2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
masallah canim bak donmuş inslh güzelce yerleşirse 1 2 haftaya . yerleşme sanirm 37dn sonra oluyor ya

Mantıklı cnm derin saklama kabı. Kesinlikle normal istiyorum ama olmazsa da artık yapacak birey yok inan su akıp yolunu bulacak. Bakalım bizi nasıl neler bekliyor

Sağolsun yürümekten nefret eden bir eşim var o yüzden yürüyemiyorum

Yapacak birşey yok keyfi istemiyor cadının doktorla konuştum sezeryan da kötü bir seçenek değil dedi

Mantıklı demi daha rahat yıkarım alayim ben en iyisi
Biz ayakli alcaktik e bebekte ki teşhir urun ayagi dengesiz diye eşim vazgeçti. Ama dediğim gibi ayağı mağazada açıp bakın dengesine yalnız anneler için iyi. Heleki bende doğumdan sonra çok sırt ağrısı oldu uzun süre eğilmek mahvedio. Biz hava soğukken salonunda ortasında koltuğun üstüne küveti koyup yıkadık

Benimde ilk hamilelik bu kadar ağır geçmiyor du Hem sertleşme var hem kasılma hem vajina ma baskı bel ağrısı , sırt ağrısı ... Ne ararsanız var
Aynen ya ikinci gebeligi olanlarda hep aynı sıkıntı demekki yoruluyoruz bebekler de zorluyo bizi

masallah canim bak donmuş inslh güzelce yerleşirse 1 2 haftaya . yerleşme sanirm 37dn sonra oluyor ya
İnşallah . İnşallah hepimiz burda güzel musmutlu doğum hikayelerimizi de yazarız
36. Haftadan itibaren yerleşmeye başlıyormuş. Bugün meleğimi gördüm ya içim içime sığmıyor suratım da sürekli bi gülümseme de değil sırıtma var herkes hastaneden böyle musmutlu dönsün inşallah

Bende yarn sabah gidicem inşallah çok özledim kuzumu

bende aldım ayaklı küvet dengesizlik yok benimkinde
Bende bakayım da alayim düzgün birtane daha kolay olur aslında eşimle yaparım ama eşim hep annemle yaparsın dediği için yalnızlığı sececem

İlk bebeği olcak anneler hiç biseyden korkmayın kimsenin size cahil muamelesi yapmasına izin vermeyin. Kediler köpekler kaç tane bebek doguruyor nasıl emzircegini nerde yaticagini nasıl tasicagini bilio Rabbim anneligi öğretiyor. Biz mi yapamayacağız annelik insana yükleniyor doğum yapınca naisl tutman gerektigini insan bilio. Bebek aciktigi zaman göğüsler dolup sizlamaya baslio emzirme ihtiyacı duyuyo insan. Ne kadar rahat olursanız o kadar işiniz rast gider. Karışmak isteyen olursa çocuk dogurmayi becerdiysem bakmayı unutmayınız da beceririm diyin. Lohusalık dönemi annenin nazını çekmek lazım ama Kaynanalar istio ki bizim nazimiz geçsin. Herşeyden önce kendinizi ve bebeginizi düşünün. Anne ne kadar sitressiz olursa bebek o kadar huzurlu olur

Mantıklı demi daha rahat yıkarım alayim ben en iyisi
İlk zamanlar banyoda pek yıkanmiyor heryer taş soğuk oluyor.duştan direk su vermek bi ısındı bi soğudu korkuyor insan.kizim subat doğumlu ilk 2 3 ay kuveti yatak odasında yatağın üstüne koyup ufo isiticiyida acip bir kova su ile hızlıca yikiyorduk.kaynananin karismasi ayri bir cinslik ona diyecek yok ama ona inat kullanışsız birşeyde alma.kullanan anneler memnunmu diye arastir derim.

Son düzenleme:
Kesinlikle katılıyorum sana annelik hirkasi zaten kadinlarin sirtinda var bebek doğunca hirka otomatikman ısıtıyor seni.herseyin ilk yapılışı acemilik ama sonrası bir anda profesyonel oluyor sanki yıllardır yapıyormuş gibi ustasi oluyorsun.kaldiki artik internette herşey videolarda aç bak öğren çok pratik hiçbir şeyden korkmayın herseyi en iyi şekilde yaparsiniz.
Önemli olan kafaniz rahat olsun en önemlisi bu mutlu anne mutlu bebek

Masanin uzerine de koyabilirsin küveti bende ayakli var ama oglumla biraz sıkıntı yasariz diye masa üstüne koyarak yıkayacağım bebegi

Aynen eskiden gerçekten büyükler olmadan çocuk buyutemiyodu kimse. Ama şimdi dogruyu yanlısı internet ten öğreniyoruz. Kitap okuyoruz . En basiti bı sorumuz olsa Instagram da bile bir sürü çocuk doktoru soru soruyoruz. Anneleri kaynanalari köşeye atmak degil niyetimiz sonuçta bizde anneyiz ama kadına saygı göstermeyen yine kadın. Destek olmak lazım köstek değil

Doktorun dediğine göre tam olarak yerleşmiş. Suyu hiç düşürmüyorum elimden ama yürüyüş yaptığım çokta söylenemez. Bu pozisyonları deniyecem inşallah döner ama bizim ki hiç doğum pozisyonunu almadı tabi Allah bilir ama büyük ihtimalle sezeryan olucak İlk başta çok tedirgindim ama artık yavaş yavaş alışıyorum bu fikre bunca sıkıntıya onun için katlandık buna da katlanacaz mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…