2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Haklısın zeraseba. Benim eşim de çok pimpirikli, önceki doğumumda annem eşim yanımda değil diye çok üzülüyordu..doğumdan sonra eşim yanımıza geldiğinde eşimin aşırı titiz hallerini görünce “iyi ki burda değilmiş” dedi şimdi daha sakin ama üçümüze birden yetmeye çalışmak onu da çok yıpratır. Sağlık olsun, hepsi hallolur. Çok teşekkür ederim

Ya evet çok heyecanlı kim bilir neler yaşıcaz neler paylaşğcaz burdan çeşit çeşit doğum hikayeleri sağ salim kucağımıza alalım sonra emmedi yok uyumadı yok gögüsüm yara sütüm yok gibi şeyler yazar dururuz artık

Bende bakayım da alayim düzgün birtane daha kolay olur aslında eşimle yaparım ama eşim hep annemle yaparsın dediği için yalnızlığı sececem
Tek başına bile yıkarsın canım nette videoları var öyle düşündüğümüz gibi yıkanmışor bi havlu içinde ufak ufak su dökerek yıkıyosun o yüzden korkma hiç bi şekilde büyütücez çocukları ❣

Benimde ilk hamilelik bu kadar ağır geçmiyor du Hem sertleşme var hem kasılma hem vajina ma baskı bel ağrısı , sırt ağrısı ... Ne ararsanız var
Aynen benim de öyle. Her ağrı mevcut. Erkenden doğmasın da ağrı çekmeye razıyım diyorum. Bikaç hafta daha atlatsak fena olmayacak.

Oyle seyler yazmayiz insallah canim ya :)

Maşallah canım inşallah sorunsuzca geçirirsin doğumunuSiz kaç haftalıksınız bizide haftada bir çağirdi

Geneli memnun kalmış ilk 3 ay için ideal dediler bel falan açtırmıyor benim evde tam tersi en sıcak yer banyo diğer yerler soguk

Hergunde bakıyorum videolara inşallah canım şimdi çok dedim ben kendim yapacam diye onuda elime yüzüme bulastirmam insallah

Sirt agrisi iki gundur fena etti beni. İlk kez bugun yuruyuse ciktim iyi geldi acikcasi. Bala devam eden oksurugum var tek caresiz birakan o. Napicagimi bilmyorum.
Ya benimde sırtım ağrıyor oturunca yatınca bitek kalkınca ağrımıyor bide öksürük için keçiboynuzu pekmezi iç canım ya da hamileyken içilen öksürük şurupları var ben ondan almıştım yoksa gecmedi

Bende 3 gün önce gittim kontrole. 33+1 de 43 cm. 2.200 kg çıktı benimki 28. Haftadan beri kafası aşağıda. Tontişim pelvis kemiğimi yastık yapmış durumda Senin tontişin boyu bayağı uzunmuş maşallah

Keciboynuzu prkmezi deneyrbilitim. Dra gittim 3 farkli doktora ilac aldim kullandim ama gecmiyor. O nedenle artik ilac kullanmadan kendi kendine gecmesini bekleyecegim galiba. Yaz sicaginda nerden basima geldiyse

Bizde uzun süre koltuğun üstüne koyup yıkadık
İlk oğlumda küvet seti aldım süslü püslü. Sadece ilk yıkamada çekim yapmak için kullandım. Sonra banyo lavabo yeterli büyüklükteydi. Banyo öncesi lavaboyu ovardım. Durulardım. İçine temız havlu sererdim. Bır kovaya suyunu hazır ederdim. Banyo tezgaha ina koyardım. Sol koluma oğlumu yatırıp sag elinle su döküp yıkardım. Bır kaç kere kayınvalıdemle yıkadı. Sonra ben anne artık kendim yıkayabılırım dedım o da tamam kızım ıhtıyac duyarsan ara gelırım dedı. O zaman aynı şehirde yaşıyorduk. Bana kuvette yıkamak zor geliyordu. Küveti tası boşalt. Ortalık su oluyor. Bır suru iş. Ama lavaboda yıkamak cok kolay. Bebek 3 aylık olunca banyodaki oturaga oturup kucagımda yıkardım.

insallah canim :) iste o vakitten sonra hersey dahada zorlaşıyor Allah yardımcımız olsun

Labobom bebek yikicak kadar büyük değil. Öyle olsa en kolayi anne için tabiki. Kucakta yıkamak bana zor geldi nedense. Küveti suyu taşıma olayinie eşim hallediyor ben bebeği yıkarken yardım ediyor. Şimdi kocaman oldu tabi dört yaşında ben yoruldugum için babası yıkıyor saçını durularken beraber yapıyoruz çünkü yüzüne su gelmesindent nefret edio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…