Çok geçmiş olsun canım İyi çok şükür enfeksiyon kapmamışsın. Ben de hep bundan korktum. Ya boşa içiyorsam antibiyotiği diye.Canım ben normal doğum yaptım ama tüm kanal boyu dikislerim var ikinamadigim için . Doktor bana antibiyotik verdi 10 gün kullandım 10 tablet ama ben de düzenli icmemistim ama çok da ara vermedim . Yani bi gün içtim bi gün içmedim gibi devam ettim şükür enfeksiyon kapmadim
Ben de sleepyden memnunun. Naturelive hem katkısız hem yerli. Bir de beyruha var. Ben de onun pişik kremini kullanıyorum hiç pişik olmadık. Sıfır kimyasalBen sleppy den çok memnunum. Pişik kremi olrak da naturalive inkini öneririm. Hem doğal hem de gerçekten çok iyi bir krem.
İnsallah sizde bizde birakirizbenimki mama icmezse uyumaz oldu nasl birakcam bilmiyorum
Ben kan ilaçlarının açken içilir en az 1saat birsey yemeden işe yaradığını düşünüyorum.Tansiyon yerlerde çok düşük aile hekiminin yaptıgı kan testi değerleri çok kötü. Kan degerlerı cok düşük. Demir yok denecek kadar az demir hapı içmeme rağmen. Halimin olmaması ve unutkan olma nedenim buymuş. Dahiliye ye bir git dedi. Beslenmene dikkat et dedi.. İyi de yemeğe zaman mı kalıyor sadece uyumak istiyorum.
O başka birsey canım lohusa kadina kara.... Gelirmiş hiç düşünme aklına sokma.bitti gitti de.Bende bisey oldu ama halusulasyon gibi.Elimde telefonla uyumustum saati kurayim 2 saat sonraya diye.Sizmisim.Uyaniklik ve uyku arasinda telefonu yanimda yatan bebegim sandim.Sarsiyorum telefonu uyanmiyo,nefes almiyo diye.Deliricektim.15 saniye falan surdu.Berbat bisey.Allah yasatmasin bir daha.
Ben sey dusunuyorum olabilir mi ki acaba. Termosla sicak su alip anne sutunu de buz kaseti ile yanimizda tasisak. Emziremeyecegimiz yerde versek olur mu acaba. Sut bozulur mu guvenemedim ben.
Benim telefon pert://// önceki mesajlar parça bölük
chelzy ağlanacak haline güldüm hakkını helal et . o bok makinasından bndede var her gazda ki kaka cikar bi bebektenGaz bombasi iki bebegim var.Rutin sabah 4 te basliyorlar 7 bucuk 8 e kadar.Yine sifir uyku.Hele kucuk olan bir bok makinasi.Gaz cikarirken kaka yapmayi ihmal etmiyor.Alt.alirken minimum 2 bez gidiyor ona.Digeri de bugun 2 den beri ayakta hala.Uyumadi gram.Dua ediyorum 3. Aydan sonra bitsin su gaz yoksa bende ne hal kalicak ne sinir.
yalniz değilsin. normalde sevmem tatli seyler hamileliktede yemedm ama suan tatlılar pastalar kurabiyeler kesmiyor bi türlü yazarkende canim çektiKızlar ya çok tatlı ihtiyacı hissediyorum .enerjim mi düşüyor emzirmekten anlamadm. Lutfen bana yalnız olmadığımı söylesin biri.
Bugüne kadar saatli içmem gereken her ilaç için alarm kurdum bence vakitli al on altı tane de az değil yani nerden başlasan düzenli içmeye kârdırÇok geçmiş olsun canım İyi çok şükür enfeksiyon kapmamışsın. Ben de hep bundan korktum. Ya boşa içiyorsam antibiyotiği diye.
