2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Abooo ben bütün gün sakız çiğniyorum Yandık biz

Şaka bir tarafa da ağzımdaki o kötü tada dayanamıyorum maalesef
Sürekli sakız çiğniyorum

bide benim 10+6 olucak... hanı derler ya kızlar 11.14 arası dıye ıkılı test ıcın.. bana 3 hafta sonra dedı tam gun vermedi.. o gün yapılırmı 2 li etts erken olur mu?

Benimle ayni gun olan bi arkadas vardi. O da gecen hafta gittim yaptirdik ikili testi demisti sanki ama ben gittigimde (10+3) daha erken demisti doktor. Randevum cuma gunune yani 11+5 olacagiz.

Ben de yuzum bembeyaz kaliyo diye sikayet ediyodum demek ki daha az surecekmisjm

bide benim 10+6 olucak... hanı derler ya kızlar 11.14 arası dıye ıkılı test ıcın.. bana 3 hafta sonra dedı tam gun vermedi.. o gün yapılırmı 2 li etts erken olur mu?
Ben kontrole gittiğimde 11+1 Di doktor ense ölçümü için küçük olduğunu net olmayacağını söyledi.

Yok bangladesli kocasi olan benim ..
Benim kaynanam tobe yapmaz oyle bisi. Cok ilgili bi kadin değil oyle oglumu birakip gitmem mesela ama allah var bangladesliler de bu kaynana gelin iliskisi yok. Aksine gelin emanet bilinir. oglundan daha once beni düşünür.
Bende okudukca cok üzülüyorum böyle seyleri.ben de oglan anasiyim. Ilerde gelinime tobe yapmam boyle

Benimle ayni gun olan bi arkadas vardi. O da gecen hafta gittim yaptirdik ikili testi demisti sanki ama ben gittigimde (10+3) daha erken demisti doktor. Randevum cuma gunune yani 11+5 olacagiz.
Bizim de gunlerimiz ayniymis. Dr 1 nisan a randevu verdi 2li test icin. 12+0 olcaz o gün

Yok benim ki tam turkish kaynana. Valla yabancı olmasını tercih ederdim. Son yıllarda gerçek yüzünü gördükçe kendimi çektim.. O lafları sayan baska akrabaları. Kayınvalıdem cevap vercegımı bıldıgı ıcın ses etmez. Bir de eşim Allahtan ana kuzusu değil de pek karışamıyor.. Bangladeşli eşi olan mirandaydı sanırım.

Canım isim benzerliği kusura bakma lütfen
Duyma elinden geldiğince çok zor biliyorum ama ne güzel eşin sana değer veriyorsa ve yanındaysa boşver
Herşey gönlünce olsun canım kendini ve benişini düşün

Süpermiş canımm yapalım bunu

Reactions: H E
Ben bu arada ani bir sinir krizi geçirdim
Okadar saçmaydı ki şuan düşününce delirdim diyorum .

Ben tv izliyordum eşimde telefonda oynuyordu aynı zamanda meyve yıyırdum .
Eşim bi video açtı kıs dedim .
Oda 1 sn demeye kalmadan bir sinirle çığlıklığa bağırıp elimdeki meyve tabağını fırlattım
Eşim şoka girdi
Geldi sarıldı saçmala özür dilerim falan dedi ama sinir boşalmasıyla ağlamaya başladım
Şimdi düşündükçe noluyor diyorum

Hep hormonlar bunlar

Reactions: H E
Aaa nasıl olacak o

Bana nazar değdi galiba..
Bu akşam yemeğinde iki avuç yemek yedim yemedim.. Midem bulandı.. Hala da öyle bulanıyor üşüttüm mü hormonlar mı tavan yaptı bilmiyorum

B12 vitaminim var içtiğim 1 aydı nefret ettim tadından dil altı emilerek alınıyor bilerek unutuyorum

Cam benim ya. Benim de oğlum dogdugunda beş senelik evliydim. Neler çektim bende milletin dilinden. Olmuyorken millet çok konuştu herkes akıl verdi sanki onlar çok iyi bilioda biz beceremiyoruz bu işi. Rabbim ne zaman isterse o zaman olur. Ama oğlum doğduğunda çok agladim spinal seseryandi erkek hemşire vardi dediki niye bu kadar ağlıyorsun biz onu beş sene bekledik çok kıymetli dedim. Adam şaşırdı çünkü oğlum dogdugunda 24 yasindaydim sadece. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın. Tüm anne olmak isteyenlere de nasip etsin hep dua ederim.

Hormonlar diyorum o kadar olur . Bende birkaç gün öncesine kadar herkesten nefret ediyordum. Normalde herkesin iyi yönünü gören ben herkesin kötü yönünü görmeye başladım. Rüyamda bile habire kavga ediyodum. Birkaç gündür normale dönmeye başladım şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…