2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gaz için .veren anneler var.bende şurup ve damlaya karşıyım içinde bidolu katki var.az verdim . bugün vermiycem.sadece kimyon vereceğim gözlemlemek lazım bir süre
Gaz için sadece probiyotik olanlar var. Başka birşey yok içlerine de Ben aldım. Mecbur kalırsam kullanmak için

Ya ben onun gaz yaptığını bilmiyodum. Digerleri gaz yapmiyosa ben de ona geçeyim

D vit in icerigiyle ilgili soru isaretleri vardi .Saglik ocagi ucretsiz dagitiyor.Ben kullanmak istemedim.Icerigi temiz bunlar varmis.Ocean almistim.Gaz konusunda bir sey diyemicem mutemadiyen gazli bebelerim var d vitin ne kadar payı olabilir ki

Kimyonu Dr a sordum iyi yapıyorsun ver dedi.ki onun bitkisel diye verdiği şurup tada kimyon özü var ve beraberinde birdolu kimyasal var.toz kimyon degil tane kimyon kaynatıp veriyorum.bende içiyorum
Baharatlar ve bitkiler herzaman sifa değil o kisma katılıyorum haklisin ama dr a sorup verdiginin icerigindede varsa veriyorum

D vit se verme bence.Ben doktora sunlardan biri olabilir mi diye sormustum ve en usttrkinr baslamistik ama onu da biraktirdi.Baska bir vitamin komplexine baslatti demir surubuyls birliktem
Tesekkur ederim liste icin Monovit verdiler bana.
Demir de mi veriliyor bebeklere. Kac günlük oldunuz siz

Monovit verdiler ama devitten bi farki olacagini sanmiyorum. Yeteri kadar gazi var bir de vitamin yüzünden kivranmasin çocuk

Biz de ayni sekilde korunucaz artik
Dogum kontrol haplari da yan etki yapiyor hic cekesim yok onlari da. Ham8lelikte duzenli vitamin kullanmaktan da bezdim

Spiral taktırmak zor bı işlem mi ki. Vajinal muayene bende yıllardır olmadım sevimsiz bişey. İlaç kullanmak ta pek istemiyorum. Cumartesi gitcez doktora bakalım ne tavsiye edicek

Kızlar oğlum dün öğlenden beri kaka yapmıyor ucunda ama çıkaramıyor yavrum bi tavsiyeniz var mı
Gaz için. Masaj videoları var elinize zeytinyağı yada bebe yağı sürüp bu masajı her bez degisimde yap mutlaka faydası olucak.bagirsaklar yumuşar ve kaka yapar

Kızlar oğlum dün öğlenden beri kaka yapmıyor ucunda ama çıkaramıyor yavrum bi tavsiyeniz var mı
Bizimki bazen 2 günde bir yapıyor.ikınıyor mu karni sert ve sismi.hani o rahatsız değilse normalmiş
Spiral taktırmak zor bı işlem mi ki. Vajinal muayene bende yıllardır olmadım sevimsiz bişey. İlaç kullanmak ta pek istemiyorum. Cumartesi gitcez doktora bakalım ne tavsiye edicek
Sprail taktirmak zor değil.ben 2010 da kızım 2aylikken taktirdim 8 aylikken cikarttirdim ölümdü resmen.agri sızı felaketti.bana yaramadı.

36 gunluk olduk ama bizim doktor d vitaminini hemen baslatti.Beklemedik hic 15 gun falan.Demir ilacina da gecen gun 1 ay kontrolunde verdi basladik.Bir de d vitaminini biraktirip bir multivitamin verdi.icinde selenyum,cinko,d vitaminin hepsinin oldugu.Onu kullaniyoruz.

Ayy şom ağızlık olmasın ama daha bugün çok yakın bir tanıdığımın spiralli hamile kaldığını öğrendiim

Ayy şom ağızlık olmasın ama daha bugün çok yakın bir tanıdığımın spiralli hamile kaldığını öğrendiim
Ay yok bacım ben o kadar doğurgan değilim korunmadan iki üç senede anca hamile kalıyorum korunurken hamile kalırsam kendime beşi bı yerde takarım.

Çıkarması mi ağrılı oldu hangi tür spiral di seninki. Özelde mi takıldı. Boncuk spiral bakır falan çeşitleri varmış.

Benim ki de banyodan sonra uyuyamıyor.
Hele de 40 ı çıktıktan sonra hiç uyumaz oldu. Günde 14 saat anca uyumuştur gece dahil.
Benimkine de banyo falan farketmio sadece memede yada kucakta uyuyo. Gece gündüz çoğunlukla ya kucak ya memede. Ev aldı başını gidio

Çıkarması mi ağrılı oldu hangi tür spiral di seninki. Özelde mi takıldı. Boncuk spiral bakır falan çeşitleri varmış.
Sağlık ocağı degilde ana sağlık diye bir yer vardi o zaman.eczaneden aldırdı taktı ama adını hatırlamıyorum.o zaman bana hormonluda var demisti ama sigara kullananlar önermiyoruz diyince baska aldırmisti.
Cikartmasi hiç ağrılı degil hatta benim sıkıntılı olduğu için mi bilmem üzerinden tonla yük kalkmıştı.söyle diyeyim bir tane daha dogururum ama o sprail cikacak modunda attim kendimi ana sağlığa.o pis sanci ayri 10 gun arayla sürekli kanama igrencti.6ayda alisacaksin dediler diye 6 ay bekledim yoksa ayinda cikarttirdim.yeniler nasil bilmiyorum kimiside çok çok memnun.ama takma cikartman kismini cok dert etme ağrılı değil bi ihh mihh yapiyorsun o kadar.

Benimkine de banyo falan farketmio sadece memede yada kucakta uyuyo. Gece gündüz çoğunlukla ya kucak ya memede. Ev aldı başını gidio
Valla hele de ikinci böyle olunca daha da zor demi... Bıraktığım an ağlıyor benim ki de. Büyük oğlum ana kucağında yatar ben mutfak da işimi yapardım rahatça.
Gerçi şimdi bu dursa da koyduğum an abisi gelip sıkıştırıyor, birşey yapacak diye bırakamıyorum hiç

Kadın sagliginda takılanlar hep sıkıntı yapıyormuş . Benm de arkadaşım taktırdı üç kere tutmadı kaydı hep. Oda vazgecti

Aynen büyük oğlum pusette yanımda sessizce dururdu bende işimi yapardım. Şimdi bunuda pusetle mutfağa alıyorum ama canı ağlamak isterse emmek isterse kucak isterse bı saniye Sabri yok basio çığlığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…