2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Benim bi arkadasin bgide 2.5 aylikken 8 kiloydu dr daha az emzirmesini soylemis annr sutude obezite yapiyormus canim

Evet canım sürekli ıkınma ve kivranma hali vardı üstelik kakasını da rahat yapamiyoyodu . Şimdi huzurla 2-3 saat uyuyo, gaz sorunumuz da yok .kendi çıkarıyo veya her emzirmeden sonra yaklaşık üç dk ugrasla çıkarıyo ve uyuyo. Allah a şükürler olsun diyorum . Zaten çocuğun 3 ay böyle kivranmasi insan fıtratına yaratılışa aykırı. Herkes 3 ay sabret diyodu.kesinlikle deneyin

Yenidogan bebeklerde kullaniliyornu bende istiyorum ya boyle birsey ya kanguru gibi birsey en azindan yemek yaoarken falan yardimci olur
Bu yandan olan iş yaparken çok pratik olmaz sanki:/ ben şu ekteki slingten kullanıyorum, daha çok yeniyim kullanımında ama dün öğlene kadar bunun sayesinde yemeği,işi falan halledebildim. Tavsiye ederim bunu. Kanguru evde kullanım için çok pratik değil. Sling, bebeğin boynunu,kafasını tutuyor ayarlayınca.

Eklentiler

• BF62CE07-CE5F-4AF3-BEC1-7835F7EAAFE7.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar 19. Günden sesleniyorum bebeğinizin gazı geçsin diye ne kırkını beklemek zorundasınız ne de 3 ayının dolmasını. Emzirme terbiyesiyle hem gazdan hem huzursuzluktan kurtulduk. O kivrandikca ağladıkça agliyodum. Şükürler olsun. O yüzden her anne bunu uygulamalı diyorum. İki saatte bir emzirme ve eğer sütünüz bolsa ön sağma yapın. Bebeğimin gazını çıkartıp emzirmeye devam ettim. Ayrıca sütünüz çoksa ve çok emiyosa bebek buna rağmen kilo almayabilir bunun nedeni de ön sütle doyuyo olması ve kilo aldıran kısmın son süt olması.

Benim kuşum da bu gece daha iyiydi uyku olarak, 2 saat öncesi meme vermedim ama ıkınmaları hala sürüyor,kaç defa kaka yapmasına rağmen:/
Sen tam olarak naptın dgdln? Emzirme sıklığını artırıp, muskat mı tükettin? Ben ağzından bir damla zeytinyağı verip, popo deliğini de kulak çubuğuyla yağladım, biraz da masaj yaptım o bölgeye. Stresten insanın aklına en basit şeyler bile gelemeyebiliyor:/
**üstteki mesajına yazmışın ne yaptığını

Cok guzel bend3 bakayim buna ne kadara aldin ve nerden

Yapacak bise yok bu kış zor geçecek ama geçecek.. Tek bebek ne kolaymış. Yanına bir çocuk eklenince çok zor.. ama bi şekilde düzen oturtmak zorundayız
Büyüğün çok zararı yok aslında ama ihtiyaç lari var sonuçta ihmal oluyo bazen ona çok üzülüyorum.

Canım muskati eskisi kadar çok tuketmiyorum çünkü çocuğu ishal yapıyo o da sancı yapıyo .yine yiyorum ama sabah ve akşam sadece ve iki üç kere parmağımı batırıp yapisanlari yiyorum. İki saatte bir emziriyorum ve goguslerimde çok süt olduğu için kesinlikle ön sağma yapıyorum

Herşeyin fazlası zarar:/ çok sağol bilgiler için

Hastaneden kan istediler medicalpark Pendik.
Doktorda orda ama endokrinoloji yönlendirirse gerçekten zor, iyi bir doktor bulmak. Senin söylediklerini kaydedeyim ben.
İnternetten laboratuvar sonuçlarına baktım orda olması gereken Aralık var.
0, 06 ve 2,2 olması gereken aralıkmış, bizim progesteron 5,9
Gerçekten baya yüksek çıkmış, doktor da böbrek üstü bezlerle alakalı diyince baya korktuk. Bugün doktor ne diyecek bakalım çocuk doktoruna gidiyoruz.

Kesinlikle katılıyorum canım, ikinci çocuk daha rahat buyutuluyor

Canım çok geçmiş olsun

Vallahi bizde de arttı şu son iki gündür ıkınma lar kivranmalar, doymuyor mu acaba diye çok emzirdim Habire memede oldukça daha çok huzursuz gibi Bende bi deneyim dediğini Çok sağol canım

Sıcak duşa gir. Zeytinyağı sür memeye sıcak su tut. Ovala. Sıcak suya devam et ve bu sırada Sonra tarakla üstten uca doğru tara. Sağ. Emzir. Sağlarken de sıcak havlu falan köy arada orayı ovala.
Dediklerini harfiyen yaptım canım..Malesef ısrarla geçmiyor..ve o taraftaki sütte gerçek bir azalma var.korkuyorum diğer gogsum bebeğe yetmeyecek diye..bebeğim buyudukce..

Olmuyor makinadan hiç fayda görmedim masaj sonrası bebeğimin emmesi de fayda etmiyor.diger tarafı likir likir içerken bu göğsümde daha az yutkunuyor..

Ne güzel canım ya Tavsiyeni bende uygulayacağım ama oğlum meme aranırken nasıl başa çıkacağız emzik kullanmıyorum ki. İki saati dolana kadar çok ağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…