2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Tam tersi bebekken daha cabuk iyilesiyor. Cevremde herkes bebekken yaptı. Ilk gun cani yandi. 3 gunde iyilesti. Iyilesme surecinim uzum oldugunu kim soyledi.
Çevremde gördüklerimden bu kanıya vardım yoksa özel bi bilgi değil. Bi de sünnetle ilgili çok farklı bilgilerde var kimi doktor erken olsun kimi geç olsun diyo o yüzden ben dedim erkenden yapmaya gerek yok

Hanımlar sanırım ben de kıyamıyorum ya bi parça minnak melegime
Bilgileriniz için teşekkür ederim

Aynen bende oyle diye biliyorum maydonoz sutu azaltiyor
Aynen hatta maydanoz oğlumu sütten kestigimde sütun bitsin diye maydanozu haslayip sıcak sıcak göğsüme tampon yaptim gerçekten sütü kaçırdı. Yemesi de iyi değil emzirirken. Dereotu sütü arttiriyor ama ben sevmediğim için yemedim hic

Kızlar sabah kontorol e gittik. Bebişim 35 hafta üç günlük . Suyu plesantasi iyi baş aşağı. Magnezyum u artk kesicez dedi. Şimdiden sonra doğarsa problem olmaz. 36 haftadan sonra kesinlikle magnezyum yok dedi. Çünkü rahimdeki kasılmalar bebeğin ciğer gelisimine faydası oluyormuş. Bunuda yeni öğrenmiş olduk. Bı hafta sonra cagirdi. Kontrol ve nst olcaz artı doğum öncesi yapılacak tahliller yapılacak sonrada 26 Eylül Perşembe günü doğum inşallah çok heyecanlıyım az kaldı kuzuma kavuşmaya. Buzluk için kurabiye kek ve börek yapıp aticaz inşallah haftaya. Valiz bebek çantası hazır zaten acil durum için bekliyorlar oğlum şuan deli gibi evi dagitiyo inşallah diyorum doğuma giderken ev toplu olur hiç durmuo.

Kızlar ben bebek odası şimdi yaptırmayı düşünmüyordum bu sabah kv geldi ben odayı yaptırmak istiyorum dedi tabi ben şok biranda karar vermiş nasıl olduysa Annem mobilya beşik alıcaktı ona dedim sende bize bebek arabası al tamam dedi artık eksiğim kalmadı sanırım

Çevremde gördüklerimden bu kanıya vardım yoksa özel bi bilgi değil. Bi de sünnetle ilgili çok farklı bilgilerde var kimi doktor erken olsun kimi geç olsun diyo o yüzden ben dedim erkenden yapmaya gerek yok
Hanımlar sanırım ben de kıyamıyorum ya bi parça minnak melegime
Bilgileriniz için teşekkür ederim
Emin olki kucukken aci bilmeyecek. Buyunce daha zor
az kaldi saglikla gelsin.

Rüyasına girmiştir:)

Aslında ihtiyacım var benimde denicem ahaha

Aslında ihtiyacım var benimde denicem ahaha
Sitres sıfıra inio valla tatlı bı sarhoşluk hali sürekli gülüp duruodum düşün halimi görenler lohusayim diye kafayı yedim falan zanneden bile oldu bence sen kaynana içir kafası bı hoş olsun senden uzak durur belki

Geri sayım başladı sizin için

Kızlar, merak ettiğim birşey var. Bihaberim ve doktora sormaya da fırsatım olmadı, haftaya umarım sorabilirim ama size de sormak istedim. Doktorlar neden sezeryan doğum olacaksa doğum belirtisini beklemeden(sancı,suyun gelmesi vs) daha önceden özellikle ikinci doğumda 38.hafta için gün veriyorlar. Bu haftadan sonra anne zorlanır falan diye mi?

Mavi şal tak canım.ben mavi elbise saçları maşa yaptırdım ve mavi lohusa tacı mı taktım.. Oğlanlar mavi şort beyaz gömlek. Baba krem pantalon açık mavi pantalon.... Güya karşı cıkan baba benden önce oğlanları alıp berbere goturupnkendı sacını da yaptırmış... Benden daha çok pozu kendi verdi... Bu hafta da ev içi poz çektircez. İyi ki dış çekimi erken yapmısım

Tam bilmemekle birlikte, sancı başlar ve kanala girerse sezeryanda zorlanıyorlar

Canm ilki sezeryan olunca bazılarının son haftayi bekleyince iç dikislerde gerilme oluyomus . Çoğu doktor eski dikişler zarar görmesin diye ssvd yapmıyor. Yapan var tabiki ama . Benm yengem ikinci gebelikte doktora gün almayalım sancım başlasın öyle sezeryan olayım dedi doktor eski dikişler zarar görebilir karın derisi çok incelmiş alicaz bebeği dedi. Bende diyorum ki doğuma bı hafta kala hurma mi yesek

İkinci doğumlarda daha ilerleyen haftalarda dikislerde sorun yaşanma riski yüksek heleki iki doğum arasındaki zaman azsa genelde tüm organlar gelistikten sonra 38 i bile beklemeden alırlar bu kişiden kişiye göre değişir. Bazı hanimlarda iki doğum arası süre az olmasına rağmen dikişler iyi durumdaysa gebeliğin daha ileri haftalarına bırakabilir tabiki sürekli kontrole giderler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…