2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben 4 ay banyosunu esimle birlikte oturma odasinda yerde yıkadık. Ayağa hic ihtiyac duymadik. 4. Aydan itibaren banyoda kucagimda yikadim. Bence ayak cok gereksiz
Sonradan o kuveti bile koyacak yer bulamadim. Birde masa yatak ne gerek varki. Yere oturup rahat rahat yikaniyor. Zaten bebek banyosu 5dk suruyor. Hizli hizli yikayip çıkıyorsun.

Yarin bizim de kontrolumuz var ve hamile cekimi yapcaz. Bugun eve cam balkon yapildi cok kirlendi tum gunum ayakta gecti. Annem cancağzım geldi her isimi aslnda o yapti ama bende yinede cok yoruldum. Vajina kemiklerim son bir haftadir felaket agryor yatakta saga sola donmek bacagmi ayirmak, yerdeki haliyi ayagimla duzeltmek bile zulüm gbi geliyor. Ve kahvaltıdan sonra resmen kalp carpintisi halsizlik oluyor yarn hepsini sorucam bakalm doktoruma. Oglusumu gorcem diye hemen uyumak istiyorum herkese hayırlı güzel haberler diliyorm ins.

Berikko canım ne yaptın , meleğin nasıldı emebildi mi

Ayy kızlar.. Çok minnak bir oğlum var.. Ölürüm ona ben ya çok tadlu ama.. Ağzı burnu bal gibi.. Anası sekerci benim oğlumun kucagima verdiler.. Allahim nasil güzel birsey.. Gozlerini de tam acamadi ucundan ucundan bana bakiyo.. Dün bile bile duş almadm.. Kokumu alsin diye.. Memeyi kavrayinca bi iki kere cekiyo birakiyo.. Yoruluyo minnak çenesi.. Dudaklarini degdiriyo memeye yaliyor tembel çıktı benim oğlum.. Rahatina duskun ille agzina akıtcan bayagi bi denedik vsvs ama oyle surekli emmedi.. Arada durdu filan.. Güçsüz daha çenesi filan.. İnsallah iki üç kere sonra cekcek sütü

Canım tam olarak beni anlatmışsın ya ben de tesirgindim açıkçası vajina kemiklerinin bu kadar şiddetli ağrımasından, bazen öyle bir oluyor ki mesela arabaya binemiyorum elimle bacağımı kaldırıp öyle biniyorum, sende de olunca içim bi nebze rahatladı tabii yine de soracağım doktora hem bu konuyu hem de kahvaltıdan sonraki çarpıntı halsizlik konusunu

Ayyyy yerim onu ya. Emer emer stres etme kendine. Kucagina da verdiklerine gore kavusmaniza da oyle cok kalmamis demektir senin adina cok mutlu oldum. Hemen kavusun sagliginiz eksik olmasin insallah. Bol muhabbetin olsun eymenle.

Valla simdi sen yazinca bende rahatladm korkmaya baslamistim insan yerdeki haliyi ayagiyla hafiften cekmek isteyince bukadar mi zorlanir yani vajina kemiklerim krlyor saniyorm. Yarin sorcam ins doktoruma sanada yazarm. İnsallah bu gunlerde gececek az kaldi diye teselli ediyorum kendimi.

Yaa ben ilk kahroldum kuvozde filan yanimda degil diye.. Simdi biraz içim rahat.. Gercekten guzel ilgileniyorlar orada bütün bebeklerle..

Doktorun söylemesine göre.. Eymen ilk geldiginde enfeksiyonu varmış.. Şimdi o enfeksiyon bitti çok şükür.. Ama antibiyotigi kestiği an tekrar edebiliyormus.. O yuzden ona gore ilaclarini ayarliyorum dedi doktoru.. Oksijen konusunda da ilk basta burnunda agzinda hortumlar vardi bi de makina hortumu vardi.. Tam ne işe yariyor o hortumlar bilmiyorum ama hepsinden birbir kurtuldu eymen.. İki gün önce gittigimizde basina cam fanus gibi bisey koymuslardi.. Bi hortumla da oksijen veriolardi bi delikten.. Deneme yapiyoruz demislerdi.. Ertesi gün gittim hicbisey kalmamis artik sadece kuvoz icine oksijen veriliyor şu an.. Git gide kilo aliyor kilo aldigi gibi Süt ihtiyaci da artiyor..

