Midesinde hazımsızlık, gaz ve doluluk hissi olan var m? Sanki su içsem kusacak gibiyim kusmalar da ara ara devam ediyor ama şu 3-4 gündür tuvalete çıkamama ve gaz problemim var
Midesinde hazımsızlık, gaz ve doluluk hissi olan var m? Sanki su içsem kusacak gibiyim kusmalar da ara ara devam ediyor ama şu 3-4 gündür tuvalete çıkamama ve gaz problemim var
Benim vardı 10. Haftada bitti. Geçene kadar çektim öyle valla
Kendini takip et en çok ne tüketince gaz yapıyor
Beni süt mahvediyordu mesela
Folik asit feci mide bulantısı ve şişkinlik yapıyor. Prospektüsünde de yazıyor zaten yan etki olarak. Bazı günler içmedim.
Tuvalete çıkma için de bende en çok elma yaradı. Tesadüfen farkettim. Sabah aç karnına akşam uyumadan önce yedim. Özellikle sabahları aç karnına yemek çok etkili oldu
Kızlar şükür kanamam bitti. Bu hafta dinleneceğim, inşallah ultrasonda da kanama alanı görünmez hale gelir. 9+1 olduk bugün, 10. Haftaya girmiş oldum. Büyüyor minnoş
kızlar fazla yemeyın dun ben bulantım yok diye pizzayı aşırı yedım tum akşam mıdem rahatsızdı.. gece yıne cıkardım oyle rahatladı.. kısa aralıklarla az yemek mıdey ıyı gelıyo
Kızlar günaydın...
Gününüz güzel olsun, güzel haberler alalım inşallah.
Tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlara yardımcı olursa çok sevinirim...
Progesteron ipnesi desteğini doktorunu kaçıncı haftaya dek kullanmanızı söyledi, ya da ne zaman bıraktınız ?
Doktorum bana bıraktırdı ama korkuyorum..
Benim de aynı şekilde yediğim bir şey mi dokunuyor diye düşündüm en son, bazen hiç bir şey yok bazen kusmaktan su bile içemiyorum premesis diye bitkisel bir ilaç verdi doktor ama her gün içmiyorum onu da
Kızlar günaydın...
Gününüz güzel olsun, güzel haberler alalım inşallah.
Tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlara yardımcı olursa çok sevinirim...
Progesteron ipnesi desteğini doktorunu kaçıncı haftaya dek kullanmanızı söyledi, ya da ne zaman bıraktınız ?
Doktorum bana bıraktırdı ama korkuyorum..
Benimki de tüp bebek, bana en baştan estrofem ve progesteron jel kullandırdı. Kalp atımını görünce önce estrofemi kestik, sonra jeli günde 2 kez alıyordum 1 e düştük. Ecopirin de kullanıyordum. 1 hafta sonra leke oldu. Ecopirini kesti. Progesteron depo iğne oldum geçti, sonra 1 hafta geçince bu anlattığım kanamam oldu. O yüzden ben de korkuyorum, bebek iyi olsun da düzenli iğneye razıyım. Ama sen sanırım en baştan beri iğne vuruldun, o yüzden benimki gibi olmayabilir, bir de nacizane tavsiyem bu süreçte sen kendini istirahate çek, pek eğilip kalkma. Plesenta görevi üstlenene kadar böyle kanamalar olabiliyormuş.
Benim vardı 10. Haftada bitti. Geçene kadar çektim öyle valla
Kendini takip et en çok ne tüketince gaz yapıyor
Beni süt mahvediyordu mesela
Folik asit feci mide bulantısı ve şişkinlik yapıyor. Prospektüsünde de yazıyor zaten yan etki olarak. Bazı günler içmedim.
