2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar waikiki 'den alışveriş yapicam da bedenleri nasil bileniniz varmı kalıpları dar mıdır

Benim oğlan da üç günde bı anca kaka yapio. Kilosu da 8500 su en son. Dokuz buçuk aylık. Yani naparsan yap kilo mevzusu çocuğun bunyeyle ilgili. Büyük oğlum hergun kaka yapardı. Ama tosuncuk bı bebekti.

İki günde bir yarım muz ancak veriyorumdur.gunde 1 küçük muz ile deniyeyim bi zorlanmazsa devam ederim.
Çok Sağol, aklımda bulunsun. Doktora gittiğimiz de danışayım.
Uçuk nasıl oldu
Çok şükür 2 gündür ateş yok bol akışkan corba ve yoğurt ile günü kurtarıyoruz.sagol
Kızlar waikiki 'den alışveriş yapicam da bedenleri nasil bileniniz varmı kalıpları dar mıdır
Bizim ki 9-12 giyiyor ama bayağı bol kilosunu dikkate alarak verirsen kaliplari güzel.hatta ben kotondan sipariş vermiştim kotonunda ürünlerinin malı çok iyi.

Benim oğlan da üç günde bı anca kaka yapio. Kilosu da 8500 su en son. Dokuz buçuk aylık. Yani naparsan yap kilo mevzusu çocuğun bunyeyle ilgili. Büyük oğlum hergun kaka yapardı. Ama tosuncuk bı bebekti.
Yaa deme ya ben kakayi azaltirsak belki kilo alir diyordum.hayaller tirtttt

Zaten en çok mememi isiracak diye ödüm kopuyo
Ben bir kez ısırdığında azcık burnunu sıktım gözünün içine de baktım bir daha yapmak yok diye, bir kere daha yaptı yine sıktım. Yapmıyor ondan beri, biraz belki canice ama o acı hiç bişeyde yok, annem verdi tavsiyeyi o da bize yapmış zamanında

Canım çıt çıtlı body alacaksan hiç alma. Bana bir sürü hediye geldi gıydıreyım dedım. Benım bebe gece çok terler. Ama bu markanın çıt çıtlı bodylerının rengi attı.. Boyama Çarsaftan kaynaklı degıl cocuk sadece body ile yatıyor. Mesaj attım yollayın dediler. Korona zamanı kargoya mı gıdecegın attım çöpe 5 tane.. Biri degıl hepsi yaptı biri yıldızlıydı yıldızların rengi soldu. Biri maviydi. Hep de sırt ve boyun da ter olan yerde renk sokması ve boyaması oldu. Bebegın teni kızardı. Tekrar yıkadım giydirdim gene aynı attım çöpe... Çıt çıtlı body de ebebegın hello baby markanın cıt cıtlı bodyşerı ve şort tişört takımları harika.. Penyesı o kadar yumuşak ki. Ben 18 24 ay alıyorum artık kasıyor.. Artık 24 ay siparıs vercem.. Benimki tomabalak 11 kgdu en son şimdi kaç bılmıyorum

Anladım canım e bebek den alıyorum aslında herseyini çok güzeller tulum alıyorum artık benimki de çok terler çünkü dikkate alicam dediklerini

Bu konuda her yöntemi denemeyi planlıyorum

Kendinize bu işkenceyi yapmayın, emme olayını silin atın kafanızdan ne olur.. siz onun annesisiniz, doyuran, güven veren.. doğal olarak ayrılma kaygısı yaşayacak en çok sizi görünce mutlu olacak yanından ayrılmak istemeyecek vs.. gece uyanmıyormuş bak be şanslısın Tadını Çıkar bebişinin, zaman geçiyor!

Bize hipokrat diye bi krem yazdı 4 gün kullanabilirsin akşamları dedi ama 2 gün yeter dedi..

Ya bizde de var mı dudak bağı anlamadım ben bi bakar mısınız bize de?Eki Görüntüle 2660566
Burada bağ var ama bir sorun yaratacak gibi görünmüyor. İyi bir doktora sormak lazım kafanıza takılıyorsa, doktorlar kesip biçmeye meraklı oluyorlar bazen boş yere de operasyon yaptırmayın.. benim kendimde dil bağı var mesela, kestirmek istemiş annem o zaman dr kesmemiş. Hiçbir sorun yaşamıyorum, dilimi çeneme burnuma kadar çıkaramıyorum o kadar.. Bağın uzunluğu önemli bence..

Anladım canım e bebek den alıyorum aslında herseyini çok güzeller tulum alıyorum artık benimki de çok terler çünkü dikkate alicam dediklerini
Ebebekten indirimleri takip edince acayip ucuza geliyor. Ben mart ayı gıbı yazlıkları komik fiyatlara almısım şimdi 29 TL olan tulum gıbı bodylerı 12 tlye, 6 li beyaz cıt cıtlı body 24 TL. Boyneri de takip edin. Mama ramanın ürünleri de çok güzel. Şaka gibi Nike bebek montunu 60 tlye aldık. Adidas üst aldım gecen indirimle 50 tlye geldi. Bana diğeri gereksiz pahalı geliyor.Bir de pişti olma şansı çok... Bebek görmede gelen çogu şeyi değişim yaptım. Eşim markalı şeyleri takıp etmeyi sever, oturuyor sürekli boyner trend yol, morhıpo takip ediyor bızde ayak numaraları sürekli buyudugu ıcın ayakkabı çok alınır... Yazıklar kısın alınır, kıslıklar yazın. Hummel sandaletlerı 80 tlden aldık. Görenler şaşıyor. Çünkü magazadan imkanı yok en dandik markalar bıle acayip gereksiz pahalı... Valla numara buyuk olsa bile alıp koyuyoruz. Gecen yıl 33 numara Cat botu 80tlden aldık, bu kıs olur. 6 yasındaki oğlana kısın 6 tlden limonun tshırtlerın. 15 tlye limonun esortman altları penyeler alındı... Limon kot gomlek 19 TL. 110 tlye 6byaş cocuk esortman takımı... Kaliteli olunca dıger kardesler de rahatlıkla giyiyor..

Çok iyi canım ya ne güzel uygun fiyata kaliteli ürünler almışsın .Bu fikrinden de yararlanacagim kesin

Üst iki diş çıktı uzuyor şimdi, bi tam çıksınlar bakalım nasıl olcak o zaman da doktor vakti gelir bi görmüş olur inşallah kesip biçme gerekmez

Degisiyor.Kimi bodyler tam tipatip geliyor kimisi buyuk.Trendyolda yorumlari okuyarak fikir edinebilirsin.Bir kez ikili bodysini cok begendim penguenli.Yorumlarda kalibi dar yazmislar.Benimkiler zaten minik.Yazildigi gibi benimkilere bile tipatip oldu kaliplari dar.Ordaki yorumlardan faydalanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…