2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

emzik çok güzel susturucu , bundada doğar doğmaz önce meme sonra emzik vericem inşallah buda alır .2 yaşına kadar en çok yardımcı olanım emzikti .

benimde bel ağrılarım başladı bu hafta .bende omurilik daralması var normalde hergün volteren kullanırdım. .gebelikten beri kullanmıyorum çokta ağrım yoktu ama bu hafta tetiklendi nasıl geçer 7 ay diyordum ki birçoğumuzda var demekki.inşallah benimkide geçici bir dönem olur .

Ben oğlumda yedi aylıkken bı sırt bel ağrısı basladi dogumdan sonra iki sene daha sürdü. Ne olduğunu hala cozemedim. Bunda agrilarim erken başladı. İnşallah daha az kilo alırsam daha konforlu gecirmeyi planlıyorum bu gebeliğimi . Emzik konusunda iki günlükken verdim bende. Önce anne memesi sonra direk emzik candır ...

Gözünüzaydın...
Ay bu sene kız senesi sanırım, tahminler hep kız yönünde
Gelsin minik prensesler
İnşallah kız yılı olsun.. Oy ne mutlu olurum onu süslerim anne kız kombinleri alırım. Tokalar elbiseler allahım Allahım şimdi bile içim bir hoş oldu

Gördüğüm kadarıyla çoğumuzda var canım, geçici bi durum sanırım bu

Kızlar çin takvimi ile cinsiyet tahminine baktınız mi.bende oğlumda tutmuştu. Bunda baktım kız diyor. Yarın sabah kontrolüm var heycanla bekliyorum her ultrason u iple çekiyorum
Benim çin de rus da kız diyo canım :) benim kendi içime de daha çok kız doğuyo ama etrafımdaki herkes erkek hissediyo :) sağlıkla gelsin hayırlısı neyse o olsun ❤

Benimde Çin takvimi tutmadı ama cinsiyet ögrenmek için hamile kaldığınız ay ile yaşınızı toplayıp 9 çıkarın tek çıkarsa erkek çift çıkarsa kız diyorlar benim Bi oğlum var denedim tek çıktı tuttu bunda çift çıktı bu ada kıza benziyor dedi kısmetse bu tuttu gibi bişey Bi deneyin bakalım çocuk doğuran arkadaşlarda denedik onlarda doğru çıktı

Midesinde hazımsızlık, gaz ve doluluk hissi olan var m? Sanki su içsem kusacak gibiyim kusmalar da ara ara devam ediyor ama şu 3-4 gündür tuvalete çıkamama ve gaz problemim var
Cok sukur bende kusma yoktu ama hazimsizlik siskinlik gaz cok fazlaydi bende de ama 12.hafta bittigi gibi butun bunlarda bitti karnim dumduz oldu siskinlikte cok sukur gecti insallah senin de tez zamanda gecer

Benim çin de rus da kız diyo canım :) benim kendi içime de daha çok kız doğuyo ama etrafımdaki herkes erkek hissediyo :) sağlıkla gelsin hayırlısı neyse o olsun ❤
Bana da herkes erkek diyordu bugun kizim olacagini ogrendim Rabbim herkesin gonlundekini nasip eder insallah

Aynen sağlıklı olsunlar Allah kavuşmayı nasip etsin. Benim Merakımin sebebi isim arayisinda olmam. Kız için duyulmamis bı isim ariom hiç bulamadim. Erkek birkaç seçenek var yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…