-Pandora-
kanamanın kesilmesine çok sevindim...
Çok şükür, dinlen bol bol, bir iki güne birşeyin kalmayacak inşallah.
Ne kadar dikkat etsekte olabiliyor bazen.
Geçici olduğunu düşünüp rahat olmak en güzeli.
Bende İzmirliyim .
Evka 4 de oturuyordum annem hala orda :)
Bornova kız meslek lisesinde okudum :) onun tam karşısındakı evlenme dairesinde evlendim
Hatta ve hattaaa eşimle büyük parkta tanıştık
Ama işte evlilik İstanbula geldik .
Tek dileğmiz İzmire geri dönmek
Bende İzmirliyim .
Evka 4 de oturuyordum annem hala orda :)
Bornova kız meslek lisesinde okudum :) onun tam karşısındakı evlenme dairesinde evlendim
Hatta ve hattaaa eşimle büyük parkta tanıştık
Ama işte evlilik İstanbula geldik .
Tek dileğmiz İzmire geri dönmek ♥
Aaaaaa! Buyuk parkta cocuklugum gecti. Suphi koyuncuoglunu bilirsin, arka sokaginda yasiyorduk. Ben de ilk ve orta okula meydandaki kars halil atilla ya gittim. Ama lisedeyken kanadaya tasindik.
Bugün milletin nazarı degdi ay sen şöyle güzelleşti böyle güzelleşti. Yüzün parlak çok hoş olmuşsun.. Gıydıgımde de birsey..kesin erkek.. Haz etmedıgım birı bıle duymuş aaa çok güzel olmussun dedi... Koşarak öğren inin indigını farkettım karnıma carpacak diye cekilirken yerleri sulu silmiş yuz kere uyardıvım halde. Ayagı da da düz taban bot var.. Ayağım kaydı tam merdıvenden düşecekken biri kolumdan tuttu.. verilmiş sadakam varmış.. Arkadan erkek oğretmrn arkafas yetıstı yakaladı... Ya düşseydim çok kötü olurdu. Sinirden elim ayagım boşaldı. Su ıcıp kendime geldim. Sağolsun arkadas koşan çocukları uyardı.. Ben de mudure cıktım kac kere uyardım kadınları cok sulu sıliyorsunuz dedim mudur bey hala devam ediyorlar. Az once düşüyorum bir hocamız tuttu. Ya bebegıme birsey olsa ya bır öğrenci düşse ne olacak dedim.. Ben de cok uyardım dedi hemen o kattan sorumlu olanı cagrdı. Tabi bin pişman ama ben yüz kere uyardım. Hoca hanım yaz tutanagını dedi. Yok ddım bir daha yapmasın.. Hayır sen baska ları ve md olarak ben kaç kere uyardım. Demek ki ciddiye alınmamişiz.. Karnınızdakıne birsey olsa bir cocuk kafa göz dagıtsa ben nasıl hesabını vercem dedı. Yazıp mudur yardımcısı dan gırısı yaptırın dedı. Tamam dedim. Hala kadın özür bile dilemiyor... Şimdi de felaket basım ağrıyor.
Canım şimdi geldim çok şükür bebeğim iyi kalp atışlarınıda dinledim herşey yolunda Allahıma şükürler olsun ki ense kalınlığıda iyi kan verdim bi hafta sonra çıkıcak ama benim minik dönmediği için cinsiyetini öğrenemedik hayırlısı olsun
Aaaaaa! Buyuk parkta cocuklugum gecti. Suphi koyuncuoglunu bilirsin, arka sokaginda yasiyorduk. Ben de ilk ve orta okula meydandaki kars halil atilla ya gittim. Ama lisedeyken kanadaya tasindik.
Canım şimdi geldim çok şükür bebeğim iyi kalp atışlarınıda dinledim herşey yolunda Allahıma şükürler olsun ki ense kalınlığıda iyi kan verdim bi hafta sonra çıkıcak ama benim minik dönmediği için cinsiyetini öğrenemedik hayırlısı olsun
Ayy maşallah canım ya bugün ben de 11+0 ım demek böyle görünüyo ağzı burnu çok tatlı maşallah ama cinsiyet tahminim yok malesef, içime doğan kız oldu nedense :)
Bende öyle diyorum ama dayanamıyorum alıyorum cinsiyet belli olmadığı halde.. Ne eşim duruyor ne de yakınlarımız Ay tabii ki herşey güzel olsun sağlıklı olalım cinsiyet ikinci mesele ❤ hayırlısı hepimiz içinn
Aynen canım. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin.Ben de başta hevesliydim alışverişe ama söylenenler hevesimi kaçırdı şimdi bekliyorum. Sen neler aldın bakayım
Ayy maşallah canım ya bugün ben de 11+0 ım demek böyle görünüyo ağzı burnu çok tatlı maşallah ama cinsiyet tahminim yok malesef, içime doğan kız oldu nedense :)