2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok geçmiş olsun canım İyi çok şükür enfeksiyon kapmamışsın. Ben de hep bundan korktum. Ya boşa içiyorsam antibiyotiği diye.

Ben sleppy den çok memnunum. Pişik kremi olrak da naturalive inkini öneririm. Hem doğal hem de gerçekten çok iyi bir krem.
Ben de sleepyden memnunun. Naturelive hem katkısız hem yerli. Bir de beyruha var. Ben de onun pişik kremini kullanıyorum hiç pişik olmadık. Sıfır kimyasal Umay-

Ben kan ilaçlarının açken içilir en az 1saat birsey yemeden işe yaradığını düşünüyorum.
Ben hamilelikte hep öyle kullandim dr hep depoların dolu derdi.simdi de depolarin dolu elindekini bitir birak dedi ama bir süre daha kullanacağım.
O başka birsey canım lohusa kadina kara.... Gelirmiş hiç düşünme aklına sokma.bitti gitti de.
Ben sey dusunuyorum olabilir mi ki acaba. Termosla sicak su alip anne sutunu de buz kaseti ile yanimizda tasisak. Emziremeyecegimiz yerde versek olur mu acaba. Sut bozulur mu guvenemedim ben.

Emzirme önlüğü niye kullanmıyorsunuz ben heryerde önlükle emziriyoruz çok ta rahat oluyor.hastahane de emzirme odasi var ama kalabalik diye önlüğü takip emziriyorum.dun 40ini yaptık camii ye gittik orada da bahçesinde Emzirdim çok kullanışlı.

chelzy ağlanacak haline güldüm hakkını helal et . o bok makinasından bndede var her gazda ki kaka cikar bi bebekten vücudum iflas etmek üzere ev işleri iki çocuk kizim bebegin peşini bırakmıyor bebek gazlı bn uykusuz ve yorgun. dogumdan beri hala dinlenemedim bir gun bile dinç uyanamadım

Kızlar ya çok tatlı ihtiyacı hissediyorum .enerjim mi düşüyor emzirmekten anlamadm. Lutfen bana yalnız olmadığımı söylesin biri.
yalniz değilsin. normalde sevmem tatli seyler hamileliktede yemedm ama suan tatlılar pastalar kurabiyeler kesmiyor bi türlü yazarkende canim çekti

Çok geçmiş olsun canım İyi çok şükür enfeksiyon kapmamışsın. Ben de hep bundan korktum. Ya boşa içiyorsam antibiyotiği diye.
Bugüne kadar saatli içmem gereken her ilaç için alarm kurdum bence vakitli al on altı tane de az değil yani nerden başlasan düzenli içmeye kârdır

Yastığa yüz üstü.... Yok artık yaaa...

Kizlar bi kac sorum var size bebeğim kusamıyor . kusmak isterse burnundan geliyor bebegi boyle olan varmi? veya bu bir sorun mu ? ikincisi yeşil kaka üşüyünce oluyor du dimi saro yeşil karişik kaka yapmış da az once . esim bn yemek hazırlarken battaniyesiz almis kucağına pijamasi da tekti farkedince müdahale ettm ama onda üşütüp hemen yeşil kaka olurmu ki?

Bugün tam bir ay oldu bebiş ve 5 kg olmuş, 57 cm boyu
Tam bir tontik

Kızlar size bir tavsiye hemen girin mutfağa incir uyutması tatlısını yapın incir ve süt yapımı da kolay, baya süt yapıyor.
Valla benim hiç bir şeye ne vaktim ne gücüm yetmiyo
Canım yeşil kaka besinlerin bağırsaklardan hızlı geçtiğini gosterirmis öyle okumuştum bebeğim yeşil kaka yaptığı dönemlerde

yalniz değilsin. normalde sevmem tatli seyler hamileliktede yemedm ama suan tatlılar pastalar kurabiyeler kesmiyor bi türlü yazarkende canim çekti
Bende yarın ne tatlı yapsam diyorum. Çocuk doktoru ilk altı yemeni kısma dedi ondan yüz buldum yedikçe yiyesim gelio. Ama Su çok içmeye calisiyorum

Valla benim hiç bir şeye ne vaktim ne gücüm yetmiyo

Canım yeşil kaka besinlerin bağırsaklardan hızlı geçtiğini gosterirmis öyle okumuştum bebeğim yeşil kaka yaptığı dönemlerde
evet bnde okumuştum ayrıca yeşillik yersende olabiliyormuş bakalm devam edicek mi

Bende yarın ne tatlı yapsam diyorum. Çocuk doktoru ilk altı yemeni kısma dedi ondan yüz buldum yedikçe yiyesim gelio. Ama Su çok içmeye calisiyorum
henuz tatli yapacak vakit bulamadım hazir are ediyorum bu hafta itibari ile.gelen giden bitmez artk . yaparm bisiler

emzirme onlugu kullaniyorum ama bazen kiyafetler musait olmayabiliyor. Sik sikidim giyinmek istedigimde alternatif olabilir diye dusundum. Mama kullanmiyorum cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…