Ben de oyleyim hrt gun tatli yiyorum bazen gunde bi kac kez. Sonu kotu bu isin. Ben hamilelikten once tatli sevmeyen bir insandim bir dilim baklava bile cok gelirdi bana
Evet asker ne gecemiz ne gunduzumuz var ne planlı bi tatilimiz. Akış bize ne getiriyosa onu yaşıyoruz
Bi kere oldu bende ama..lohusa hummasını ilk defa duydum, araştırmıycam ama:/ bilmek iyi gelmiyor. Sağol berikko
Merhaba kızlar. Dişim apse yaptı. Bugün doktora gittim. Antibiyotik verdi amoklavin 1000 lik. İçme konusunda korkuyorum
Sütle geçiyormuş prospektüsünü okudum da mantar yada ishal yapabilir miş bebeğiCanim sanki sezaryenden onu ictim ben.. Hatirlamiyorjm ama.. Belki gecmiodur bebise bilemiyorum
Bi kere oldu bende ama..lohusa hummasını ilk defa duydum, araştırmıycam ama:/ bilmek iyi gelmiyor. Sağol berikko
Niçin bu kadar uzun sürdü ki?Napcan baş ağrısına başka☹ suyu da üç dört litre içiyorum, bi adam akıllı uyusam belki geçer ya inşallah
Bir yıl annem baktı oğluma elbette bir şey olduğunda anneanne babaanneye bırakıyorum. Ama çocuk konusunda en çok güvendiğim esimdir onu kast ediyorum. Mesela benim oğlanin alerjisi vardı. Babanne aman nasılsa bundan bir şey olmaz diye dusunebilirken eşim asla en ufak bir deneme yapmazdı. Yine babanne hala vs yolda elini birakabilirken eşim bırakmaz ya da tehlikeli olan şeylere izin vermez. Geri kalan kişileri oğlan kandırıyor. Annemle yapıyoruz hadi şunu yapalım, diye.Benim eşim de bir buçuk yılın sonunda babalığının farkına vardı. Benim de elimi ayağımı hafiften çekmemle çok güzel ilgilenmeye başladı kızımla. Ev işerini, yemeği de fazlasıyla yapar ama bebeği alıp bana gün içinde dinlenecek en azından 1 saatlik zamanı verme konusunda çok cimriydi “sen annesin” dayanman gerekiyor düşüncesinden dolayı. Büyük kızım bana inanılmaz bağımlıydı. Etraf çok tehlikeli evet ama ben güvendiğim insanlara bırakıyorum. Zaten yurtdışındayım, senede bir görüyor akrabalarımız, sürekli bırakma söz konusu olamaz. Bıraktığım insanlar da bizim kızımızın ne kadar üstüne titrediğimizi bildikleri için yeterince özen gösteriyorlar.
Eşe bırakma konusunda da hem eşimin daha dayanıklı hale gelmesi için hem de dünyanın binbir türlü hali var(ben bi sağlık problemi yaşarım ya da Allah korusun daha kötüsü olur)..eşimin çocukların bütün sorumluluklarıyla başedebilmesi lazım. Bunun için şimdilik 1-2 saat başbaşa kalmaları yeterli. Büyük kızım 6 aylıkken operasyon geçirip sonraki günlerde acillik olmuştum sürekli. Serum takılı acilde yatarken bir gün evden “bebek uyandı” diye aradıklarında hışımla kolumdaki serumu sökmeye çalışmıştı. Söz konusu günlerde de kusmaktan boğazımdan kan gelir olmuştu, süt falan da hak getire. Bu kadar fikirsizdi maalesef eşim o günlerde. Hoş hala sorsan şimdi ille de anne sütü diye getirip o halde olsam çocuğu mememe yapıştırabilir:/ Tamam özellikle ilk 2 yıl bebek annenin bakımına,ilgisine muhtaç ama. Anne sağlıklı değil ve kendini iyi hissetmiyorsa kimseye doğru düzgün bir faydası dokunamaz. Burda annenin hem fiziksel hem duygusal yükünü en çok hafifletecek kişi de eşler. Fiziksel olarak olamıyorlarsa bile dilllerine hakim olsalar iyi olur.
Yapma kız tövbe tövbe gurbettesin ama bak çok şükür hayattalar. Gelebiliyorlar. Bir süre sonra anne gel desen gelir. Var ya hayatta ya sağlıklı ya... Çok şükür varlıklarına.Aynı biz .
Rint ne güzel yazmışsın, öğlen annem gitti iki hafta kadar yanımda kaldı. Kaldığı odaya bile giremiyorum namazlasini katlayıp koltuğa koymuşöğlenden beri için için ağlıyorum. Kızım soruyor neden diye. Yalnızlık çok kötü gurbet elde.. su yazdıklarınızı okuyup teselli ediyorum kendimi.
Oyy masallah size, dediğin tatlıyı da çok severim Ama bizim sanki süt alerjimiz var O yüzden uzak duruyorum maalesef. Biraz geçsin yine deniycem.
