2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Aynen benimkide yemez oldu çok üzülüyorum hep o yıpranıyor hem ben nasıl eski düzene donucez bilmiyorum o sakın çocuğum gitti yerine asi huysuz başka bi çocuk geldi

Ah doktorun onayladıysa sorun yok canım inslalah şifa olur bende yoko top kimyondanarasanda burda bulamam muhtemelen

Kızlar oğlum dün öğlenden beri kaka yapmıyor ucunda ama çıkaramıyor yavrum bi tavsiyeniz var mı
Canım benim bebeğim de öyle oldu biz çok panik yaptık ama akşam yaptı ki yapmaması da normalmiş. Anne sütü ile besleniyosa 9 gün bile yapmaya bilirmiş. Biz sürekli bacak egzersizleri yaptırdık duş aldırdık. Zaten çok gazlı sürekli ıkınma halinde benim bebeğim kaka da yapmayınca korktuk ama normalmiş
Banyo yapınca rahat uyumaları gerekmiyo mu ya gözler hiç mi kapanmaz banyodan sonra
Benim meleğimi anlatiyosun. Ben rahatlasın, güzel uyusun diye banyo yaptırıyorum bana mısın demiyor

Benim ki de banyodan sonra uyuyamıyor.
Hele de 40 ı çıktıktan sonra hiç uyumaz oldu. Günde 14 saat anca uyumuştur gece dahil.
Kapattıramadım o gözü ben zorladıkça bastı çığlığı tabi, asansörde de alt komşuyla karşılaştım ayy diyo ne çok ağlıyo ses hep bizde insanlardan yıldım

Kızlar bugün hava sıcak diye dışarı çıktık daha evden uzaklaşmadan başladı yaygaraya iki pışpışladım biraz ilerledik yine başladı hep gaz sancısı sonra bi kenarda emzirdim. Dönerken sorun etmedi ama eve gelince yine gaz sorunu . Belli ki gazimiz geçene kadar bize huzur yok.
Bi de benim göğüslerim iyi oluyodu ama şimdi kahverengi halkalı kısımlarda kızarıp kabarmaya başladı normal mi yoksa bi bende mi oluyo

Bugün doktorumuza kontrole gittik.
Şu titreme işini anlattım. Adam doğrudan "acıkınca uykudayken oluyordu değil mi?" dedi.
Vidyoyu görünce de kesinlikle eeg çekilmesi gerekiyormuş. İyi yapmışsınız temkinli olarak dedi.
Ama yine benim kafama takıldı tabii bu durum. İnşallah bir şeyi yoktur. İnşallah tamamen geçer. İnşaallah beyinde falan bir sıkıntı yoktur.
Ve bütün doktorlar doğrudan " normal doğum muydu? Zor bir doğum mu oldu?" diye soruyor bu titremeye gorunce.

Aynen benimkide yemez oldu çok üzülüyorum hep o yıpranıyor hem ben nasıl eski düzene donucez bilmiyorum o sakın çocuğum gitti yerine asi huysuz başka bi çocuk geldi
Ay benim oğlum da iştah kesilmesi olmadı ama bebek o kadar kucakci ki çocuğumun öğünleri hep bikac saat gec hazırlayabiliyorum aç kalio resmen. Aç kalınca süt alıp icio bisküvi falan alıp yiyo çok üzülüyorum. Bebeğe karşı hırçınlığı biz yalnızken yok fazla ama birisi geldi annane babaanne falan bebeği mincikliyo hirpaliyo.

İnşallah bir sorun yoktur. Yenidoğan refleksidir. Çok mu uzun sürüyor. Bizimki de sağ bacağını titretiyor.
Neysen şüphelendiklerini söylemiyorlar mı

Bizim de birini görünce abartıyor aynı şekilde. Hep senin yüzünden kardeşim benimle ilgilenmiyor annemle babam diyor. Halbu ki o kadar ilgileniyoruz ki. Kucağım da görünce ikimizde senşn oğlunuz demi anne diyor. İnsan üzülüyor öyle sorunca da.

