Benim oğlan da üç günde bı anca kaka yapio. Kilosu da 8500 su en son. Dokuz buçuk aylık. Yani naparsan yap kilo mevzusu çocuğun bunyeyle ilgili. Büyük oğlum hergun kaka yapardı. Ama tosuncuk bı bebekti.Benim oglandada var beyaz değil ama tüm ten renginden 4-5 ton daha açık.benim kardesimdede var doğum lekesi.agzinda uçuk virüsü çıkıp dr a gidince dr muayenede sizde varmı dedi yok teyzede var diyince troit olabilir dedi ki teyzesinde troit var.bizimki 1 aylikken testisleri koyu idi o zaman böbrekler için birsuru test yapıldı o zaman troit testide yapılmıştı.dr a söyledim o zaman 1 yaşta yine bi bakariz dedi.basit bir doğum lekeside olabilir ama yine aklında olsun dr kontrolünde bi danışınmakta fayda var.
Bizim oglanda çok mıçıyor ya.her öğün arkasi kaka yapıyor ve kiloda alamıyor bu yüzden.9 aylik 8400 halen 2 ay önceki kilosu ile aynı.kaka yapmasin diye muz falan vermekte içime sinmiyor yapamazsa rahatsiz olur diye.mıçsa dert mıçmasa dert.
İki günde bir yarım muz ancak veriyorumdur.gunde 1 küçük muz ile deniyeyim bi zorlanmazsa devam ederim.Canım benim buyuk oğlumda öyletdu. Gunde 3 kere kaka yapardı ve her ogunden sonra. Yedigi durmadıgıbıcın kilo alamazdı. Ben gunde 3 tane kucuk muz veriyordum. Bır oplen bir de yatarken.. Öyle yapınca kaka sayısı azaldı. Son numara günde 1 kez kaka yapıyor o da sabah uyanınca... Bence sen muz vermeye başla bırsey olmaz. Muz Benım kurtarıcım uyumadan önce veriyorum oh mis gece 5 e kadar uyanmıyor, 5 te bir emziriyorum 8.30 da gene uyanıyor. Emziriyorum yatıyor hepimiz 10.30 da kalkıyoruz... Ben uykuya düşkün biri olarak 3.nunarada Allah benim yuzume baktı.... Yemeyen cocuk cok zor onu 1.numarada yasadım. Yemeyince gece de acıkıyor zor uyuyor hemen uyanıyor.. Verin muzu uyumadan önce artık 9 aylık olduk. Ben artık koca muz bıle veriyorum. Errteaı gune kayısı armut verince kabızlık olmuyor
Çok şükür 2 gündür ateş yok bol akışkan corba ve yoğurt ile günü kurtarıyoruz.sagolÇok Sağol, aklımda bulunsun. Doktora gittiğimiz de danışayım.
Uçuk nasıl oldu
Bizim ki 9-12 giyiyor ama bayağı bol kilosunu dikkate alarak verirsen kaliplari güzel.hatta ben kotondan sipariş vermiştim kotonunda ürünlerinin malı çok iyi.Kızlar waikiki 'den alışveriş yapicam da bedenleri nasil bileniniz varmı kalıpları dar mıdır
Yaa deme ya ben kakayi azaltirsak belki kilo alir diyordum.hayaller tirttttBenim oğlan da üç günde bı anca kaka yapio. Kilosu da 8500 su en son. Dokuz buçuk aylık. Yani naparsan yap kilo mevzusu çocuğun bunyeyle ilgili. Büyük oğlum hergun kaka yapardı. Ama tosuncuk bı bebekti.
