2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İlk zamanlar o kadar hızlı buyuyorki bı hafta giydigi tulum öbür hafta küçük geliodu eşimi arayıp hemen şu beden tulum al işten gelirken diodum. Hamileyken alışveriş yaptik ama bebek büyürken ihtiyaca göre yapmak daha iyi.

Deneye deneye sonunda bebişin ağzına uyanı bulmuşsunuz canım. Bak emzik konusu başka bir okyanus.çeşit çeşit emzik var.bebeğe en uygununu bulmak ta mesele

Gecmis olsun cnm

Cnm bitmis roll un kutumu atmadim
Hindistan cevizi yagi normalde sivi
Doldrdm icine suruyorum.kısin donuyor petegin ustune koyuyorm yazin sivi zaten
Teşekkür ederim :) ben stick olarak düşündüm ama roll on daha mantıklı benim kavanozda Macro centerdan almıştım organik kullanımı bu şekilde zor deneyeceğim söylediğini :)

Aynen canım. Birde çıtçıtlı badiler çok lazım oluyor. İlk zamanlar kakaları sulu oluyor biraz sık değiştirmek gerekiyor. Ayaklı pijamayıda aynı şekilde

Ataturk mah. hala baba evim. Mustafa kemal lisesi mezunuyum. Buyukpark bornova pazari cocuklugum demek insallah donersiniz

Ay bi de o kadar cok hediye geliyor ki! Nerdeyse alanlara artik kızıp gonderecegim. Ben oglumu hic giydiremedim. Keyfime gore 1 2 kiyafeti vardir. 3 yasinda ve 4 yas kıyafetleri yazlik kışlık tamam su anda. Ben daha alisverise cikmadim. Annem ve ablamlar saolsun çeyiz duzseler bu kadar çok esyasi olmazdi devinin. Daha da arkadaşlardan getiriyor. Ben keyfime gore tarz yapamadim ogluma.
Bazı hediyeleri bi kere giydirip resim cekip gonderiyorum alana ayip olmasin diye. Ikinciye giyecek vakti olmadan buyuyor.
Tabi eskittigimiz, boyanan, yirtilan kıyafetler de oldu ama gerçekten de bebek nasibiyle geliyor ve coook hediye de arkasindan geliyor.
Ikinci bebek icin arkadaslara yasak koyucam. 2 yas alinda kiyafet kabul etmeyeceğim. Hele bi de kiz olursa var ya . Giydiren giydirene olacak.

Sağol canım ya.. Sana da geçmiş olsun şuan hafifledi uyuşuk kafam.. İnşallah azmaz.. Seninde bi daha ağrımaz

canım benımde gecen hafat bıkac gün çok agır olmustu...2.3 gün sürüp geçmişti m.etme uzun surmuyor..hamıleık kaynaklı sanırım
İnşallah canım geçer gelmez bi daha ya.. Hamilelik olabilir sinüzit var bende hava rüzgarlıysa azar başım o olabilir neyse şuan iyiyim daha

İlaçta yaramıyor demi ? Ben artık ilaç falanda almıyorum onunda yan etkisi oluyor çünkü

Ama bugun iyiyim ben genelde 1 gün çok kötü bir gün iyi geçiyor

Benim de aynı şekilde yediğim bir şey mi dokunuyor diye düşündüm en son, bazen hiç bir şey yok bazen kusmaktan su bile içemiyorum premesis diye bitkisel bir ilaç verdi doktor ama her gün içmiyorum onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…