2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sinir bosalmasi oluyor maalesef gecmis olsun, esinde şaşırmıştır, bende durup dururken agliyorum bu ara

Reactions: H E
Bana nazar değdi galiba..
Bu akşam yemeğinde iki avuç yemek yedim yemedim.. Midem bulandı.. Hala da öyle bulanıyor üşüttüm mü hormonlar mı tavan yaptı bilmiyorum
Biz senle aynıyız. Dün akşam ben de çok bulanıktım, hiç keyfim yoktu. Başım ağrıdı bir de. Duş aldım yattım, duş biraz iyi geldi.

Biz senle aynıyız. Dün akşam ben de çok bulanıktım, hiç keyfim yoktu. Başım ağrıdı bir de. Duş aldım yattım, duş biraz iyi geldi.
Evet canım ya herhalde artık hormonlar iyice arttı etkilenmeye başladık ne güzel iştahım yerindeydi akşam gitti şimdi de öyleyim
Neyse az kaldı 12 haftadan sonra herşey daha güzel olacak inşallah

Kızlar ben girip yorumları okuyorum da fazla yazamıyorum benim çocuktan. Bir de çalışıyorum. Beni de eklerseniz sevinirim :)

On iki hafta olduk ama bulantılar hala gecmedi bende. Yataktan cikmamla kendimi lavoboda buldum. Cumartesi kontrol um var doktordan bulanti ilaci isticem artık. Beslenemiyorum resmen bulantılar yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…