2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben de oyleyim hrt gun tatli yiyorum bazen gunde bi kac kez. Sonu kotu bu isin. Ben hamilelikten once tatli sevmeyen bir insandim bir dilim baklava bile cok gelirdi bana

Bende sanki verdiklerimi geri alcakmisim gibi hissediyorum.. Iki haftadr evde ne sulu yemek ne corba.. Icim disim paketli abut cuburlaroldu.. En kolayi onlar cunku.. Ugrasamiyorm vakit kalmio.. Bi de ilk baslardaki gibi kendimi iyi hissedemiyorum.. Evi bok goturuyo simdi.. Oyle halsiz ve uykusuzum ki elim kolum kalkmiyo

Evet asker ne gecemiz ne gunduzumuz var ne planlı bi tatilimiz. Akış bize ne getiriyosa onu yaşıyoruz

Allah yardımcınız olsun.. Olsun varsin tatilde olmasın noolcak.. Siz iyi olun da gerisi boş.. Eşine teşekkür ederiz. Sayesinde burada rahat rahat oturabiliyoruz..allah butun askerlerimizin elinden tutsun dara düşürmesin

Bi kere oldu bende ama..lohusa hummasını ilk defa duydum, araştırmıycam ama:/ bilmek iyi gelmiyor. Sağol berikko

Bende bisey oldu ama halusulasyon gibi.Elimde telefonla uyumustum saati kurayim 2 saat sonraya diye.Sizmisim.Uyaniklik ve uyku arasinda telefonu yanimda yatan bebegim sandim.Sarsiyorum telefonu uyanmiyo,nefes almiyo diye.Deliricektim.15 saniye falan surdu.Berbat bisey.Allah yasatmasin bir daha.

Bir yıl annem baktı oğluma elbette bir şey olduğunda anneanne babaanneye bırakıyorum. Ama çocuk konusunda en çok güvendiğim esimdir onu kast ediyorum. Mesela benim oğlanin alerjisi vardı. Babanne aman nasılsa bundan bir şey olmaz diye dusunebilirken eşim asla en ufak bir deneme yapmazdı. Yine babanne hala vs yolda elini birakabilirken eşim bırakmaz ya da tehlikeli olan şeylere izin vermez. Geri kalan kişileri oğlan kandırıyor. Annemle yapıyoruz hadi şunu yapalım, diye.

Yapma kız tövbe tövbe gurbettesin ama bak çok şükür hayattalar. Gelebiliyorlar. Bir süre sonra anne gel desen gelir. Var ya hayatta ya sağlıklı ya... Çok şükür varlıklarına.

Bende onceki gece bebegi 4 gozlu goruyorum, gozumu kapatip aciyorum degismiyor. Tek gozle bakiyorum duzeliyor. Noluyor dedim ya. Uyuyunca gecti uykusuzluk iste neler yapiyor insana.

Merhaba kızlar. Dişim apse yaptı. Bugün doktora gittim. Antibiyotik verdi amoklavin 1000 lik. İçme konusunda korkuyorum
İltihaplı sütü vermekten iyidir. İcmelisin.
Yalnız her ihtimale karşı arada bebeğin cildini kontrol et. Ben emzirirken bir antibiyotik çok hafif kızarıklık yapmıştı oğlumda. Anladık ki çocuğun alerjisi var. Hiçbir zaman o gruptan antibiyotik vermedik kendisine.

Dun bir koruya gittik ortaligi yikmaya baslayinca kostur kostur mescide girip orada emzirdim girdigimde baskasi daha emziriyordu :)
Ben sey dusunuyorum olabilir mi ki acaba. Termosla sicak su alip anne sutunu de buz kaseti ile yanimizda tasisak. Emziremeyecegimiz yerde versek olur mu acaba. Sut bozulur mu guvenemedim ben.

başladımı zaten öğle giticek diye korkuyordum inşallah birakiriz

Mama icmiyor obur oğlum saat basi meme istemeye basladi iki gundur de
Ben emzirirken esim de tek basina takilir yazik adama eski gunlre ozlemi hic bitmeyecek

Su iyidir de anasi bceriksiz oglumun

Yastiga sarilip uyumustum bi gece. Ilk zamanlar. Gece uyandim anneme bu çocuğu yerine yatir dedim sonra baktım bebek degil bu

Dun aksam da uyandim baktim oglum yok yanimda. Yorgani kaldrdm bakiyorum. Yok cocuk. Yataktan nasil firladim bilmiyorum. Yatakta kucagimda emzirmistim en son. Baktim yataginda yatiyor.
Emzirdigimi hatırlıyorum yatagina yatirdigimi hatirlamiyorum

Kaç günlük oldunuz canım ? Maşallah güzel gezmişsiniz ben de çıkmak istiyorum çok sıkıldım. Bugün bahçeye ineyim dedim arabasında puset e koyup ama şu pusetler yeni doğan a hiç uygun değil sanki kuzum hiç rahat edemedi

30 kasimda 3 ay olcak.. 2 bucuk olduk gibi.. Bizim pusette uygun değildi.. Ebebekte puset minderi var.. 60tl gibi biseydi.. Gri üstüne beyaz yildizliydi.. Eymen onunla rahat etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…