Neden o kadar gec dusunuyorsunKız niye stres yapiyosun meleğin büyüyo ,toparliyo işte .demek ki senin o az az diye düşündüğün sütün melegine şifa olmuş Allah a şükür.
En önemlisi sen iç huzurunu koru , sağlıklı beslen , sık sık sağ Allah'ın izniyle bol bol da sütün olur
Okula başlamadan öncetabi öncesinde sünneti gerektirecektir bi enfeksiyon falan olmazsa
Canım küçükken iyileşme süresi daha uzunmus bi de geriye doğru masaj yapmak gerekiyomus, gerçi sünnet olmasa da yapmak lazımmış yapışıklık olabiliyomus falan. Ama çocuk büyüyünce iki gundi iylesiyomus o yüzden inşallah bi sağlık sorunu olmazsa idrar yollarında sünneti geç yapıcam. Zaten 2-6 yaş arasj cinsel kimlik oluşumu olduğu için önerilmiyo ben de 6-7 gibi yaparım.Neden o kadar gec dusunuyorsun
Tam tersi bebekken daha cabuk iyilesiyor. Cevremde herkes bebekken yaptı. Ilk gun cani yandi. 3 gunde iyilesti. Iyilesme surecinim uzum oldugunu kim soyledi.Canım küçükken iyileşme süresi daha uzunmus bi de geriye doğru masaj yapmak gerekiyomus, gerçi sünnet olmasa da yapmak lazımmış yapışıklık olabiliyomus falan. Ama çocuk büyüyünce iki gundi iylesiyomus o yüzden inşallah bi sağlık sorunu olmazsa idrar yollarında sünneti geç yapıcam. Zaten 2-6 yaş arasj cinsel kimlik oluşumu olduğu için önerilmiyo ben de 6-7 gibi yaparım.
Maydonoz aksine sütü azaltıyor diye biliyorum ben axel:/ dereotu sütü artıran.Tecrubem yok ama okudugum kadari ile meme masaji var https://www.gebelik.org/tr/dogum-ve-sonrasi-emzirme-donemi-emzirme-egitimi-meme-masaji.html
Su linkte.
Bir de maydonoz, sut uyku ve su icmek cok ise yariyor diyorlar.
Ben de sizin gibi biliyorum, ilk 1 aylık dönemde yapılan sünnete yeni doğan sünneti deniyor ve tavsiye ediliyor. Yeğenim tam iki haftalıkken yapıldı hiç sıkıntı da yaşamadılar günlük rutin neyse aynıydı yine. Kesildikten sonra bir günlüğüne üzerine kapak gibi bişey kapattılar ikinci gün sonrası hiçbişeyi kalmadıTam tersi bebekken daha cabuk iyilesiyor. Cevremde herkes bebekken yaptı. Ilk gun cani yandi. 3 gunde iyilesti. Iyilesme surecinim uzum oldugunu kim soyledi.
Yaa ben ilk kahroldum kuvozde filan yanimda degil diye.. Simdi biraz içim rahat.. Gercekten guzel ilgileniyorlar orada bütün bebeklerle..
Doktorun söylemesine göre.. Eymen ilk geldiginde enfeksiyonu varmış.. Şimdi o enfeksiyon bitti çok şükür.. Ama antibiyotigi kestiği an tekrar edebiliyormus.. O yuzden ona gore ilaclarini ayarliyorum dedi doktoru.. Oksijen konusunda da ilk basta burnunda agzinda hortumlar vardi bi de makina hortumu vardi.. Tam ne işe yariyor o hortumlar bilmiyorum ama hepsinden birbir kurtuldu eymen.. İki gün önce gittigimizde basina cam fanus gibi bisey koymuslardi.. Bi hortumla da oksijen veriolardi bi delikten.. Deneme yapiyoruz demislerdi.. Ertesi gün gittim hicbisey kalmamis artik sadece kuvoz icine oksijen veriliyor şu an.. Git gide kilo aliyor kilo aldigi gibi Süt ihtiyaci da artiyor..
