2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım benimkide tüp bebek ben estrofemi daha iki gün önce kestim crinone jel ve oksaparıda yarın kesicem doktor bunları 12.haftaya kadar kullanmamı söylemişti,gerçekten tüp bebek olunca daha bi özen göstermek gerekiyo ama zaten nasipte varsa sağ salim gelir miniklerimiz,doktorun kes dediyse bildiği vardır korkma sen hareketlerine ve beslenmene dikkat et yeterli canım

Canım, çok sağol...
İnşallah sağlıkla gelsin minik kuzular...
Herşeye alışıyor insan, yeter ki iyi olsunlar...

Günaydın canım,
Bende tüp bebekle hamile kaldım çok şükür. İğnelerim farklıydı benim ama günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum. 3 aylık olana kadar devam ediceksin dedi. birde coraspirin ve folik asit içiyorum. iğneleri bıraktım pozitifi görünce

Biz bugün doktordan geldik çok şükür 13 haftalık olmuşuk herşey yolunda gidiyor şimdilik ikili test yaptırdık haftaya sonuç belli olucak cinsiyet için kıza benziyor dedi 1 ay sonra kontrol var o zaman netleşir dedi inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin

Ben 12. Haftaya kadar gunde 1 olmak uzere crinone jel, progestan fitil, corasprin ve imom kullanicam. Estrofem gunde 3 tane. 12. Haftada kesilecek hormon ilaclari. Ama senin tedavinin dogrultusunda en iyisini doktorun bilir.

Kızlar benim 2-3 gündür çok bel ağrım var, özellikle akşamları dinlenme moduna geçince çok ağrı oluyo kuyruk sokumumda, sol kalçama da hafif vuruyo bu ağrı. Uzun zamandır bel ağrım yoktu, geri döndü. Var mı benim gibi bel ağrısı yaşayan?

Çok ayakta kalınca ve kendimi yorunca oluyor. O kalça ya ağrı vurmasıda oluyor. Sert zeminde çok uzun süre oturunca oluyor o da. Kalsiyum eksikliğinden mi oluyor acaba diye düşünüyorum bende. Yoğurt la sütü artırmakta fayda var sanki

Gözünüzaydın...
Ay bu sene kız senesi sanırım, tahminler hep kız yönünde
Gelsin minik prensesler

Senin de 1 hafta kalmış gördüğüm kadarıyla 12.haftaya...
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...

Ense kalınlığına baktımı canım cinsiyet falan ipucu vermedimi

Ben de aynısını düşündüm canım kalsiyum eksikliği olabilir mi acaba diye. Süt içiyorum her gün hemen hemen. Yoğurdu da bi şekilde tüketmeye çalışıyorum ayran cacık olarak daha çok, sadece yoğurtla pek aram yok ne yazık ki.
Ayakta ister istemez fazla kalıyorum o da etkiliyo olabilir. En iyisi önlemimizi alıp kalsiyum içeren şeyleri yemeyi arttırmak

A AloeeVeraa canım, 12. Hafta da bel ağrısı ve kuyruk sökümü ağrısı normalmiş.
Ben doktora gittiğimde sordum, aynı sıkıntılar bende de özellikle ayaklarımı uzatınca ya da uzanınca oluyordu.
Doktor, normal dedi, rahim büyüdükçe bu tarz ağrılar olabilir kanama eşlik etmedikçe sorun yok demişti.
Hala var bende de bunun yanında bende sağ kaşıkta arada batmalar da oluyor.
Dinlenmeye ve kendini çok yormamaya çalış.
Endişelenme, bence hepsi miniklerin büyümesi ile ilgili

Benim canım. İki üç gündür bel ağrısı çok çekiyorum. Sırt ağrım vardı zaten bel ağrısı eklendi azıcık iş yapsam fena belim ağrıyor. Rahim büyümeye başlıyor o yüzden ağrılar normal. Dinlenmek lazım.

Aynen dediğin gibi uzanınca daha çok fark ediyorum canım tam kuyruk sokumum ağrıyo uzandığımda ve kalçama vuruyo. Normaldir diye düşünüyorum ben de. Çok teşekkür ederim bilgilerin için canım ❤

Sanırım rahim büyümesinden dolayı dediğin gibi canım, vücut buna yeni yeni uyum sağlıycak. Akşamları dinleniyorum bol bol canım. Bebişler sağlıklı olsun da hiç sorun değil

Benimde bel agrim fazlalasti maalesef bazen bacaklarima da vuruyor agri

Midesinde hazımsızlık, gaz ve doluluk hissi olan var m? Sanki su içsem kusacak gibiyim kusmalar da ara ara devam ediyor ama şu 3-4 gündür tuvalete çıkamama ve gaz problemim var
Hepsi olur mu Bi insanda oluyor işte var ne ararsan :) ama artık ben yemeye zorlamıyorum günlük serum takılıyor. Öyle susuz ki vücut wc ye dahi gitme durumum olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…