2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Arkadaşlar sizler tecrübeli siniz. Ben adet oldum ama normal gibi olamadım adetim normal bitmesi süresinden 10 gün geçti kahve akıntı devam ediyor bugünde kanama şeklinde başladı ne den böyle oluyor ilk defa başıma geldi

Benim 15 gun sadece pembe lekelenme seklinde oldu ve bitti.Diger adeti bekliyorum nasil olucak bakalim ama bende pko var.Zaten duzensiz oluyodum.

Arkadasimin doktoru karbonatli su onermis.Denedim.Cok iyi geldi.Hemen hepsi gecti kisa surede ama aklimda bulunsun o krem de.
Bu sabah geldi aklıma. Sen hergun yumurta veriyor musun? Yumurtayı bir iki gün azaltsan? Benim oğlan da isilik oldu gün aşırı verdim yumurta, toparladı.

Bu sabah geldi aklıma. Sen hergun yumurta veriyor musun? Yumurtayı bir iki gün azaltsan? Benim oğlan da isilik oldu gün aşırı verdim yumurta, toparladı.
O da geldi aklima cunku bebeklikte degil ama 3 4 yasindan sonra yumurta,cilek,muz alerjim vardi benim de gerci sonra gecti ama Acaba genetik olabilir mi gecmis olabilir mi Emreye dedim.Belki sacma ama cok kotuydu ensesi bunu bile dusundum.Hadi once su karbonatli suyu deneyeyim ise yaramazsa yumurtayi gunasiriya cekerim dedim ama 2 gunde gecti.Takipteyim simdi.O hafta izmir 39 dereceydi ve Emre asiri terleyen bi bebek.Sanirim ondan oldu

Simdi de gözleri kanlaniyor cok.Resmen kipkirmizi ve kaşıyor gozlerini.Nedendir acaba.Zaten kasirdi uyku oncesi de bu denli kizarmazdi.Eve donelim doktora gidicem direkt.

Alerjide genetik yatkınlık var tabii o hassasiyet geçiyor maalesef. Ama alerjisi olmasa da sıcak havada yumurta dokunuyor yetişkin bile çok yiyince kaşıntı yapar. Gozlemim, sıcakta doğrudan ürtiker gibi kabarcıklara sebep olmasa da isiligi tetiklediği yönünde. Annenin dusunfufu hiç ir şey saçma değildir. Çünkü gözlem var

Bazı harfleri cikaramadiklari falan yazılmış sizin konuşmanız nasıl acaba merak ettim çünkü bizde de var

Simdi de gözleri kanlaniyor cok.Resmen kipkirmizi ve kaşıyor gozlerini.Nedendir acaba.Zaten kasirdi uyku oncesi de bu denli kizarmazdi.Eve donelim doktora gidicem direkt.
Farklı nedenleri de olabilir tabi ama benim iki yegenimde de güneş alerjisi vardı gözleri kanlanirdi büyüdükçe geçti
Yaaa varya şu sözü kocaman yazıp evimin duvarına cerceveletip asasim var" annenin düşündüğü hiç bir şey saçma değildir"

Kv nin kaldığı odaya as yatağın tam karsisina

Bazı harfleri cikaramadiklari falan yazılmış sizin konuşmanız nasıl acaba merak ettim çünkü bizde de var
Benim 2 oğlumda böyle bir sorun yoktu dişleri hep bıtişikti. Bu 3 numaranın ön 2 dişi çok ayrık.. Bence dudak bağı var. Netten araştırdım ben bir doktora götürcembde hangi Dr bakar. Nette KBB ya da diş yazıyor. Hangi Dr bakar.

Benim 2 oğlumda böyle bir sorun yoktu dişleri hep bıtişikti. Bu 3 numaranın ön 2 dişi çok ayrık.. Bence dudak bağı var. Netten araştırdım ben bir doktora götürcembde hangi Dr bakar. Nette KBB ya da diş yazıyor. Hangi Dr bakar.

Eklentiler

• IMG_20200718_155507.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 64

Canim dudak baginiz var evet. Ve sizde biraz yogun sanirim. Bizde de var ama bu kadar ayrik degil disler. Cocuk cerrahisi uzmanina gostermen gerekiyor. Ufak bir islemle duzeltiyorlar. Bebekken uyutmak gerekmeden lokal olarak yapiliyordu ama artik uyutularak yapilir. Asil disleri cikmadan yaptirmak gerekiyor.

Ya burda denilene kadar ben yogunluktan anlamadım, en kötü ilerde diş teli taktırırım diyordum. Ama valla eskiler anlıyor. Bebek mevkutune yaslı teyze gelmıstı. Kızım bunun bağı var. Biz eskiden elimizle ıttırırdık oğlumun da vardı. Yukarı cekcem dedı yok teyze napıyon sen dedım. Bak dişi ayrık olcak o zaman dra götür. Valla o teyzeyi göreyim elini öpcem. Bakalım Dr ne dıyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…