2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar günaydınnnn
Bıgun küçük çaplı bir şok geçirdik daha doğrusu eşim geçirdi
2 li teste girdik herşey normal çook şükür
%90 erkek denilmişti poliklinikte
Şuan büyük ihtimalle kız dedi doktor
Eşim erkek diye okadar sevinmişti ki kız olduğunu duyunca mosmor oldu.
Ben sevindim kız olmasına ama eşime de üzüldüm
“Keşke bana net olmadan söylemeseydin Azra kendimi çok alıştırmıştım “ dedi
O kadar üzüldüm ki
Doktor bu kadar garanti konusunca erkek dedik çevremize...
eşimin o halini görmeliydiniz ne kadar erkek çocuk düşkünüymüş şuan yeni anladım.

Gözün aydın canım, inşallah hep sağlıkla devam eder

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
O da şaşırmıştır canım ya kız da olsa erkek de olsa canımız kanımız olucak sonuçta

Senin bir suçun yokki canım. Sen de öyle biliyordun sonuçta. Erkekler biraz erkek çocuğu daha çok istiyor biz nasıl kızı daha çok istiyorsak. Ama doğunca babalar kızlarına aşık oluyor. Üzme kendini

İlk haftalarda yanılma payları çok yüksek canım ilk heyecanınız dayanamayıp söylemişsiniz olsun sağlıklı olsunda ..
eşinde kısa süreli şook geçirmiştir canım alışır zamanla
Kız evlat başkadır

Canım, gözünüzaydın...
Bir sorun olmamasına çok sevindim.
Bazen erkeklerde olabiliyor, erkek çocuk isteği.
Birlikte maça gitmek, futbol oynamak, erkek erkeğe takılmak isteği vs
Ama doğasın da bak nasıl aşık oluyor kızına.
Hatta iyiyi kız oldu diyecek...
Şimdilik geçici bir şok yaşıyor ama üzülme geçici
Sağlıkla gelsin kuzucuk

Canım bütün babalar erkek çocuk ister biz kadınlar nasıl kız çocuğu istiyorsak aynı yani. Ben aşırı kız bebek istiyordum ama oğlum dogdugunda anladim ki evladin kızı erkeği olmaz. Cinsiyet aslında dört aydan önce paylasilmamali . Alışveriş için bekleyin. Dört ay kontrolünde kesin olur aslında. Oğlumda 11 haftada kız tahmin etmiş doktorum ama soylemedi bize ikili testte yüzde yetmiş erkek ama dört ay bitmesini bekleyin yanilmalar olabiliyor dedi . Dört aylikken pipi resmi alınca alışverişi yaptık. Hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun evladiniz

gözün aydın canım evladın kız erkeği olmaz ki ilk çocuğunuz sanırım Rabbim hayırla almak nasip etsin inşallah

Sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun yeterki eşinde bi nevi haklı bağ kurmuştur erkek çocuk soy devamı için kocalar önemli Sanırım daha çok istiyolar ama herşey nasip kısmet tabiki,bende yarın ikili test yaptırıcam kontrolüm var inşallah cinsiyetini bende öğrenirim canım neler yapılıyo uzun sürüyomu ben pek bilmiyorum detayı?

Dostlar hepiniz teşekkürdeyim güzel dilekleriniz için eksik olmayın
Eşim gerçekten erkek olduğunu duyunca farklı bi insana dönüşmüştü maça giderim oyun oynarım sırtıma bildirim onu diyordu, adeta balayında gibiydik aynı bölümde çalışıyoruz yenidoğan servisinde erkek bebeklerle hep daha çok ilgilenir herkes biliyor onu. İlgisini
Şimdi hayalleri boşa kurmuşum sağlıklı olsun ama erkek de olsa be Azra , bana beden söyledin bana hayal kurdurdun dedi, çok üzüldüm kızlar cinsiyete değil haşa benim gönlümde yatan hep kızdı, eşimi umutlandırmışım için kendime kızdım
Aman benden size ders olsun kesin olmadan paylaşmayın heyecanla

Kızlar sabah uyandım, kahvaltı hazırlayacaktım, bir anda kanamam başladı. Epey bir miktar geldi, çok korktum. Hemen hastaneye gittik, bebek iyiymiş şükür, kalp atışlarını dinletti doktor. Progesteron iğne vuruldum, 10 gün rapor verdiler. Evde yatıyorum şimdi, çok moralim bozuldu, inşallah bir şey olmaz bebeğime

Canım, çok geçmiş olsun.
Bebeğin iyiymiş çok şükür...
Dinlen,iğneni de düzenli vurul, geçer inşallah...
Gönlünü ferah tut.

On iki hafta olduk ama bulantılar hala gecmedi bende. Yataktan cikmamla kendimi lavoboda buldum. Cumartesi kontrol um var doktordan bulanti ilaci isticem artık. Beslenemiyorum resmen bulantılar yüzünden
Ben serumlarla besleniyorum 1 yudum su kalmıyor kusuyorum sürekli. İlaç falan hiç bişey hayretmedi. Zamanda durdu sanki gecmiyor

Canım plesantadan geliyordur kalp Arışını duymuşsun zaten sıkma canını dinlen güzelce Kanama alanı olabiliyor çoğu kişide Meral etme bişey yok

Canım plesantadan geliyordur kalp Arışını duymuşsun zaten sıkma canını dinlen güzelce Kanama alanı olabiliyor çoğu kişide Meral etme bişey yok
Sabah sabah şoka girdim. Kusmam falan yok, rahat bir gebelik geçiririm sanırım diyordum ama benim de imtihanım kanamalar olacak sanırım.

:):) Bunlar bı bende olmuyomuş demekki.. Okadar tepkı vermedim henüz ama herseye ağlar oldum. Bide herseye sinirlenip surat asıyorum. Eşim çıldırdırmak üzere bence:) ama çok sesi çıkmıyor alttan almaya çalışıyo.. Mesela kardeşim suan 36 haftalık hamıle doğumu çok yakın şükür. Dün annemlerdeydik hepberaber. kardeşime dedimki sen dış çekim yaptırmıcakmısın artık son ayın dedım. Kardesımde hamıleyken yaptırmıcamda doğumda hastanede ıstıyorum dedi. Tabı bu durumlar erkeklere saçma geldıgı için eşim babam ve kardesımın eşi gülmeye başladı. negerek var, kendımız cekerız, okadar paraya yazık gıbı laflar sarf edıldı. Baktım eşimde babam ve enişteyi desteklıyo.. Hazır yandaş bulduya kendıne.. Ay bı sınırlendım.. Yerimden doğruldum resmen.. Senın hıc kaçışın yok boşuna heveslenme dedim, onlar evlenirken dıs cekım yaptrmıstı oyuzden hevesını aldı ama biz kışın evlendıgız için düğündede yaptıramadım çocuğuma yaptrıcam İnşallah dedim.. Ama öyle bi hışımla söyledimki eşim şaşkınlıkla yüzüme bakıyo şok oldu tepkıme.. :) Tamam canım yaptıralım dedi sadece :) Ay hamılelıgı kullanmak çok eğlenceli

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…