Ben bir kez ısırdığında azcık burnunu sıktım gözünün içine de baktım bir daha yapmak yok diye, bir kere daha yaptı yine sıktım. Yapmıyor ondan beri, biraz belki canice ama o acı hiç bişeyde yok, annem verdi tavsiyeyi o da bize yapmış zamanındaZaten en çok mememi isiracak diye ödüm kopuyo
9-12 alabilirsin. Kalıpları tam aslında. İçinde kg de yazıyor etikette.Kızlar waikiki 'den alışveriş yapicam da bedenleri nasil bileniniz varmı kalıpları dar mıdır
Canım çıt çıtlı body alacaksan hiç alma. Bana bir sürü hediye geldi gıydıreyım dedım. Benım bebe gece çok terler. Ama bu markanın çıt çıtlı bodylerının rengi attı.. Boyama Çarsaftan kaynaklı degıl cocuk sadece body ile yatıyor. Mesaj attım yollayın dediler. Korona zamanı kargoya mı gıdecegın attım çöpe 5 tane.. Biri degıl hepsi yaptı biri yıldızlıydı yıldızların rengi soldu. Biri maviydi. Hep de sırt ve boyun da ter olan yerde renk sokması ve boyaması oldu. Bebegın teni kızardı. Tekrar yıkadım giydirdim gene aynı attım çöpe... Çıt çıtlı body de ebebegın hello baby markanın cıt cıtlı bodyşerı ve şort tişört takımları harika.. Penyesı o kadar yumuşak ki. Ben 18 24 ay alıyorum artık kasıyor.. Artık 24 ay siparıs vercem.. Benimki tomabalak 11 kgdu en son şimdi kaç bılmıyorumKızlar waikiki 'den alışveriş yapicam da bedenleri nasil bileniniz varmı kalıpları dar mıdır
Anladım canım e bebek den alıyorum aslında herseyini çok güzeller tulum alıyorum artık benimki de çok terler çünkü dikkate alicam dedikleriniCanım çıt çıtlı body alacaksan hiç alma. Bana bir sürü hediye geldi gıydıreyım dedım. Benım bebe gece çok terler. Ama bu markanın çıt çıtlı bodylerının rengi attı.. Boyama Çarsaftan kaynaklı degıl cocuk sadece body ile yatıyor. Mesaj attım yollayın dediler. Korona zamanı kargoya mı gıdecegın attım çöpe 5 tane.. Biri degıl hepsi yaptı biri yıldızlıydı yıldızların rengi soldu. Biri maviydi. Hep de sırt ve boyun da ter olan yerde renk sokması ve boyaması oldu. Bebegın teni kızardı. Tekrar yıkadım giydirdim gene aynı attım çöpe... Çıt çıtlı body de ebebegın hello baby markanın cıt cıtlı bodyşerı ve şort tişört takımları harika.. Penyesı o kadar yumuşak ki. Ben 18 24 ay alıyorum artık kasıyor.. Artık 24 ay siparıs vercem.. Benimki tomabalak 11 kgdu en son şimdi kaç bılmıyorum
Bu konuda her yöntemi denemeyi planlıyorumBen bir kez ısırdığında azcık burnunu sıktım gözünün içine de baktım bir daha yapmak yok diye, bir kere daha yaptı yine sıktım. Yapmıyor ondan beri, biraz belki canice ama o acı hiç bişeyde yok, annem verdi tavsiyeyi o da bize yapmış zamanında
Kendinize bu işkenceyi yapmayın, emme olayını silin atın kafanızdan ne olur.. siz onun annesisiniz, doyuran, güven veren.. doğal olarak ayrılma kaygısı yaşayacak en çok sizi görünce mutlu olacak yanından ayrılmak istemeyecek vs.. gece uyanmıyormuş bak be şanslısınKızlar bir konu var kafamı kurcalayan. Daha önce de yazmıştım. emzirmeyi çok sevmeme ragmen mastit yüzünden şiddetli meme reddi yasadık ve kalıcı oldu. Emmedi bebeğim. sağıp besledim. Hep kalbimi agrıttı bu benim. bağlanamadı mı terkedilmiş mi hissediyor acaba diye düşünüp durdum. Şimdi kendi odasında uyuyor. gece uyanmıyor. arada emzik isterse gidip veriyorum ve dalıyor yine. Gündüzler asla benden ayrılmak istemiyor. O salondaysa ben mutfaga gidemiyorum mesela aglıyor yada hemen peşimden emekleyip geliyor. Dışarıya çıkarıyorum hava alsın diye. Bebek arabasını sevmiyor. kanguruya koyuyorum bana yakın oldugu için çok mutlu oluyor. Babasıyla yada babaannesiyle oynarken beni görürse oyunu bırakıp gelip bacaklarıma sarılıyor. kedi gibi sırnaşıyorçok seviyorum o hallerini ama yine kafamda aynı soru beliriyor. Bana bu kadar düşkün olmasının sebebi onu bırakıcagımı düşünmesi mi acaba? Emmediği için mi? Yada bağlanmada bir problem mi oluyor? Bu da bir dönem ve geçecek mi? Yada ben çok mu düşünüyorum?
