2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aaaa o zaman hastaneye de mi götürelim? Doğum sonrası nasıl olacak. Evde sancı tutunca büyük bi kaba koyalım o zaman

Evet Cnm hastaneye de götürmek gerek yada biri senin için sudan çıkartmalı evde kalacak ise.
ya açılmazsa çiçek kesin acilirmiymis?

Valla bizim açıldı resmi attım size ben şimdi doğuma da hazırladım doğum eşyalarının yanına :)) sürahi gibi birseye koyacağım bu kez olmadı banyo kovasına :))) rahat rahat açılsın kolay olsun doğum

Ayaklı küvet diyosun galiba tek başına yıkamak için mantıklı . Alırken ayaklarini iyi kontrol edin. Ben mağazada baktığımda ayağın biri dengesizdi sallaniyordu resmen. Bide ayağın altına paspas atarsın mis gibi yıkarsın bebisini.

bu ara çok duyuyorum bende alicam aktarlarda olur demi dogum olunca çıkarmak gerekms demi yanında durmasa evde dursa almazlar burda hastaneye fakülteye gitcem bn

Aynen dar şişe olmasın leğen megen bulun gevsek gevşek açılsın suya koyarken okunacak süreler var galiba ben sezeryan olcagim için araştırmadım.

bu ara çok duyuyorum bende alicam aktarlarda olur demi dogum olunca çıkarmak gerekms demi yanında durmasa evde dursa almazlar burda hastaneye fakülteye gitcem bn
Yanında durmasada olur ama mutlaka bebek doğunca çıkması lazım çiçek çıkıp kapandikca rahim toplanirmis

Fakülte de olsa kapıda bir bekleyen olur o çıkarsın bence ama en kötü evde falan birine tembihleyin

Aynen dar şişe olmasın leğen megen bulun gevsek gevşek açılsın suya koyarken okunacak süreler var galiba ben sezeryan olcagim için araştırmadım.

Aynen duaları da var cnm. Kavanoz da tam açılamadı benim pişman olmustum

Eşinizle o anı paylaşın derim o zaman belki konforlu olmazsınız ama hayat arkadaşınız yanınızda olur ben coknisterim Allah nasip ederse eşim olsun başka kimse olmasada olur tabi hayat ne getirir bilinmez:/
Kalmaya karar verdim. Ben de çok isterim, diğer kızımın doğumunu da göremedi eşim ama sıradaki yavrumuza kısmet olsun artık.

Kalmaya karar verdim. Ben de çok isterim, diğer kızımın doğumunu da göremedi eşim ama sıradaki yavrumuza kısmet olsun artık.
Evde bı kizin daha hem ilgilenen olur hem sen muhtaç olmazsan. Eşiniz aranız iyi olsun bikac gün geç görür en fazla. Ne hiayeler duyduk adam doğumda karısıyla beraber ama kadınn burnundan getiren . Kolay doğumlar dilerim

Banyo küveti konusunda bilgim yok canım ama o daha rahat olur diyorsan al tabi ama bende alçak küvetlerden aldım ilk zamanlar salonda yıkarım heralde zaten yani hiç bilmiyorum aslında nasıl olacak ama iyi demişsin kendi işini kendin görebilirsen daha iyi olur kimseye minnet etmezsin bende bugün hastane çantasına koyacaklarımı yıkamaya başladım onlar hazır olsun da gerisini de azar azar yıkarım hazırlarım dedim ama birsürü eksiğim olduğunu farkettim çok şey aldım sanıyordum meğer daha hiçbirşey almamışım birsürü eksiği var iyiki şimdi çıkarıp bakmışım yakında tekrar bi alışverişe çıkmam gerekecek çok panik oldum

Mantıklı demi daha rahat yıkarım alayim ben en iyisi

yerlstirmeyine bene çok aldik sanıyodum ama eksikleri varmış sonra fark ediliyor gerçekten aslında yerde olanla yıkarım ama banyo dar tuvaletin önünde kalıyor küvet e sığmıyor o küçük plastik bebek küveti salonda soğuk banyo ısısına goreben bile üşüyorum banyo da şu buhar çabuk ısınıyor

Canım kafası yerleşmiş mi? Bol bol su ve yürüyüş dönmesini rahatlatırmış .ayrıca otururken bazı pozisyonlar var ve secde pozisyonu var bunları deneyin yine de . İnşallah döner , dönmezse de sağlıkla gelsin

Kızlar doktordan geldik 2340 kilo 47 cm boyu olmuş. Henüz yerleşmemiş başı zaten erken dedi . Baş aşağı duruyomus minnakım ben ters döndü gibi hissetmiştim baş aşağı olduğunu öğrenince sevindim. Bir buçuk hafta sonra tekrar çağırdı nst ye de giricem. 7.5 kilo almışım en fazla 10 kiloyla gebeliği tamamlariz gibi geliyo.

Kesinlikle katılıyorum canım, kizimda kendimi parcaladim hem ev hem iş hem çocuk İnşallah bunda boyle yapmicam

Benimde ilk hamilelik bu kadar ağır geçmiyor du Hem sertleşme var hem kasılma hem vajina ma baskı bel ağrısı , sırt ağrısı ... Ne ararsanız var

Herşey gönlünce olsun canım

Fakülte de olsa kapıda bir bekleyen olur o çıkarsın bence ama en kötü evde falan birine tembihleyin

Aynen duaları da var cnm. Kavanoz da tam açılamadı benim pişman olmustum

canim kavanozda iyi acılmiyorsa hastaneye nasil gotureym ki badka saklama kabina mi koysak derin büyük olanlara ya bu gebelikte bazen keske sezaryen olsa dedigim oldu ama su iki üç gündür anladm ki ben sezaryen olsam o dikisle4 kesin açılır evide b.k götürür toplanana kadr çöp ev olur . valla yatıyorum bi kac gundur ve heryer birbirine giriyor gene ufak tefek yapıyorum ama bu kez kasilmalar başlıyo belim agriyo insallah normal olur da doğumlarımz bi iki güne toparlar hayata ve çocuklara adepte oluruz hemen .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…