Tuvalete çıkma için de bende en çok elma yaradı. Tesadüfen farkettim. Sabah aç karnına akşam uyumadan önce yedim. Özellikle sabahları aç karnına yemek çok etkili oldu
12. Haftaya geliyorum ama midem bi rahat edemedi istediğim şeyleri yiyemiyorum hemen midemde dolu hissi sonra saatlerce rahatsız oluyorum soda iyi geliyor biraz ama tek çözüm az yemek elmayı denerim bende
Benimki de tüp bebek, bana en baştan estrofem ve progesteron jel kullandırdı. Kalp atımını görünce önce estrofemi kestik, sonra jeli günde 2 kez alıyordum 1 e düştük. Ecopirin de kullanıyordum. 1 hafta sonra leke oldu. Ecopirini kesti. Progesteron depo iğne oldum geçti, sonra 1 hafta geçince bu anlattığım kanamam oldu. O yüzden ben de korkuyorum, bebek iyi olsun da düzenli iğneye razıyım. Ama sen sanırım en baştan beri iğne vuruldun, o yüzden benimki gibi olmayabilir, bir de nacizane tavsiyem bu süreçte sen kendini istirahate çek, pek eğilip kalkma. Plesenta görevi üstlenene kadar böyle kanamalar olabiliyormuş.
Canım, cevabın için teşekkür ederim.
Evet ya tüp bebek olunca insan daha bir tedirgin oluyor.
Benim geçen sene bir düşüğüm olmuştu.
O korkuyu yenemiyorum bir türlü, insan ne yapsa hep daha fazlasını istiyor.
Bende başından beri iğne oluyordum
Jeli bırakalı çok olmuştu, bu gün sat a göre 12+0 olduk ama Crl ölçümüne göre 12+6 doktorumuz progesteronu kesti.
İnşallah bir aksilik olmadan sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı..
Rabbim mübarek Cuma günü hürmetine ellerimizi boş çevirmesin, her birimiz sağlıkla kavuşalım kuzularımıza inşallah..
Canım, cevabın için teşekkür ederim.
Evet ya tüp bebek olunca insan daha bir tedirgin oluyor.
Benim geçen sene bir düşüğüm olmuştu.
O korkuyu yenemiyorum bir türlü, insan ne yapsa hep daha fazlasını istiyor.
Bende başından beri iğne oluyordum
Jeli bırakalı çok olmuştu, bu gün sat a göre 12+0 olduk ama Crl ölçümüne göre 12+6 doktorumuz progesteronu kesti.
İnşallah bir aksilik olmadan sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı..
Rabbim mübarek Cuma günü hürmetine ellerimizi boş çevirmesin, her birimiz sağlıkla kavuşalım kuzularımıza inşallah..
Doktorum susuz kalma sakın dedi, aklıma geldikçe su içiyorum sürekli. İdrar yolu enfeksiyonu olabilirmiş susuz kalınca ve vücutta ki oksijen azalırmış. Bu ikisi de bebeğe zararlı . ( zar zor da olsa su içmeyi ihmal etme
Doktorum susuz kalma sakın dedi, aklıma geldikçe su içiyorum sürekli. İdrar yolu enfeksiyonu olabilirmiş susuz kalınca ve vücutta ki oksijen azalırmış. Bu ikisi de bebeğe zararlı . ( zar zor da olsa su içmeyi ihmal etme
Aynı durumları bende yaşıyorum.
Su içmeyi çok severim ama suyu bile bir bardak doya doya içemiyorum
Hemen çıkarıyorum.
Sanırım 14. Hafta hafifler
En azından öyle olmasını diliyorum.
Aynı durumları bende yaşıyorum.
Su içmeyi çok severim ama suyu bile bir bardak doya doya içemiyorum
Hemen çıkarıyorum.
Sanırım 14. Hafta hafifler
En azından öyle olmasını diliyorum.
Günde üç dört bardak su zor içiyorum bende. Neolcak bilmiyorum. Bulantilar azalsa biraz rahat edicez inşallah o zaman daha iyi beslenip su içmeye de baslariz