Harika :)) ellerine sağlık. Kuzuya yarasın. Yalnız iki şey söylemek istedim birincisi meyve suyu ani yukseltir kan şekerini risklidir aslında hiç önerilmez ama çocuk hastayken bir iki kaşık enerji ihtiyacı için verilebilir. İkincisi de meyve sıkıldıktan sonra yarım saat içinde tüketilmezse vitamini kaçmış oluyor. Menü maşallah çok güzel.
Teşekkürler bilgilendirme için :) Üzüm suyunu kuru üzümlerden kaynatarak yaptım şeker katkısız. Sıcakken kavanozladım soğuyunca dolaba kaldırdım. Tüketeceğimiz zaman çıkarıp ılıtıp tüketiyoruz :)
Yaa kızlar bu 9. ay aşılari icinde hangi aşilar var? En son kontrolde 8.ayda gelmeyin bosuna hastaneye,temmuz sonu gelin kizamik asilarini yapariz demisti. Çok önemli mi.. Yani cocuklarla bursadan izmire gitcez filan..Ona göre eve donucem.
Yaa kızlar bu 9. ay aşılari icinde hangi aşilar var? En son kontrolde 8.ayda gelmeyin bosuna hastaneye,temmuz sonu gelin kizamik asilarini yapariz demisti. Çok önemli mi.. Yani cocuklarla bursadan izmire gitcez filan..Ona göre eve donucem.
Bir suru tarif var ben her gun yeni bir sey yedirmeye calisiyorum. Alistirdim pankek, mucher, omlet, lezzet toplari vs bircok sey yapiyorum ve yiyor. Yemeklerinde de kiymaya gectik. Rendelemeyle baslayabilirsin kabagi vs. Kitap edinme sansin yoksa instagramda ek gida hesaplarini takip etmeni oneririm.
Bir suru tarif var ben her gun yeni bir sey yedirmeye calisiyorum. Alistirdim pankek, mucher, omlet, lezzet toplari vs bircok sey yapiyorum ve yiyor. Yemeklerinde de kiymaya gectik. Rendelemeyle baslayabilirsin kabagi vs. Kitap edinme sansin yoksa instagramda ek gida hesaplarini takip etmeni oneririm.
Bugün yesil kabağı muzla karistirip yedirmeye calisacagim. Bir de yogurtla karistiririm. Iki sekilde de denemeyi düşünüyorum Hep meyve yiyor hic sebze yok. Avokado yiyordu ne guzel mevsimi gecti galiba onun da
Bu saatten sonra düzeleceğini sanmıyorum ben kendim için en azından. Çünkü tuvalete gidince hani sık bırak hareketi falan varya onu yapıyorum ama hiç tutamıyorum
Soganli sarimsakli tavuk sulu havuclu pure yaptim begenmedi
Simdi muzu az kabagi cok catalla ezip yedirmeyi dusunuyorum
Normalde taze fasulye de sevmemisti. Bugun tabuk suyuyla pisirdim yogurda karıştırıp yedirdim. Yedi hepsini. Yarin fasulyesi cok yogurdu az katip yediricem. Yoksa yemiyor sebze
Bugün a101de avokado da buldum. Cok faydaliymis allahtan onu seviyor da yiyor sadece bile
Soganli sarimsakli tavuk sulu havuclu pure yaptim begenmedi
Simdi muzu az kabagi cok catalla ezip yedirmeyi dusunuyorum
Normalde taze fasulye de sevmemisti. Bugun tabuk suyuyla pisirdim yogurda karıştırıp yedirdim. Yedi hepsini. Yarin fasulyesi cok yogurdu az katip yediricem. Yoksa yemiyor sebze
Bugün a101de avokado da buldum. Cok faydaliymis allahtan onu seviyor da yiyor sadece bile