2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen annane babaanne ye emanet ederm mecbur olunca merhamet bakımından güvendiğim için en yakın olduklari için. Ama her türlü eşime güvenim sonsuz uykusu gelişimi tuvalet ihtiyacımi var çocuğun bakışından anlar bilir. Ben ne kadar taniyorsam belki benden fazla tanır öyle diyim. Mesela geçen gece bir ağladı Allah'ım çocuğa bişey oldu dedik içim parçalandı bacagim bacagim diye feryat figan. Ben hemen ağrı kesici ariyorum eşim dur dedi aldı çocuğu wc ye götürdü meğer cisi varmış sipanin cisi yaparken uyumaya başladı resmen on yıl düşünsem bacağım agrio diyen cocugun cisi oldugunu aklıma gelmezdi benm

Galiba rint'in dedigi gibi sınıf sınıf bu antibiyotikler en az zararlisini veriolar demekki.
A B C D grubu var canim. B yeterli testten geçmiş en güvenli antibiyotik grubu. Amoksilavin türevleri de bu gruba giriyor. Antibiyotikler içinde hamilelik ve emzirme döneminde en güvenli en çok denenmiş grup amoksilavin grubuymus.
A en güvenli ama bu grupta ilaç yokmuş
B hayvanlarda sorun cikmamis ve dolayısıyla insanlara denenmiş ve olumsuz sonuç alınmamış.
C hayvanlarda ciddi yan etki gösterdiği için insanlara denenmemiş
D Anne karnındaki bebeğe zarar verebilecek ama annenin hayatı tehlikesi bulunduğunda mecbur kullanılanlar.

Bu arada aklınızda bulunsun eğer çocuğunuz amoksilavin grubuna alerjik tepki verirse bunu doktorunuza soyleyin. Çünkü penisilin alerjisi olma ihtimali çok yuksek erkenden tanımlanmış olur.

Vallahi benim de gelmezdi aklıma Allah tüm babaları hassas ve ilgili yapsin. Amiiiiiiiin

Niçin bu kadar uzun sürdü ki?
Hiç bilmiyorum ilk günler ameliyattan sonra hiçbirşeyim yoktu beşinci altıncı gündem sonra başladı ve 23 gün oldu bugün.. sırtım da en az başım kafar kötü durumda yere uzandım az önce düz ve sert zeminde sağdan sola dönemedim canımın acısından gözümden yaş geldi

O bende de çok oluyor ne zaman yerine yatırdığımı hatırlamıyorum.

Geçen gün de büyük oğlum gece gelip yanıma yatmış. Gece ıyandı
Canm ben bronşit oldum amoklavin verdi emrirken içilir dedi. Mecbur içtim.
Bende şimdi baktım canım. Güvenle içilebilir bir ilaçmış. Mecburen içicrm bakalım. Çene kemiğimde olduğu için kemik erimeye başlarmış.

Benim ki zaten cildi hassas bir bebek. İsilik olmuş biraz. Yüzünü de abisi sürekli öptüğü için küçük küçük kırmızılıklar var. Umarım ayırt edebilirim

Sırtını sıcak tut canım. Benim de acayip ağrı oluyor biraz üşüdüğü zaman gece emzirmeye kalkıyoruz ya tutuluyor

Kesinlikle en iyi anne sonra es ve annanne olduguna inaniyorm. Kesinlikle ben kv guvenmemeyi dun test ettim malesef. İlk bebegim 45 gunluguz dun babanneye gittik benm bebek benim yaka ignem gbi uyusada uyanıkta olsa beni istyo mememi istyo yaninda olmayinca agliyo neyse dun tabi orda da agladi kv aldi yatirmaya goturdu yuz ustu yastiga yatirmis kafasindan beri gecmeli bi battaniyemiz var portbebe şeklinde onuda ortmus uyudu diye geldi. Durdum durdum duramadm güvenmiyo gbi olmakta istemedim bi gittim ki battaniye yuzunu gozunu agzini burnunu kapatmis ve çocuk yuzustu yatiyo bogulcak. Deliye döndüm kv yi oldurebilirdim yani asla bidaha basbasa birakmamaya karar verdim. Esime gidelim dedim cocugu hazirliyorum kv esime yemek getirmis gitmeden ye hemen diye cicuk agliyo bagryo hadi çabuk diyorum esime. Kv patavatsizi esime diyoki bebek nasilsa buyur sen yemene bak sen iyi ol. Dedim senin oglun buyuyecegi kadar buyumus sen iyi misin dedim ya asıl bebegimin buyumesi lazm dedm sinir oldum esime kzdm kalk çabuk delirtme beni diye oyle kalktık geldik

Amin. Çok ağır bir duygu yükü bebek sahibi olmak. Sende iki tane bir de..Allah yüzünüzü güldürsün her daim

Amin. Ben de bebeği

Senin oğlan cingöz recaiymiş

Ben sey dusunuyorum olabilir mi ki acaba. Termosla sicak su alip anne sutunu de buz kaseti ile yanimizda tasisak. Emziremeyecegimiz yerde versek olur mu acaba. Sut bozulur mu guvenemedim ben.

Canim anne sutu 3 saat disarida durabiliyor. Sicak su alman yeterli olur 3 saat icinde sutu vereceksen.

Allah şifa versin cnm

Kızlar sezaryan olduğum için antibiyotik içmek zorundayım. Günde 1 defa verdi doktor. 16 adet. Hep saatini unutup geciktiriyorum. 8:10 da içmem gerekiyor bazen aklıma 11:30 bazen de 1-2 gibi geliyor. Çok enderdir vaktinde içtiğim. Sizce faydasını görür müyüm?

Canım ben normal doğum yaptım ama tüm kanal boyu dikislerim var ikinamadigim için . Doktor bana antibiyotik verdi 10 gün kullandım 10 tablet ama ben de düzenli icmemistim ama çok da ara vermedim . Yani bi gün içtim bi gün içmedim gibi devam ettim şükür enfeksiyon kapmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…