2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Teşekkürler bilgilendirme için :) Üzüm suyunu kuru üzümlerden kaynatarak yaptım şeker katkısız. Sıcakken kavanozladım soğuyunca dolaba kaldırdım. Tüketeceğimiz zaman çıkarıp ılıtıp tüketiyoruz :)

Kızlar doğumdan sonra idrar kaçırması devam eden bi ben miyim?
Artık 8 ay oldu belli ki kendi kendine gecmicek

Yaa kızlar bu 9. ay aşılari icinde hangi aşilar var? En son kontrolde 8.ayda gelmeyin bosuna hastaneye,temmuz sonu gelin kizamik asilarini yapariz demisti. Çok önemli mi.. Yani cocuklarla bursadan izmire gitcez filan..Ona göre eve donucem.

Kızamık aşısı var. Artan Kızamık salgınlarından dolayı ek doz koymuşlar. Tehlikeli bir hastalık, aksatma bence

Mesela cnn tarifli varmı o tarz biseyler onerecegin

Bir suru tarif var ben her gun yeni bir sey yedirmeye calisiyorum. Alistirdim pankek, mucher, omlet, lezzet toplari vs bircok sey yapiyorum ve yiyor. Yemeklerinde de kiymaya gectik. Rendelemeyle baslayabilirsin kabagi vs. Kitap edinme sansin yoksa instagramda ek gida hesaplarini takip etmeni oneririm.

Tanııp ediyorum canm birsürü sayfa var ama hiç kendime uygun bi tarif bulamadım desem

Sebze çok önemli benimkide yemiyordu irmik katim yoğurt katim bayaldi meyveler çok tatlı olduğundan seviyorlar

Ay ben de sadece kendim i sanıyodum ve sormayada çekinmiştim az az ama kaçıyor önemsemiyorum geçecek diye
Bu saatten sonra düzeleceğini sanmıyorum ben kendim için en azından. Çünkü tuvalete gidince hani sık bırak hareketi falan varya onu yapıyorum ama hiç tutamıyorum

Soğanlı, sarımsaklı, az domates salçalı, pirinçli yapıyorum ben, tek kabak mı haşlayıp veriyorsun. Onu benim ki de yemiyor. Yemeği olunca bayılıyor
Benimkide tek sebze yemez canım içine sarımsak yada soğan koyup et yada tavuk suyuyla yapınca yer.
Sebze çok önemli benimkide yemiyordu irmik katim yoğurt katim bayaldi meyveler çok tatlı olduğundan seviyorlar

Tek sebze denedim ilk once hic sevmedi

Soganli sarimsakli tavuk sulu havuclu pure yaptim begenmedi

Simdi muzu az kabagi cok catalla ezip yedirmeyi dusunuyorum

Normalde taze fasulye de sevmemisti. Bugun tabuk suyuyla pisirdim yogurda karıştırıp yedirdim. Yedi hepsini. Yarin fasulyesi cok yogurdu az katip yediricem. Yoksa yemiyor sebze

Bugün a101de avokado da buldum. Cok faydaliymis allahtan onu seviyor da yiyor sadece bile

Avokado tropikal meyve olduğu için alerji riski yüksek dikkatli yedirin genelde 1yas diyorlar

Aşı kartlarini al yanına. Gittiğin yerde aile hekimliğinde yardımcı olabilirler. Bir hemşire arkadaş vardı. O daha iyi bilgi verir. Ama önemli aşılar.

Kizlar iste 3. Gunumu bitirdim.

Sorun su ki; ekin pzartesi bir guzel beslendi sutunu icti yemegini hedi

Dun yemek yedi sut icmedi

Bugun sut icmedi yemek de yemedi

resmen doymak icin beni bekliyor.

nasil cozebilirim bu konuyu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…