Yaa kizlar bu mesaji gorenler bisey desin.. Bu süt nasil artar acaba.. Oglum zaten kuvozde.. İstiyorum ku süt konusunda bahti açık olsun.. Nasil artircam sütü ben? Dogumdan beri 20ml en fazla 30ml çıkıyor iki saatte bir sagdigimda3 lt su da iciyorum ama hala ayni gibi
erkek anneleri. sünneti ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz
Canım küçükken iyileşme süresi daha uzunmus bi de geriye doğru masaj yapmak gerekiyomus, gerçi sünnet olmasa da yapmak lazımmış yapışıklık olabiliyomus falan. Ama çocuk büyüyünce iki gundi iylesiyomus o yüzden inşallah bi sağlık sorunu olmazsa idrar yollarında sünneti geç yapıcam. Zaten 2-6 yaş arasj cinsel kimlik oluşumu olduğu için önerilmiyo ben de 6-7 gibi yaparım.
Canım eğer tacın varsa beyaz şal tak eğer yoksa mavide olabilir ❣Kizlar muayeneden cktk bugun 35+3 uz bebegim 49 cm 2800 gram olmus masallah bikac gun onde gidiyo dedi doktor. 2 hafta sonra cati muayenesi yapcaz dedi. Nst girdim sonuclar iyi ckti sanci filan yok simdilik. Agrilarima da normal dedi. Melegim yine cok fotojenik degildi :) ama yine gordum diye mutluyum.
Aksam uzeri hamile cekimi yapcaz. Sizce beyaz elbise uzerine bebe mavisi ipek sal mi takaym yoksa beyz elbise uzerine beyaz sifon sal mi? Emin olamadm. Bebegim erkek
Kizlar muayeneden cktk bugun 35+3 uz bebegim 49 cm 2800 gram olmus masallah bikac gun onde gidiyo dedi doktor. 2 hafta sonra cati muayenesi yapcaz dedi. Nst girdim sonuclar iyi ckti sanci filan yok simdilik. Agrilarima da normal dedi. Melegim yine cok fotojenik degildi :) ama yine gordum diye mutluyum.
Aksam uzeri hamile cekimi yapcaz. Sizce beyaz elbise uzerine bebe mavisi ipek sal mi takaym yoksa beyz elbise uzerine beyaz sifon sal mi? Emin olamadm. Bebegim erkek
Tacim da var minik mavi cicklerden olusanCanım eğer tacın varsa beyaz şal tak eğer yoksa mavide olabilir ❣
Aynen bende oyle diye biliyorum maydonoz sutu azaltiyorMaydonoz aksine sütü azaltıyor diye biliyorum ben axel:/ dereotu sütü artıran.
Evet ben dereotu ile karistirdim hanlis yazmisim arkadas duzeltmis problem yok.Aynen bende oyle diye biliyorum maydonoz sutu azaltiyor
EN yakın arkadaşım ve ablam biri 40ı çıktıktan sonra biri 3 aylıkken yaptırdılar ve çook rahat ettiler zaten bebek acı bilmiyor çok ufakken. Kardeşimi 6,5-7 yaşındaydı yaptırdığımız babam kıyamadığı için o yaşa kaldı ama pişman olduk çok zor iyileştiCanım küçükken iyileşme süresi daha uzunmus bi de geriye doğru masaj yapmak gerekiyomus, gerçi sünnet olmasa da yapmak lazımmış yapışıklık olabiliyomus falan. Ama çocuk büyüyünce iki gundi iylesiyomus o yüzden inşallah bi sağlık sorunu olmazsa idrar yollarında sünneti geç yapıcam. Zaten 2-6 yaş arasj cinsel kimlik oluşumu olduğu için önerilmiyo ben de 6-7 gibi yaparım.
bembeyaz ol bence çok daha naif duruyor :)Kizlar muayeneden cktk bugun 35+3 uz bebegim 49 cm 2800 gram olmus masallah bikac gun onde gidiyo dedi doktor. 2 hafta sonra cati muayenesi yapcaz dedi. Nst girdim sonuclar iyi ckti sanci filan yok simdilik. Agrilarima da normal dedi. Melegim yine cok fotojenik degildi :) ama yine gordum diye mutluyum.
İlk zamanlar zaten bebek emip uyuyo ruhu bile duymaz acıyı. Ki en güzel ağrı kesici anne sütü. Bebek hasta olduğunda sadece anne göğsünde huzur bulurTam tersi bebekken daha cabuk iyilesiyor. Cevremde herkes bebekken yaptı. Ilk gun cani yandi. 3 gunde iyilesti. Iyilesme surecinim uzum oldugunu kim soyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?