İlk zamanlar o kadar hızlı buyuyorki bı hafta giydigi tulum öbür hafta küçük geliodu eşimi arayıp hemen şu beden tulum al işten gelirken diodum. Hamileyken alışveriş yaptik ama bebek büyürken ihtiyaca göre yapmak daha iyi.Bugün arkadaşlarım koltuğun altına makas ve bıçak koydular cinsiyet tahmini için bıçak olan yere oturdum : ))) herkes erkek diyor yüzün güzelleşti vs ben kız istyorummm :)))
Bir de nacizane fikrim benimde ilk bebeğim ancak bebeklere alınan kıyafetleri çok gereksiz ve bebeğin rızkından harcamak olarak görüyorum elbette alacağım ama bu Tür eşyaların dönüşümlü kullanılması taraftarıyım zaten belli bir süre sonra alınacak. Ne kadar az alırsanız o kadar bereketli bir çocuk olur tutun kendinizi: )))
Cnm bitmis roll un kutumu atmadimNasıl bir ürün çünkü kavanozdan kullanmak çok zor parçaları dökülüyor rollon nerden buldunuz
Cnm ben gratisten bir şise aldim .normalde sividr kişin donuyo amaKatı hindistan cevizi yağı dimiilk kez duydum denerim bende ama katı ya hücreleri tıkamasın donunca..hatta ben saçlarıma sürerken diplerine sürmüyorum kapatmasını hücreleri diye
Deneye deneye sonunda bebişin ağzına uyanı bulmuşsunuz canım. Bak emzik konusu başka bir okyanus.çeşit çeşit emzik var.bebeğe en uygununu bulmak ta meseleBen emzik tutan bebekleri çok severdim. Oğluma emzik aldik yeni doğan emmek istio ama olmuyor bı turlu hep dusuodu agzindan tam yedi tane emzik aldim ilk ay doğru emzigi bulmak için meğer bizim oglanin agzi buyukmusyenidoğan emzik küçük geldiği için tutamiyormus. Dört ay emziği aldım avent in hop diye yapıştı. Yirmi aya kadar hep avent aldık. Paşam ucuz emzikleri beğenmedi. Bı emzige 36 TL veriodum iki ayda bı hep yenisini aldım. Ama çok faydasini gördüm iş yaparken kucak istio emzigi tikinca ağzına hemen susuyordu
Gecmis olsun cnmBugün milletin nazarı degdi ay sen şöyle güzelleşti böyle güzelleşti. Yüzün parlak çok hoş olmuşsun.. Gıydıgımde de birsey..kesin erkek.. Haz etmedıgım birı bıle duymuş aaa çok güzel olmussun dedi... Koşarak öğren inin indigını farkettım karnıma carpacak diye cekilirken yerleri sulu silmiş yuz kere uyardıvım halde. Ayagı da da düz taban bot var.. Ayağım kaydı tam merdıvenden düşecekken biri kolumdan tuttu.. verilmiş sadakam varmış.. Arkadan erkek oğretmrn arkafas yetıstı yakaladı... Ya düşseydim çok kötü olurdu. Sinirden elim ayagım boşaldı. Su ıcıp kendime geldim. Sağolsun arkadas koşan çocukları uyardı.. Ben de mudure cıktım kac kere uyardım kadınları cok sulu sıliyorsunuz dedim mudur bey hala devam ediyorlar. Az once düşüyorum bir hocamız tuttu. Ya bebegıme birsey olsa ya bır öğrenci düşse ne olacak dedim.. Ben de cok uyardım dedi hemen o kattan sorumlu olanı cagrdı. Tabi bin pişman ama ben yüz kere uyardım. Hoca hanım yaz tutanagını dedi. Yok ddım bir daha yapmasın.. Hayır sen baska ları ve md olarak ben kaç kere uyardım. Demek ki ciddiye alınmamişiz.. Karnınızdakıne birsey olsa bir cocuk kafa göz dagıtsa ben nasıl hesabını vercem dedı. Yazıp mudur yardımcısı dan gırısı yaptırın dedı. Tamam dedim. Hala kadın özür bile dilemiyor... Şimdi de felaket basım ağrıyor.
