bide benim 10+6 olucak... hanı derler ya kızlar 11.14 arası dıye ıkılı test ıcın.. bana 3 hafta sonra dedı tam gun vermedi.. o gün yapılırmı 2 li etts erken olur mu?
Ben de yuzum bembeyaz kaliyo diye sikayet ediyodum demek ki daha az surecekmisjmyok canım hiç parlaklık olmuyor. Mat bir yapısı var. İlk sürdüğümde miktarı biraz kaçırmışım, yüzüme dağıtıyorum dağıtıyorum bembeyaz oldumD Artık akıllandım, minicik bir nokta kadar 4-5 yere koyup sürüyorum, güzel duruyor.
Ben kontrole gittiğimde 11+1 Di doktor ense ölçümü için küçük olduğunu net olmayacağını söyledi.bide benim 10+6 olucak... hanı derler ya kızlar 11.14 arası dıye ıkılı test ıcın.. bana 3 hafta sonra dedı tam gun vermedi.. o gün yapılırmı 2 li etts erken olur mu?
Yok bangladesli kocasi olan benim ..Ah ah ne kadar dolmuşsun sen kıyamam ya
Sen Bunları düşünüp üzülme miniğin var senin
Kimin dört dörtlük ki
Bi de bangladeşli değil mi senşn kayınvaliden kültür farklı da çok oluyordur belki iletişim problemi o yüzden böyledir
Bizim de gunlerimiz ayniymis. Dr 1 nisan a randevu verdi 2li test icin. 12+0 olcaz o günBenimle ayni gun olan bi arkadas vardi. O da gecen hafta gittim yaptirdik ikili testi demisti sanki ama ben gittigimde (10+3) daha erken demisti doktor. Randevum cuma gunune yani 11+5 olacagiz.
Ne kadar düşüncesiz insanlar var
Yok benim ki Türk sen mirandaAh ah ne kadar dolmuşsun sen kıyamam ya
Kimin dört dörtlük ki
Bi de bangladeşli değil mi senşn kayınvaliden kültür farklı da çok kokuyordur belki iletişim problemi o yüzden böyledir
Yok benim ki tam turkish kaynana. Valla yabancı olmasını tercih ederdim. Son yıllarda gerçek yüzünü gördükçe kendimi çektim.. O lafları sayan baska akrabaları. Kayınvalıdem cevap vercegımı bıldıgı ıcın ses etmez. Bir de eşim Allahtan ana kuzusu değil de pek karışamıyor.. Bangladeşli eşi olan mirandaydı sanırım.Ah ah ne kadar dolmuşsun sen kıyamam ya
Kimin dört dörtlük ki
Bi de bangladeşli değil mi senşn kayınvaliden kültür farklı da çok oluyordur belki iletişim problemi o yüzden böyledir
Canım isim benzerliği kusura bakma lütfenYok benim ki tam turkish kaynana. Valla yabancı olmasını tercih ederdim. Son yıllarda gerçek yüzünü gördükçe kendimi çektim.. O lafları sayan baska akrabaları. Kayınvalıdem cevap vercegımı bıldıgı ıcın ses etmez. Bir de eşim Allahtan ana kuzusu değil de pek karışamıyor.. Bangladeşli eşi olan mirandaydı sanırım.
Süpermiş canımm yapalım bunuOo kızlar süper yenı kural gelmiş .
Özel mesaj yoluyka konu içi konusabılıyormusuz istediğmiz kişilerle..
Bu süper oldu ben herkese açık diye resim paylaşmak istemiyordum .
Böyle bir grup açarsak resimlerimizi ordan paylaşabilriiz ♥
Ben açıyorum isteyen oldukça eklerimSüpermiş canımm yapalım bunu
Hep hormonlar bunlarBen bu arada ani bir sinir krizi geçirdim
Okadar saçmaydı ki şuan düşününce delirdim diyorum .