Yaa kizlar bu mesaji gorenler bisey desin.. Bu süt nasil artar acaba.. Oglum zaten kuvozde.. İstiyorum ku süt konusunda bahti açık olsun.. Nasil artircam sütü ben? Dogumdan beri 20ml en fazla 30ml çıkıyor iki saatte bir sagdigimda 3 lt su da iciyorum ama hala ayni gibi

Canım çok sevindim iyi olmasına
Emdikçe, bebişin kokusunu aldıkça artar aslında en çok. Eymen hastaneden çıkınca artacağına eminim. Benim, bulgur pilavı, yoğurt çorbası, incir. Hoşafı artırıyordu en çok. Birde haşlanmış tavuk

Bu hosaf komposta icmek iyi de ben su an herseyi sekersiz tuzsuz ve yağsız yiyorum hala.. Acaba onunda etkisi olabilir mi ya?

Tecrubem yok ama okudugum kadari ile meme masaji var https://www.gebelik.org/tr/dogum-ve-sonrasi-emzirme-donemi-emzirme-egitimi-meme-masaji.html

Su linkte.

Bir de maydonoz, sut uyku ve su icmek cok ise yariyor diyorlar.

Meme masaji yapinca artirdim bu sütü.. Her sağımda yapiyorum.. Su cok iciyorum az once 3.5lt bitti bugün.. Kuru uzum badem filan yiyorum.. Bol dereotlu kabak yemegi yaptrdm anneme.. Dereotu artiriyomus diye.. Armut yiyorum o da artiriyomus.. Sanrm yapiyorum ama olmuyo.. Dua etmekten baska bisey gelmiyo aklima

Canim bir de dert etme cok cunku su an eymen in midesine kadar sutun var onun icin yeterli bu sut. Nitekim emdikce daha cok gelecek bir de sagma makineleri bebegin emmesinden daha az sagim yapiyor diyorlar.

Canim bir de dert etme cok cunku su an eymen in midesine kadar sutun var onun icin yeterli bu sut. Nitekim emdikce daha cok gelecek bir de sagma makineleri bebegin emmesinden daha az sagim yapiyor diyorlar.

En fazla 7 dk süt gelio sagarken diger dakikalari damla da olsa gelir umidiyle bekliyorum.. Aslnda cok dert etmiodum ama bugun bayagi artmis süt ihtiyaci.. 25e cikardik dediler cc mi ml mi bilmiyorm.. Eşim demin birakti 3 poset.. Sabaha tekrar istiolar

Bol bol dinlen, stres daha da azaltir. Stres yapma bebegini dusun. Yumuk yumuk gozlerini, minicik ellerini, yusyuvarlak patates ayaklarini

Karnindayken nasil ozlem duyuyordun, heyecanlaniyordun bak goruyorsun da artik. Her sey yoluna gider. Bebegini dusun sutun artar

İnsallah.. Bakış acimi degistirmem lazim sanrm.. Bugun baslayan sut stresini dizginlemem lazim sanrm

oy kuzu ya kucucuk çenesi vardir onun alışır zamanla cok sevindim ya senin adina, artk hep gidicekmisin emzirmye

En başta bol su içeceksin canim. sütün besleyiciligi de önemli pekmez iç. bizim burda lohusaya hemen tereyağı ilitipiçine pekmez koyar icirirler bn cok sevmistm. sonra göğüsmasajları var ve göğsüme sicak su torbası koymuşlardı bnm dogumyaptigim gun ve ertesi günü. suan sende yarar mi bilmiyorm ama dene istersen. (En önemlisi psikoloji sütüm yetmiyor bebek doymaz sütüm az dedigin an zaten yetmezmiş sütüm var bebeğim doyacak diye kendini motive etmen gerek) he bide sunu demeden gecemicem pompayla sagim yapıldığında az süt olurmus zaten hele ilk zamanlar aama bebekler cok daha fazlasını çekermiş emerek . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…