2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sabaha kkadad resmen ikisi de uyumadi.Maksimum 3 saat uyumusumdur.Noldu bilmiyorum bunlara
Bizde aynıakşam 9da gece uykusuna geçtik saat 03e kadar 10 dakikada 15dakikada bir uyandı. Çıldıracaktım artık zaten günlerdir fenayız bugün hepten berbattı. 3de eşim aldı5e kadar da o uyutmaya çalıştı. Uyur uyanık arası sürekli. Yatırıyoruz uyanıyor. En son 5de aldım artık koltuğu açtım yanıma yatırdım emzire emzire uyuttum 7bucukta da güne başladı hanımefendi bu neyin nesi geçecek mi bu günler ya

Evet bende şimdi bunları okuyordum. Şu an bizde hem kaba motorlar hem ince motorlar hemde dil gelişimi inanılmaz hızlı bir seyirde ilerliyor. Tabii grupta muhtemel herkes öyle. Bi insan canlısının bu kadar hızlı değişimi beni de şaşırtıyorAllah bize güç kuvvet versin. Bir de şu konu çok yazıyor bu ay için, ki biz muhtemelen bunu yaşıyoruz ağır bir şekilde 2 haftadır

Gözün aydın

Bu aralar bebeğim hep gece boyu koynumda göğsümde uyuyor. Hatta sabahları ben sırt üstü yatarken göğsümu açıyor . Açık kalacakmış oynuyo emio. Üstüme cikiyo yuvarlaniyo. Beni tirmaliyo. Bi saat boyunca oynaya oynaya emio. Atak mi bu şimdi. Bu ara çok büyüdü ama. Her şeyi ellemek istio. Abisinin elindeki herşeyi hemde. Alamadığı herşey için çok sinirleniyor. Boyu kadar siniri var. Ve aşırı nazlı kızmaya hiç gelmiyor. O bize ayar çekiyor. Yuvarlanıp gidiyoruz iştah olayı berbat durumda şuanda. İnşallah duzelir

Her seyin bir sebebi var iste.Cok iyi oldu bunu paylastigin.Allah guc kuvvet versin hepimize.

Aynii.Uykuya daliyolar.yarim saat geciyor basliyolar vizik vizik aglamayama.Bide bende biri uyandiginda digerini uyandirir stresii butun gece araliklsrla ayaklarima kucagima aldim uyuttum.

Ben uyku eğitimi vermiştim ama bu durumdan dolayı her şeye aynı şekilde devam ederken şimdi odadan çıkmıyorum yanında duruyorum ve ona sadece uyku öncesi söylediğim ninnileri dalmadan hemen öncesine kadar söylemeye devam ediyorum.

Bir de bebe bisküvisi verme canım. Paketli şey verme.
Maşallah ne güzel geç çıkmıs, gec cıkan diş iyir gec dökülür. Buyuk oğlumun dısı 10 taşırken cıkmıstı daha dün ilk dişi sökuldu. İlkokula baslıcak. Anaokuluna herkesin dişleri dökülmüştü... Benım ufajlıhın 6.ayda İlk diş cıktı. Şimdi 6 dişi var. En sevdıgı şey de bizi ısırmak. Allah korusun kimse etini kaptırmak istemiyor, kucaga almıyoruz fazla. Allahtan memeye mecbur ısıramıyor

Zaten en çok mememi isiracak diye ödüm kopuyo

Zaten en çok mememi isiracak diye ödüm kopuyo
Bı kere isirinca gülerek tepki verirsen oyun haline geliyor. İlk oğlum yapmıştı. Bende korkmasın diye güldüm onunda hoşuna gitti. Isırmaya başladı . Sonra her isirdiginda uyardım. Canim açıyor ısırma diye. Memeyi ağzından aldım . Sonra bıraktı. Hemde çok dişi vardı o ara

Kızlar bende artık isyandaydım. Bi baktım hepsi aynı sevindim sandım ki yeni düzeni artık bu. Sabaha kadar 10 15 dk da Bi uyanıp ağlıyor sabah 5 te ayakta. gündüz hiç uyumuyor uykuda ağlıyor. Tam krizlik. Havada cok sıcak bıktım valla

Kızlar bebeğimin bacağında yaklaşık 3 aydır beyaz bir leke var. Vitiligo mu acaba diye korkuyorum. Acaba doğumsal leke de kendi büyüdükçe büyüyüp ortaya mı çıktı diye de düşündüm.
Benim oglandada var beyaz değil ama tüm ten renginden 4-5 ton daha açık.benim kardesimdede var doğum lekesi.agzinda uçuk virüsü çıkıp dr a gidince dr muayenede sizde varmı dedi yok teyzede var diyince troit olabilir dedi ki teyzesinde troit var.bizimki 1 aylikken testisleri koyu idi o zaman böbrekler için birsuru test yapıldı o zaman troit testide yapılmıştı.dr a söyledim o zaman 1 yaşta yine bi bakariz dedi.basit bir doğum lekeside olabilir ama yine aklında olsun dr kontrolünde bi danışınmakta fayda var.

Et suyu ılık suyu tavuk suyu bunlar bağırsakları çok çalıştırır. Tesbit edebilmen iyi olmuş.
Bizim oglanda çok mıçıyor ya.her öğün arkasi kaka yapıyor ve kiloda alamıyor bu yüzden.9 aylik 8400 halen 2 ay önceki kilosu ile aynı.kaka yapmasin diye muz falan vermekte içime sinmiyor yapamazsa rahatsiz olur diye.mıçsa dert mıçmasa dert.

Canım benim buyuk oğlumda öyletdu. Gunde 3 kere kaka yapardı ve her ogunden sonra. Yedigi durmadıgıbıcın kilo alamazdı. Ben gunde 3 tane kucuk muz veriyordum. Bır oplen bir de yatarken.. Öyle yapınca kaka sayısı azaldı. Son numara günde 1 kez kaka yapıyor o da sabah uyanınca... Bence sen muz vermeye başla bırsey olmaz. Muz Benım kurtarıcım uyumadan önce veriyorum oh mis gece 5 e kadar uyanmıyor, 5 te bir emziriyorum 8.30 da gene uyanıyor. Emziriyorum yatıyor hepimiz 10.30 da kalkıyoruz... Ben uykuya düşkün biri olarak 3.nunarada Allah benim yuzume baktı.... Yemeyen cocuk cok zor onu 1.numarada yasadım. Yemeyince gece de acıkıyor zor uyuyor hemen uyanıyor.. Verin muzu uyumadan önce artık 9 aylık olduk. Ben artık koca muz bıle veriyorum. Errteaı gune kayısı armut verince kabızlık olmuyor

Çok Sağol, aklımda bulunsun. Doktora gittiğimiz de danışayım.
Uçuk nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…