Umarım hepimizin ki de kısa sürede alışır.

Alisicaklar illaki kardeş onlar. Bebekler biraz büyüyüp abi ablayla oynamaya başlayınca sevmeye baslicaklar.

Benim.simdi anneanne babaanne var. Yemek aksamiyor. Ama onlar gidince sling ile çözeceğim olayı.

İnşallah bir sorun yoktur. Yenidoğan refleksidir. Çok mu uzun sürüyor. Bizimki de sağ bacağını titretiyor.
Neysen şüphelendiklerini söylemiyorlar mı
Uyku yoklaması deniyormus buna. Norolojide sıkıntı yok dediler ama anne olmak böyle bir şey sanırım. Bugün de doktorumuz bir şey dedi ama tam anlamadım. Yine aynı şeyi kast etti.
İşte zor doğum mu falan diye beyinde doğum esnasında hasar olma ihtimalini soruyorlar. Allah'ın izniyle hiçbir şey yoktur ya ama işte insan rahat edemiyor hep bir şey takılıyor insanın aklına.

Benim bebeğim de zor bi doğumla geldi duruş bozukluğu yüzünden ve ani irkilmeler ara ara titremeler oluyo ben normal diye dusunuyodum ama şimdi tedirgin oldum

Benim bebeğim de zor bi doğumla geldi duruş bozukluğu yüzünden ve ani irkilmeler ara ara titremeler oluyo ben normal diye dusunuyodum ama şimdi tedirgin oldum
Canım bizimki normal bir titreme değildi bütün vücut zipliyordu eller kollar çarpıyordu. Ve bu 2 dk falan sürüyordu.
Şimdi epey azaldı.

Doğru bencede canm buraya yazdıktan hemen sonra büyük bi gürültüyle yaptı 3 gündür aktif emiyor etkisi olabilir

Kızlar oğlum dün öğlenden beri kaka yapmıyor ucunda ama çıkaramıyor yavrum bi tavsiyeniz var mı
Popisine zeytinyagi sürmeyi onermislerdi bana tabi asiti alinmis zeytinyağı olmali

Spiral taktırmak zor bı işlem mi ki. Vajinal muayene bende yıllardır olmadım sevimsiz bişey. İlaç kullanmak ta pek istemiyorum. Cumartesi gitcez doktora bakalım ne tavsiye edicek
Zor bir islem mi bilmiyorum sonuçta bir seyler yapilacak o bolgede ve benim buna hiiiiiiccc istegim yok

Ilk gittigimizde unuttular herhalde vermeyi. Insaah gec basladjk diye bi sikinti olmaz

Benim kanım + eşim - bebek eşimin kan grubundan oldu ama biz hiç sarılık olmadık bence onun farklı biseyi var
Spral düşünüyorum ama bi yandan tereddüt ediyorum sorun olur mu acaba diye çok hamile kalan duydum
Bugün saglik ocagindan aradilar gittik
50 cmdi 53 olmus
3300 dogmustu 4700 olmus
26 günlüğüz

D vitamini verdiler. Gaz yapiyor diyorlardi verip vermemekte kararsizim baska bi d vitamini mi alsam
Sağlık ocaginin verdiği vitamin bebeğimi ishal yaptı vermiyorum artık doktora söyledim vitamini değiştirdi bi de onu deneyeceğim d vitamini verilmesi gerekiyormus çünkü anneden alamadığı tek vitamin o imiş doktor öyle söyledi yine ishal olursa artık vermeyeceğim

Ogretmen arkadaslar dogum parasi icin okula dilekce veriyoruz degil mi ? Internette bir tane buldum da o mu bilemedim.Sizler basvurdunuz mu?

Yan etkilerden korkuyorum bende ağrılı kanama normal dışı kanama falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…