Ben tv izliyordum eşimde telefonda oynuyordu aynı zamanda meyve yıyırdum .
Eşim bi video açtı kıs dedim .
Oda 1 sn demeye kalmadan bir sinirle çığlıklığa bağırıp elimdeki meyve tabağını fırlattım
Eşim şoka girdi
Geldi sarıldı saçmala özür dilerim falan dedi ama sinir boşalmasıyla ağlamaya başladım
Şimdi düşündükçe noluyor diyorum
Ay ben ilk defa kendimden korktum .Hep hormonlar bunlar
Aaa nasıl olacak oOo kızlar süper yenı kural gelmiş .
Özel mesaj yoluyka konu içi konusabılıyormusuz istediğmiz kişilerle..
Bu süper oldu ben herkese açık diye resim paylaşmak istemiyordum .
Böyle bir grup açarsak resimlerimizi ordan paylaşabilriiz ♥
Daha hızlı konuyu ilerletebiliriz :) Benide eklersen sevinirim :)Ben açıyorum isteyen oldukça eklerim ♥
Cam benim ya. Benim de oğlum dogdugunda beş senelik evliydim. Neler çektim bende milletin dilinden. Olmuyorken millet çok konuştu herkes akıl verdi sanki onlar çok iyi bilioda biz beceremiyoruz bu işi. Rabbim ne zaman isterse o zaman olur. Ama oğlum doğduğunda çok agladim spinal seseryandi erkek hemşire vardi dediki niye bu kadar ağlıyorsun biz onu beş sene bekledik çok kıymetli dedim. Adam şaşırdı çünkü oğlum dogdugunda 24 yasindaydim sadece. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın. Tüm anne olmak isteyenlere de nasip etsin hep dua ederim.Bes yıl sonra ilk kez tüp bebekle anne oldum. Güya öğretmen olmuş ama insan olmamıs meslektaşım bir gun tenefuste o zaman 4 yıllık evliyim cocuk yok aklı başında olanlar sormuyor. Ama dengesizsin biri ya benım üstüme eşim ceket atsa hamıle kalıyorum ıkı kere aldırdık.sızın nıye olmuyor.. O kadar gözlsrım doldu aglayarak duruma geldim dedim demek korunmayı bilmiyorsun... Artı insanlar cocuk bulamazken sen 2 kere aldırdıgını marifetmiş gıbı anlatıyorsun. Sen o masumların canını aldın acaba övur tarafta nasıl hesap ver en. Bakamayacagın cocugun önlemini alacaksın bunu 18 yasındaki kızlar bile korunmayı biliyor dedım.. Gık yok.. Çocugu olmayan arkafaslarımın yanında asla cocuk geyıgı yapmam, neden olmuyor dıye asla sormam. Oturmalara giderken bile uzulmesın dıye cocukları göturmem çünkü ben 4 yılda herkes nıye olmuyor sorun kimde.. Coxuksuz ev mi olur. Yasın gececek. Ben stresten aglamaktan hamıle kalamıyorum. Rabbım olmayan tüm kadınlara sağlıklı cocuk versin, kimsenin kucagı boş gözu yaşlı olmasın... Ben cocugum olmuyor dıye esıme boşanalım bıle demiştim sen evin tek oğlusun dıye.. Allahım bugunlere şükür
Hormonlar diyorumBen bu arada ani bir sinir krizi geçirdim
Okadar saçmaydı ki şuan düşününce delirdim diyorum .
Ben tv izliyordum eşimde telefonda oynuyordu aynı zamanda meyve yıyırdum .
Eşim bi video açtı kıs dedim .
Oda 1 sn demeye kalmadan bir sinirle çığlıklığa bağırıp elimdeki meyve tabağını fırlattım
Eşim şoka girdi
Geldi sarıldı saçmala özür dilerim falan dedi ama sinir boşalmasıyla ağlamaya başladım
Şimdi düşündükçe noluyor diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?