Teşekkür ederim :) ben stick olarak düşündüm ama roll on daha mantıklı benim kavanozda Macro centerdan almıştım organik kullanımı bu şekilde zor deneyeceğim söylediğini :)Cnm bitmis roll un kutumu atmadim
Hindistan cevizi yagi normalde sivi
Doldrdm icine suruyorum.kısin donuyor petegin ustune koyuyorm yazin sivi zaten
Aynen canım. Birde çıtçıtlı badiler çok lazım oluyor. İlk zamanlar kakaları sulu oluyor biraz sık değiştirmek gerekiyor. Ayaklı pijamayıda aynı şekildeEğer ilk bebekse ve ilk torunsa hıcbırsey almayın... Anneanne babaanne teyze hala dayı herseyı alıyor.... Ben ilkinde hep yattıgı ıcın hıcbırsey alamamıstım.bir 36.haftada odasını begenmek ıcın dısarı cıkardı lar. O da asansör olan magazaları gezdik. Sağolsunlar herşey alındı. Aklınızda olsun zıbınları elleri acık olan almayın. Bebekler eldiven tutmuyor. Kendiliğinden eli kapalı olan üstler alın... Bız 5 yıl önce kendinden elleri olanları pazardan bulmuştuk. 40 ı cıkana kadar iyi iş gördü... Ben tek sağma makinesi alacagım. Benimkiler biraz emme özürlü doğuyorlar. Çene 3 aylık olunca kuvvetlenıyor. Sağma makinesi ilkinde avent tı 6 ayda çöp oldu. 2.de medala aldım.... Çok sağlam... O da2 yıl kullandım okula giderken sagıp bıraktım. Süt bolken ben hıc boşa akıtmam.hep uyurken sağıp buzluga atardım.... İlk oğlumda 7.ayda hamıle kalınca epey bir sure buzluktakılerı kullandım.... Süt konusunda hassas oldugum ıcın sağma makinesi olsun gerisi kolay. Fiyatlarda 500 den baslıyor
Bebek bakmayı bilmiyoruz yaa :))) iyili deneyimli anneler varAynen canım. Birde çıtçıtlı badiler çok lazım oluyor. İlk zamanlar kakaları sulu oluyor biraz sık değiştirmek gerekiyor. Ayaklı pijamayıda aynı şekilde
Bende bornova mustafa kemal lisesinde okudum. babamlar hala bornova ataturk mah. oturuyor. Bornova bizim evimiz :)Ben kanadada yasiyorum ama bornova da dogup buyudum. Ama annen sirinyere tasindi sonradan.
Ataturk mah. hala baba evim. Mustafa kemal lisesi mezunuyum. Buyukpark bornova pazari cocuklugum demek insallah donersinizBende İzmirliyim .
Evka 4 de oturuyordum annem hala orda :)
Bornova kız meslek lisesinde okudum :) onun tam karşısındakı evlenme dairesinde evlendim
Hatta ve hattaaa eşimle büyük parkta tanıştık
Ama işte evlilik İstanbula geldik .
Tek dileğmiz İzmire geri dönmek ♥
Aaa bir memleketli daha.. ben tabii orda degilim ama bornova cok guzel bir yer gerçektende.Bende bornova mustafa kemal lisesinde okudum. babamlar hala bornova ataturk mah. oturuyor. Bornova bizim evimiz :)
Ay bi de o kadar cok hediye geliyor ki! Nerdeyse alanlara artik kızıp gonderecegim. Ben oglumu hic giydiremedim. Keyfime gore 1 2 kiyafeti vardir. 3 yasinda ve 4 yas kıyafetleri yazlik kışlık tamam su anda. Ben daha alisverise cikmadim. Annem ve ablamlar saolsun çeyiz duzseler bu kadar çok esyasi olmazdi devinin. Daha da arkadaşlardan getiriyor. Ben keyfime gore tarz yapamadim ogluma.Bugün arkadaşlarım koltuğun altına makas ve bıçak koydular cinsiyet tahmini için bıçak olan yere oturdum : ))) herkes erkek diyor yüzün güzelleşti vs ben kız istyorummm :)))
Bir de nacizane fikrim benimde ilk bebeğim ancak bebeklere alınan kıyafetleri çok gereksiz ve bebeğin rızkından harcamak olarak görüyorum elbette alacağım ama bu Tür eşyaların dönüşümlü kullanılması taraftarıyım zaten belli bir süre sonra alınacak. Ne kadar az alırsanız o kadar bereketli bir çocuk olur tutun kendinizi: )))
Tamam canımCnm ben gratisten bir şise aldim .normalde sividr kişin donuyo ama
Ay şimdilik atlattım ilaç içmeden.. Bi dshsSanmıyorum içmiyorum sadece alnıma masaj yaptırıyorum kokusu bile iyi geliyor birde o doğal aktarlarda ve eczanelerdeki migren taşları çok işe yarıyorhkalps
Bende aradım ebemiBen doktorumu aradım parol kullanabılırsın dedi ama içmedim migren taşı nane yağıyla atlattım
Sağol canım ya.. Sana da geçmiş olsun şuan hafifledi uyuşuk kafam.. İnşallah azmaz.. Seninde bi daha ağrımazCanım, geçmiş olsun.
Bende geçen hafta çok çektim başağrısından, parol içtim. Doktorum günde 2 tane içebileceğimi söylemişti.
Birde ağrıyan tarafa buz uyguladım, son olarakta eşime masaj yapmasınınrica ettim.
O şekilde hafiflemişti.
İnşallah senin ağrılarında bir an önce geçer.
canım benımde gecen hafat bıkac gün çok agır olmustu...2.3 gün sürüp geçmişti m.etme uzun surmuyor..hamıleık kaynaklı sanırımSağol canım ya.. Sana da geçmiş olsun şuan hafifledi uyuşuk kafam.. İnşallah azmaz.. Seninde bi daha ağrımaz
Kızlar cinsiyet tahmini yapar mısınız acaba11+1 olduk doktor bişey demedi bugün çok hareketli dedi sadece merak ediyorum
İnşallah canım geçer gelmez bi daha ya.. Hamilelik olabilir sinüzit var bende hava rüzgarlıysa azar başım o olabilircanım benımde gecen hafat bıkac gün çok agır olmustu...2.3 gün sürüp geçmişti m.etme uzun surmuyor..hamıleık kaynaklı sanırım
İlaçta yaramıyor demi ? Ben artık ilaç falanda almıyorum onunda yan etkisi oluyor çünkü
Ama bugun iyiyim ben genelde 1 gün çok kötü bir gün iyi geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?