2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Neden o kadar gec dusunuyorsun

Neden o kadar gec dusunuyorsun
Canım küçükken iyileşme süresi daha uzunmus bi de geriye doğru masaj yapmak gerekiyomus, gerçi sünnet olmasa da yapmak lazımmış yapışıklık olabiliyomus falan. Ama çocuk büyüyünce iki gundi iylesiyomus o yüzden inşallah bi sağlık sorunu olmazsa idrar yollarında sünneti geç yapıcam. Zaten 2-6 yaş arasj cinsel kimlik oluşumu olduğu için önerilmiyo ben de 6-7 gibi yaparım.

Tam tersi bebekken daha cabuk iyilesiyor. Cevremde herkes bebekken yaptı. Ilk gun cani yandi. 3 gunde iyilesti. Iyilesme surecinim uzum oldugunu kim soyledi.

Tam tersi bebekken daha cabuk iyilesiyor. Cevremde herkes bebekken yaptı. Ilk gun cani yandi. 3 gunde iyilesti. Iyilesme surecinim uzum oldugunu kim soyledi.
Ben de sizin gibi biliyorum, ilk 1 aylık dönemde yapılan sünnete yeni doğan sünneti deniyor ve tavsiye ediliyor. Yeğenim tam iki haftalıkken yapıldı hiç sıkıntı da yaşamadılar günlük rutin neyse aynıydı yine. Kesildikten sonra bir günlüğüne üzerine kapak gibi bişey kapattılar ikinci gün sonrası hiçbişeyi kalmadı

Canım inşallah bütün zorlukları geçersiniz, kavuşursunuz süt meselesine gelince her çocuk rizkiyla doğuyor, aynı anne birinde sütü bolken diğer çocuğunu mama takviyesi yaparak büyütüyor. Allah Eymen i de yavrularimizi da bol riziklandirsin inşallah
Ben emzirirken
Dereotu kürunden çok fayda gördüm. Bı hafta boyunca yemeklerden önce birer tutam yedim.( Saraçoğlu diyordu )
Bı hafta sonra da tahin pekmez yedim kaşık kaşık. Onunda faydasını gördüm.
Bol yeşillik ye, maydanoz dan uzak dur.
Yemeklerden bulgur pilavıni hatırlıyorum. Uykuda salgı bezleri daha çok çalışıyormuş, uykusuz kalmamaya gayret et. Uyku önemli.
Bitkisel içecekler denemedim ama her ne yaptıysam bı hafta uyguladim, çünkü vücut alışıyormus. Maltana içeceğini oneriyorlardi fazla içmedim.
Bol bol emzirmek yada sağmak yani memeyi boşaltmak da yenisini urettirmek oluyor ki bu da artırıyor.

Canim tam tersi kucukken cok daha cabuk iyilesiyor ve farkinda olmuyor. Buyukken korku duyabiliyor. Ablam da 1-2 aylikken yaptirmisti cok rahat oldugunu soyledi hep.

Bu arada hanimlar sunnet icin sunnet olan zamanlar varmis. 7 gunluk 7 aylik veya 7 yas. Ben de 7 gunlukken istiyorum ama esimle daha bu konuyu hic konusmadik. Bir de kiyamama durumlari da var bilemedim napacagiz

Kizlar muayeneden cktk bugun 35+3 uz bebegim 49 cm 2800 gram olmus masallah bikac gun onde gidiyo dedi doktor. 2 hafta sonra cati muayenesi yapcaz dedi. Nst girdim sonuclar iyi ckti sanci filan yok simdilik. Agrilarima da normal dedi. Melegim yine cok fotojenik degildi :) ama yine gordum diye mutluyum.

Aksam uzeri hamile cekimi yapcaz. Sizce beyaz elbise uzerine bebe mavisi ipek sal mi takaym yoksa beyz elbise uzerine beyaz sifon sal mi? Emin olamadm. Bebegim erkek

Canım eğer tacın varsa beyaz şal tak eğer yoksa mavide olabilir ❣

Bebeğine maşallah. Bence bebe mavisi

Arkadaşlar oğlum 6 aylıkken sünnet oldu. sağlık sorunlarımız olmasa daha da öncesinde olurdu kesin. Ve sünnet olup bitene kadar 15 Dk ağladı kucağımıza aldık emzirdik emip uyudu uyandığında bitmiş geçmişti. Ne agrı kesici ne uykusuzluk ne başka bir sıkıntı. 1 hafta duş aldırmadık bez sık değiştirdik bitti gitti. Özetle zorlanmam 1 saati bulmadı. Eminim daha kucuk olsaydı da aynı olurdu. Ama etrafımda büyüyünce hareketli çocuk döneminde zorlanan çok eşrafım oldu. Hepimiz için hayırlısı olsun

EN yakın arkadaşım ve ablam biri 40ı çıktıktan sonra biri 3 aylıkken yaptırdılar ve çook rahat ettiler zaten bebek acı bilmiyor çok ufakken. Kardeşimi 6,5-7 yaşındaydı yaptırdığımız babam kıyamadığı için o yaşa kaldı ama pişman olduk çok zor iyileşti ve kendisi de unutmadı, tabii ki her çocuk bir olmaz yaşanmış örnek vermek istedim canım

bembeyaz ol bence çok daha naif duruyor :)

İlk zamanlar zaten bebek emip uyuyo ruhu bile duymaz acıyı. Ki en güzel ağrı kesici anne sütü. Bebek hasta olduğunda sadece anne göğsünde huzur bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…