2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Doğru diyorsun canım artık slowmotion takılacağım, yavaş yavaş robot gibi yürüyorum evde

Ben kanadada yasiyorum ama bornova da dogup buyudum. Ama annen sirinyere tasindi sonradan.
Bende İzmirliyim .
Evka 4 de oturuyordum annem hala orda :)
Bornova kız meslek lisesinde okudum :) onun tam karşısındakı evlenme dairesinde evlendim
Hatta ve hattaaa eşimle büyük parkta tanıştık

Ama işte evlilik İstanbula geldik .
Tek dileğmiz İzmire geri dönmek

Aaaaaa! Buyuk parkta cocuklugum gecti. Suphi koyuncuoglunu bilirsin, arka sokaginda yasiyorduk. Ben de ilk ve orta okula meydandaki kars halil atilla ya gittim. Ama lisedeyken kanadaya tasindik.

Geçmiş olsun. Verilmiş sadaka varmış.

Canım gittin mi doktora bana kiza benzettim dedi ama tam net 2 3 haftaya kadar belli olur dedi ikili testi ben yaptirmadim normalde benimde bugündü.
Canım şimdi geldim çok şükür bebeğim iyi kalp atışlarınıda dinledim herşey yolunda Allahıma şükürler olsun ki ense kalınlığıda iyi kan verdim bi hafta sonra çıkıcak ama benim minik dönmediği için cinsiyetini öğrenemedik hayırlısı olsun

Aaaaaa! Buyuk parkta cocuklugum gecti. Suphi koyuncuoglunu bilirsin, arka sokaginda yasiyorduk. Ben de ilk ve orta okula meydandaki kars halil atilla ya gittim. Ama lisedeyken kanadaya tasindik.
Suphiyi bilmemmi
Bornova kız meslekte yol üstündeler bilirsin:)
Hatta ygs ye orda girmiştim

Ahh ahh ne günlerimiz geçti oralarda :)

İlk önce kedi , şimdi izmirli çıktık bakalım başka nelerimiz benzicek :)

Gözün aydin canım olsun inşâllah diğer kontrolünde öğrenirsin bana da net soylemedi inşallah 25 nisanda net öğrencem

Kızlar cinsiyet tahmini yapar mısınız acaba 11+1 olduk doktor bişey demedi bugün çok hareketli dedi sadece merak ediyorum
Ayy maşallah canım ya bugün ben de 11+0 ım demek böyle görünüyo ağzı burnu çok tatlı maşallah ama cinsiyet tahminim yok malesef, içime doğan kız oldu nedense :)

Aynen canım. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin.Ben de başta hevesliydim alışverişe ama söylenenler hevesimi kaçırdı şimdi bekliyorum. Sen neler aldın bakayım

Ayy maşallah canım ya bugün ben de 11+0 ım demek böyle görünüyo ağzı burnu çok tatlı maşallah ama cinsiyet tahminim yok malesef, içime doğan kız oldu nedense :)
Saglıklı olsunlarda canım benim bi kızım var 3 yaşında içimden erkek geçiyo ama saglıklı olsun da kız erkek farketmez tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…