Bende onceki gece bebegi 4 gozlu goruyorum, gozumu kapatip aciyorum degismiyor. Tek gozle bakiyorum duzeliyor. Noluyor dedim ya. Uyuyunca gectiBende bisey oldu ama halusulasyon gibi.Elimde telefonla uyumustum saati kurayim 2 saat sonraya diye.Sizmisim.Uyaniklik ve uyku arasinda telefonu yanimda yatan bebegim sandim.Sarsiyorum telefonu uyanmiyo,nefes almiyo diye.Deliricektim.15 saniye falan surdu.Berbat bisey.Allah yasatmasin bir daha.
İltihaplı sütü vermekten iyidir. İcmelisin.Merhaba kızlar. Dişim apse yaptı. Bugün doktora gittim. Antibiyotik verdi amoklavin 1000 lik. İçme konusunda korkuyorum
Ben sey dusunuyorum olabilir mi ki acaba. Termosla sicak su alip anne sutunu de buz kaseti ile yanimizda tasisak. Emziremeyecegimiz yerde versek olur mu acaba. Sut bozulur mu guvenemedim ben.Dun bir koruya gittik ortaligi yikmaya baslayinca kostur kostur mescide girip orada emzirdimgirdigimde baskasi daha emziriyordu :)
başladımı zaten öğle giticek diye korkuyordum inşallah birakirizCanm ben sezaryen dogum yaptm hastanede sutum olmadigi icin mama basladilar sekeri dusmesin sarilik yukselmesin diye. Bir iki hafta icinde birakiriz umuduyla baslamistim 43 gunluk olduk ama hala birakamadim surekli skntlar oldu. Sariligi uzadi hala gecmedi mastit oldum 3-4 kes sutum kesildi filan derken hala birakamadim. Gun icinde 60-40/60-60 seklinde bazen 90-60-90 seklinde mama veriyorum hala
Even cikmadan emzirmistim.. Yanima da mama almstm noolur noolmaz diye.. Fotograf cekiminde o yetti sonlara dogru miziklandi.. Biraz emzirdim orada ama yetmedi tabiki mama da hazirlayip oradan çıktım arabada mama verdim.. O mama onu bayağı tuttu zaten.. Ebebege girdik magazalardan alisveris yaptık.. Eve geldik hala uyuyodu kendimi rahatlattiktan sonra uyandrip bakim ve beslenme yaptımbi de emzirme odasi olabilcek yerleri tercih ettim her an hersey olabilio.. Avm iyi degil ama bi seferlik bisey olmaz.. Kışında bi kere daha gideriz yeter bize
Valla bence cilde en iyi tedavi su.. Banyo yaptirmak çok etkilio bence.. Kiz ben eymen 2bucuk kiloyken yaptrmaya basladm.. Sizinkiler tosbik yaptirirsnz yaa.. Öyle elime almiyorum bende banyo yaptirirken yanlardan cevirip sirtini keseliyorum
Yaa minies hiç bilmiyorum.. Deneme amacli aldım ama.. Ins memnun kalirim ya.. Bu ara battik biz kasim indirimleri mahvetti bizi
Bende bisey oldu ama halusulasyon gibi.Elimde telefonla uyumustum saati kurayim 2 saat sonraya diye.Sizmisim.Uyaniklik ve uyku arasinda telefonu yanimda yatan bebegim sandim.Sarsiyorum telefonu uyanmiyo,nefes almiyo diye.Deliricektim.15 saniye falan surdu.Berbat bisey.Allah yasatmasin bir daha.
Kaç günlük oldunuz canım ? Maşallah güzel gezmişsiniz ben de çıkmak istiyorum çok sıkıldım. Bugün bahçeye ineyim dedim arabasında puset e koyup ama şu pusetler yeni doğan a hiç uygun değil sanki kuzum hiç rahat edemediBende bugün ilk defa çıktım.. O da eymenin fotoğraf cekimine çıktık.. Çıkmışken ebebege uğradık.. Yemek yedik.. Sonra alisveris yaptik biraz.. Nasil iyi geldi.. Bebek yokken ki gibi hissettm.. Esimle cikardik yemek yerdik kahve içerdikbikac hafta sonra da eymeni kaynanama bırakıp sinemaya gitmeyi düşündük bugün
Mevludu de ocakta okutcam galiba kızlar.. Millet gelmek istemeye başladıbelki araliga bile çekerim.. Sunneti hallolsun eymenin
Canm ben bronşit oldum amoklavin verdi emrirken içilir dedi. Mecbur içtim.Merhaba kızlar. Dişim apse yaptı. Bugün doktora gittim. Antibiyotik verdi amoklavin 1000 lik. İçme konusunda korkuyorum
Kaç günlük oldunuz canım ? Maşallah güzel gezmişsiniz ben de çıkmak istiyorum çok sıkıldım. Bugün bahçeye ineyim dedim arabasında puset e koyup ama şu pusetler yeni doğan a hiç uygun değil sanki kuzum hiç rahat edemedi
Canm ben bronşit oldum amoklavin verdi emrirken içilir dedi. Mecbur içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?