Ayırt edersin merak etme karnında gövdesinde döküntü şeklinde olur.Benim ki zaten cildi hassas bir bebek. İsilik olmuş biraz. Yüzünü de abisi sürekli öptüğü için küçük küçük kırmızılıklar var. Umarım ayırt edebilirim
Yastığa yüz üstü.... Yok artık yaaa...Kesinlikle en iyi anne sonra es ve annanne olduguna inaniyorm. Kesinlikle ben kv guvenmemeyi dun test ettim malesef. İlk bebegim 45 gunluguz dun babanneye gittik benm bebek benim yaka ignem gbi uyusada uyanıkta olsa beni istyo mememi istyo yaninda olmayinca agliyo neyse dun tabi orda da agladi kv aldi yatirmaya goturdu yuz ustu yastiga yatirmis kafasindan beri gecmeli bi battaniyemiz var portbebe şeklinde onuda ortmus uyudu diye geldi. Durdum durdum duramadm güvenmiyo gbi olmakta istemedim bi gittim ki battaniye yuzunu gozunu agzini burnunu kapatmis ve çocuk yuzustu yatiyo bogulcak. Deliye döndüm kv yi oldurebilirdim yani asla bidaha basbasa birakmamaya karar verdim. Esime gidelim dedim cocugu hazirliyorum kv esime yemek getirmis gitmeden ye hemen diye cicuk agliyo bagryo hadi çabuk diyorum esime. Kv patavatsizi esime diyoki bebek nasilsa buyur sen yemene bak sen iyi ol. Dedim senin oglun buyuyecegi kadar buyumus sen iyi misin dedim ya asıl bebegimin buyumesi lazm dedm sinir oldum esime kzdm kalk çabuk delirtme beni diye oyle kalktık geldik
Parmak kadar bebeler öyle oyunbaz ki... Bazen inanamiyorumSenin oğlan cingöz recaiymiş
Valla benim hiç bir şeye ne vaktim ne gücüm yetmiyoBugün tam bir ay oldu bebiş ve 5 kg olmuş, 57 cm boyu
Tam bir tontik
Kızlar size bir tavsiye hemen girin mutfağa incir uyutması tatlısını yapın incir ve süt yapımı da kolay, baya süt yapıyor.
Canım yeşil kaka besinlerin bağırsaklardan hızlı geçtiğini gosterirmis öyle okumuştum bebeğim yeşil kaka yaptığı dönemlerdeKizlar bi kac sorum var size bebeğim kusamıyor . kusmak isterse burnundan geliyor bebegi boyle olan varmi? veya bu bir sorun mu ? ikincisi yeşil kaka üşüyünce oluyor du dimi saro yeşil karişik kaka yapmış da az once . esim bn yemek hazırlarken battaniyesiz almis kucağına pijamasi da tekti farkedince müdahale ettm ama onda üşütüp hemen yeşil kaka olurmu ki?
Bende yarın ne tatlı yapsam diyorum. Çocuk doktoru ilk altı yemeni kısma dedi ondan yüz buldumyalniz değilsin. normalde sevmem tatli seyler hamileliktede yemedm ama suan tatlılar pastalar kurabiyeler kesmiyor bi türlü yazarkende canim çekti
evet bnde okumuştum ayrıca yeşillik yersende olabiliyormuş bakalm devam edicek miValla benim hiç bir şeye ne vaktim ne gücüm yetmiyo
Canım yeşil kaka besinlerin bağırsaklardan hızlı geçtiğini gosterirmis öyle okumuştum bebeğim yeşil kaka yaptığı dönemlerde
henuz tatli yapacak vakit bulamadım hazir are ediyorumBende yarın ne tatlı yapsam diyorum. Çocuk doktoru ilk altı yemeni kısma dedi ondan yüz buldumyedikçe yiyesim gelio. Ama Su çok içmeye calisiyorum
Ben kan ilaçlarının açken içilir en az 1saat birsey yemeden işe yaradığını düşünüyorum.
Ben hamilelikte hep öyle kullandim dr hep depoların dolu derdi.simdi de depolarin dolu elindekini bitir birak dedi ama bir süre daha kullanacağım.
O başka birsey canım lohusa kadina kara.... Gelirmiş hiç düşünme aklına sokma.bitti gitti de.
Emzirme önlüğü niye kullanmıyorsunuz ben heryerde önlükle emziriyoruz çok ta rahat oluyor.hastahane de emzirme odasi var ama kalabalik diye önlüğü takip emziriyorum.dun 40ini yaptık camii ye gittik orada da bahçesinde Emzirdim çok kullanışlı.
Sizde belirtiler ne zaman sonra çıkmıştı canımAyırt edersin merak etme karnında gövdesinde döküntü şeklinde olur.
VarDogumdan sonra cinsel iliski yasayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?