Bize hipokrat diye bi krem yazdı 4 gün kullanabilirsin akşamları dedi ama 2 gün yeter dedi..Isilikler iyice kotulesti.Napsam doktora gotursem mi? Babam da kizdi ne meraklisin bu salgin surecinde doktora gitmeye cocugu o ortama sokmaya diyodevamli yikayip kuruluyorum,bepanten suruyorum hatta pudra bile aldim.Zaten asiri terleyen bir bebek .Ensesini gorseniz felaket
Benim kizim 8300 kg si 9.12 ler tam oluyor elbiselerde oyle bazen kolu uzun geliyor ama sort ve tayt pantlondan aldim tam tipi tipina olduKızlar waikiki 'den alışveriş yapicam da bedenleri nasil bileniniz varmı kalıpları dar mıdır
Burada bağ var ama bir sorun yaratacak gibi görünmüyor. İyi bir doktora sormak lazım kafanıza takılıyorsa, doktorlar kesip biçmeye meraklı oluyorlar bazen boş yere de operasyon yaptırmayın.. benim kendimde dil bağı var mesela, kestirmek istemiş annem o zaman dr kesmemiş. Hiçbir sorun yaşamıyorum, dilimi çeneme burnuma kadar çıkaramıyorum o kadar..Ya bizde de var mı dudak bağı anlamadım ben bi bakar mısınız bize de?Eki Görüntüle 2660566
Ebebekten indirimleri takip edince acayip ucuza geliyor. Ben mart ayı gıbı yazlıkları komik fiyatlara almısım şimdi 29 TL olan tulum gıbı bodylerı 12 tlye, 6 li beyaz cıt cıtlı body 24 TL. Boyneri de takip edin. Mama ramanın ürünleri de çok güzel. Şaka gibi Nike bebek montunu 60 tlye aldık. Adidas üst aldım gecen indirimle 50 tlye geldi. Bana diğeri gereksiz pahalı geliyor.Bir de pişti olma şansı çok... Bebek görmede gelen çogu şeyi değişim yaptım. Eşim markalı şeyleri takıp etmeyi sever, oturuyor sürekli boyner trend yol, morhıpo takip ediyor bızde ayak numaraları sürekli buyudugu ıcın ayakkabı çok alınır... Yazıklar kısın alınır, kıslıklar yazın. Hummel sandaletlerı 80 tlden aldık. Görenler şaşıyor. Çünkü magazadan imkanı yok en dandik markalar bıle acayip gereksiz pahalı... Valla numara buyuk olsa bile alıp koyuyoruz. Gecen yıl 33 numara Cat botu 80tlden aldık, bu kıs olur. 6 yasındaki oğlana kısın 6 tlden limonun tshırtlerın. 15 tlye limonun esortman altları penyeler alındı... Limon kot gomlek 19 TL. 110 tlye 6byaş cocuk esortman takımı... Kaliteli olunca dıger kardesler de rahatlıkla giyiyor..Anladım canım e bebek den alıyorum aslında herseyini çok güzeller tulum alıyorum artık benimki de çok terler çünkü dikkate alicam dediklerini
Çok iyi canım ya ne güzel uygun fiyata kaliteli ürünler almışsın .Bu fikrinden de yararlanacagim kesinEbebekten indirimleri takip edince acayip ucuza geliyor. Ben mart ayı gıbı yazlıkları komik fiyatlara almısım şimdi 29 TL olan tulum gıbı bodylerı 12 tlye, 6 li beyaz cıt cıtlı body 24 TL. Boyneri de takip edin. Mama ramanın ürünleri de çok güzel. Şaka gibi Nike bebek montunu 60 tlye aldık. Adidas üst aldım gecen indirimle 50 tlye geldi. Bana diğeri gereksiz pahalı geliyor.Bir de pişti olma şansı çok... Bebek görmede gelen çogu şeyi değişim yaptım. Eşim markalı şeyleri takıp etmeyi sever, oturuyor sürekli boyner trend yol, morhıpo takip ediyor bızde ayak numaraları sürekli buyudugu ıcın ayakkabı çok alınır... Yazıklar kısın alınır, kıslıklar yazın. Hummel sandaletlerı 80 tlden aldık. Görenler şaşıyor. Çünkü magazadan imkanı yok en dandik markalar bıle acayip gereksiz pahalı... Valla numara buyuk olsa bile alıp koyuyoruz. Gecen yıl 33 numara Cat botu 80tlden aldık, bu kıs olur. 6 yasındaki oğlana kısın 6 tlden limonun tshırtlerın. 15 tlye limonun esortman altları penyeler alındı... Limon kot gomlek 19 TL. 110 tlye 6byaş cocuk esortman takımı... Kaliteli olunca dıger kardesler de rahatlıkla giyiyor..
Üst iki diş çıktı uzuyor şimdi, bi tam çıksınlar bakalım nasıl olcak o zaman da doktor vakti gelir bi görmüş olur inşallah kesip biçme gerekmezBurada bağ var ama bir sorun yaratacak gibi görünmüyor. İyi bir doktora sormak lazım kafanıza takılıyorsa, doktorlar kesip biçmeye meraklı oluyorlar bazen boş yere de operasyon yaptırmayın.. benim kendimde dil bağı var mesela, kestirmek istemiş annem o zaman dr kesmemiş. Hiçbir sorun yaşamıyorum, dilimi çeneme burnuma kadar çıkaramıyorum o kadar.. ☺ Bağın uzunluğu önemli bence..
Arkadasimin doktoru karbonatli su onermis.Denedim.Cok iyi geldi.Hemen hepsi gecti kisa surede ama aklimda bulunsun o krem de.Bize hipokrat diye bi krem yazdı 4 gün kullanabilirsin akşamları dedi ama 2 gün yeter dedi..
Degisiyor.Kimi bodyler tam tipatip geliyor kimisi buyuk.Trendyolda yorumlari okuyarak fikir edinebilirsin.Bir kez ikili bodysini cok begendim penguenli.Yorumlarda kalibi dar yazmislar.Benimkiler zaten minik.Yazildigi gibi benimkilere bile tipatip oldu kaliplari dar.Ordaki yorumlardan faydalanabilirsin.Kızlar waikiki 'den alışveriş yapicam da bedenleri nasil bileniniz varmı kalıpları dar mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?