ettiğinle kalıyorsun.o yüzden kesinlikle elinde mesleğin olacak parani kazanacak kimseye minnet etmeden istediğini yapacaksin.
Benim de çok kasılmam ve sancım var canım. Ya normal bir durum ya da bebeler telaşlı :)) ilk hamileliğimde bu kadar sık olmamıştı o yüzden korkuyorum ya erkenden gelmeye kalkarsa diye :) zaten ilaçlarla tutuyoruz içerde. Allah yardımcımız olsun.
Herşey gönlünce olsun canımEşimi yanımda istiyorum ama işin bir de özlük hakları kısmı var..annelik izni,kademe,derece ilerlemesinden vazgeçmem gerek. Eşim ayrıca bize yetmeye çalışmaktan çok yıpranır. Doğumu yaptıktan sonra pasaport işlemleri hallolur hallolmaz gideriz, belki eşim doğum sonrasına yanımıza da gelebilir izin alıp,kısa süreliğine de olsa. İdare ederiz diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim.
Fakülte de olsa kapıda bir bekleyen olur o çıkarsın bence ama en kötü evde falan birine tembihleyin
Aynen duaları da var cnm. Kavanoz da tam açılamadı benim pişman olmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?