2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
@ Teşekkür ederim canım bakalım görücez yarın kontrolum var Bi oğlum var oda hep kız diyo bakalım Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Kızlar ben de üç beş küçük şeyler alıyorum ya. Dayanamıyorum valla alıyorum.
BİM'den alt açma bezi ve tırnak makası seti aldım
AliExpressten de burun aspiratörüyle boyunluk aldım
Oh sen ufaktan başlamışsın canım.sağlıkla sıhhatle kullanmak nasip olsun inşallah.

Allahım hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri görmeyi ve aldıklarımızı kullanmayı nasip etsin. Ben de öyle duyduğum için bekliyorum canım. Her ne kadar zor olsa da tutuyorum kendimi

Her izmirli bir gün geri döner Alllah hepimize dönmeyi nasip etsin çok özlüyorum bende istanbuldayım karşıyakalıyım bugün senin doktor kontrolun yokmuydu

Her izmirli bir gün geri döner Alllah hepimize dönmeyi nasip etsin çok özlüyorum bende istanbuldayım karşıyakalıyım bugün senin doktor kontrolun yokmuydu
Yok canım dündü :)
Devlette oldugu için çok ayrıntılı olmuyor maalesef .
Sağlıklı dedi kalbı atıyor dedi ekranıda sağolsun ricamla gösterdi
Ultrason fotosu vermedi :)
Amann zaten sağlıklı desin yeter diye gitmiştim çok şükğr bunu duydum 15 gün idare edr beni
Kendi doktorum yarım saat falan izleriz

Baş ağrısına çare bulan var mı?
Canım, geçmiş olsun.
Bende geçen hafta çok çektim başağrısından, parol içtim. Doktorum günde 2 tane içebileceğimi söylemişti.
Birde ağrıyan tarafa buz uyguladım, son olarakta eşime masaj yapmasınınrica ettim.
O şekilde hafiflemişti.
İnşallah senin ağrılarında bir an önce geçer.

Bugün arkadaşlarım koltuğun altına makas ve bıçak koydular cinsiyet tahmini için bıçak olan yere oturdum : ))) herkes erkek diyor yüzün güzelleşti vs ben kız istyorummm :)))

Bir de nacizane fikrim benimde ilk bebeğim ancak bebeklere alınan kıyafetleri çok gereksiz ve bebeğin rızkından harcamak olarak görüyorum elbette alacağım ama bu Tür eşyaların dönüşümlü kullanılması taraftarıyım zaten belli bir süre sonra alınacak. Ne kadar az alırsanız o kadar bereketli bir çocuk olur tutun kendinizi: )))

Bebişlerimiz sağlıklı olsun da geç öğrenelim kuzum hiiççç sıkıntı yok,sen neden ikili tarama yaptırmadın?
3 sene ugrastik bebek icin şükür rabbim aşılama ile nasip etti.. Etrafimda 2 kişide yanilma payi oldu birine down sendromu var dediler saglikli doğdu birinde yok dediler bebek down sendromlu dogdu ikiside farkli hastanelerdi bizde bukadar ugrastan sonra kafa katistirmak istemedik doktorumda zaten senin kararin dedi zaten 4d ultrasonda da görünüyormus bu gibi durumlarda her sey nasip kismet ama benim içim rahat sağlıkli olduğunu düşünüyorum

Bende kenara para koymaya başladım. Alışverişe bile nerden başlayacağımı bilmiyorum kuzenim oğlunun oyun halısını ve yürütecini getirmiş bile. annemde beklemedeler
Senin de ilk bebek galiba canım.benim için de alışveriş şu an acayip karışık bir mesele.o kadar çok şey var ki. Nerden başlanır hiçbir fikrim yok.

Siz tecrübelilerden çok fikir edinecez canım.bak böyle tüyolar iyi oluyor.hemen not ediyorum

Eğer ilk bebekse ve ilk torunsa hıcbırsey almayın... Anneanne babaanne teyze hala dayı herseyı alıyor.... Ben ilkinde hep yattıgı ıcın hıcbırsey alamamıstım.bir 36.haftada odasını begenmek ıcın dısarı cıkardı lar. O da asansör olan magazaları gezdik. Sağolsunlar herşey alındı. Aklınızda olsun zıbınları elleri acık olan almayın. Bebekler eldiven tutmuyor. Kendiliğinden eli kapalı olan üstler alın... Bız 5 yıl önce kendinden elleri olanları pazardan bulmuştuk. 40 ı cıkana kadar iyi iş gördü... Ben tek sağma makinesi alacagım. Benimkiler biraz emme özürlü doğuyorlar. Çene 3 aylık olunca kuvvetlenıyor. Sağma makinesi ilkinde avent tı 6 ayda çöp oldu. 2.de medala aldım.... Çok sağlam... O da2 yıl kullandım okula giderken sagıp bıraktım. Süt bolken ben hıc boşa akıtmam.hep uyurken sağıp buzluga atardım.... İlk oğlumda 7.ayda hamıle kalınca epey bir sure buzluktakılerı kullandım.... Süt konusunda hassas oldugum ıcın sağma makinesi olsun gerisi kolay. Fiyatlarda 500 den baslıyor

Muslin çok ince bı kumaş en sıcaklarda bile asla terletmez kundak yapmak içinde uygun ince olduğu için . Tecrübeli olmanin rahatlığıi bendede var. Aile büyükleri işime karismaya kalkarsa ben işimi bilirim bana karismayin sözünü rahatlıkla söyleyebilirm

Siz tecrübelilerden çok fikir edinecez canım.bak böyle tüyolar iyi oluyor.hemen not ediyorum
Ben emzik tutan bebekleri çok severdim. Oğluma emzik aldik yeni doğan emmek istio ama olmuyor bı turlu hep dusuodu agzindan tam yedi tane emzik aldim ilk ay doğru emzigi bulmak için meğer bizim oglanin agzi buyukmus yenidoğan emzik küçük geldiği için tutamiyormus. Dört ay emziği aldım avent in hop diye yapıştı. Yirmi aya kadar hep avent aldık. Paşam ucuz emzikleri beğenmedi. Bı emzige 36 TL veriodum iki ayda bı hep yenisini aldım. Ama çok faydasini gördüm iş yaparken kucak istio emzigi tikinca ağzına hemen susuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…