2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben de aynıyım bu gece, hiç dalamadım. Aksi gibi bir de mide yanması başladı ilk defa.
dun de böyleydim migdem yanıyordu bugun yanmiyor ama bu kezde ishal olmusum karnim agriyor aksi gbi bebek cok hareketli . tam dalmistm geri uyandm lavaboya bir daha uyuyamiyom 2 saat oldu

Bu hosaf komposta icmek iyi de ben su an herseyi sekersiz tuzsuz ve yağsız yiyorum hala.. Acaba onunda etkisi olabilir mi ya?
Bende hoşafı şekersiz yemiştim o zamanlar canım. Kuru meyvenin zaten kendi şekeri oluyor. En iyi sütü artıran şey bebeğin emme si. Sık sık sağma ya çalış. Bir göğsünde ki azalmadan öbürüne geçme ki sürekli ön süt sapmış olma. Bir de en son hangisini sağdıysan diğerinde öbüründen başla

Cnm bende tuzlu yer fıstığı Antep fıstığı ve çikolatalı pasta bol yediğim gün sütüm bariz artiyodu. Bı dene sende. Bulgur mercimek fasülye nohut çiğ soğan sakın yeme bebiş gazdan kıvranır sonra. Birde bebeğin emmeye başlayınca sütun articak. En temel faktör bu çünkü süt üretimi hormonla alakalı. Bak ne güzel haberler vermiş sin daha güzel olcak herşey inşallah

O mide yanmasi bugun bendede var. Evde ilacta yok. Süt ictim biraz gecti ama yinede var.

Ben hemen düşünüyorum. Ilk kontrol de doktora soracağım. Ona göre yol izlerim.
Aynen ilk kontrolde sorcam bende. Sarılık olayı olmazsa iki haftalikken falan düşünüyorum ilk kırk gün ideal bence

İnsallah.. Bakış acimi degistirmem lazim sanrm.. Bugun baslayan sut stresini dizginlemem lazim sanrm
Canm humana süt artiiran çay var kuşburnu aramoli ilk doğumda kullandım. Gerçekten arttırıyor hemen al şimdi geldi aklıma bol bol kayısı hoşafı bide. Yalnız humanayi üstündeki tarife göre yapın fazlası sarhoşluk yapio annem sütüm baktı çay sütü getirdi daha fazla verdi daha hızlı çoğalsın diye yan etki yaptı böyle sarhoş gibi oldum çakır keyif bı hal oldu gülme isteği falan etrafı ışıl ışıl görmeye başladım aha dedim doğum sonrası geçici körlük oldu çok komikti insanların sesi uzaktan gelmeye falan başladı. Meğer çayı fazla tükettiğim içinmiş. Normal doz alınca sıkıntı olmadı sütüm de hemen geri. Buda böyle bı lohusa anısı olsun

Aynı ben de öyle canım, Allah yardımcımız olsun çok az kaldı, sonu güzel inşallah
süt emdikçe artıyor diyorlar ne kadar sık emzirirsen o kadar uyarılırmış göğüsler. İnşallah birbirinize kavuşunca artacak sütün, hiç stres yapma canım. Bu konuda Tomrisin Emzirme Notları var canım, süt kampı diye de bir tavsiyesi var iki gün boyunca sadece uyuyorsun ve emziriyorsun, yanında yardımcı varsa yemeğini aşını o hallediyor sen sadece zaruri ihtiyaçlarını karşılıyorsun, bu konudan muzdarip olup da kamp sonucu çok güzel sonuçlar elde edenler var. Bi oku istersen google a yazınca çıkıyor

Berikko canım ne güzel ten tene değmişsiniz anne bebek iletişimi için çok güzel bir duygu oluyor hatırlıyorum. Benimde hem stres hemyorgunluk dönemi ile oğlumun ameliyatı sırasında sütüm komple bitmişti bütün gün 20 ml çıkaramıyordum bile doktor gelip bu bebek mama ememez bağırsakları hazmedemez anne sütü lazım ne yap et o süt gelsin dedi. Önce çok üzüldüm ne olacak diye ama sonra bildiğin damacana ile yaşadım günde 4 5 litre su hoşaf dedikleri meyve suyunu içine hiç şeker koymadan yaptım içtim sürekli incir kurusundan çok içtim o özellikle süt yapmaya daha uygun bi meyve. Ve milk tea diye bir çay içtim aktardan falan alıyordum şimdi internette de görüyorum bazen. Maximum 2 saatte bir sağıyordum arz talep meselesi süt için göğüs uyarıldıkcq süt üretiyor. Sonra sütüm bir arttı oğlum emerek bitirtmiyordu ateş yapmasın diye kalanı buzluga sağıp atıyordum. Yaşında beni emmeyi bıraktı oğlum ama 1 1,5 ay daha buzluk sütlerinden içti biberon ile. Umarım sizin de bol bol sütünüz olur. En iyi şey moral uyku. Rabbim yardımcınız olsun

Ne kadar zor bir karar
Rabbim kimseye yasatmasin.

Eşimin ve benim tarafımda uzun , Selvi boylu pıtırcığım yaa . Mest ediyo beni her muayenede . Ben de resmen bana gülümsesin ,el sallasın falan istiyorum
İnşallah canım bal yavrular hep öyle . Zamanında gelen melekler bile emerken çok yoruluyo sürekli duraklıyo. Maşallah senin meleğin de kuvvetliymis ki az az da olsa çabalıyo. O daha her gün geçtikçe ballanicak, kaymaklanicak . Senin de meleğinin de iyi olmasına çok sevindim inşallah daha güzel günler gorucez

Kız niye stres yapiyosun meleğin büyüyo ,toparliyo işte .demek ki senin o az az diye düşündüğün sütün melegine şifa olmuş Allah a şükür.
En önemlisi sen iç huzurunu koru , sağlıklı beslen , sık sık sağ Allah'ın izniyle bol bol da sütün olur
erkek anneleri. sünneti ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz
Okula başlamadan önce tabi öncesinde sünneti gerektirecektir bi enfeksiyon falan olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…