2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen sağlıklı olsunlar Allah kavuşmayı nasip etsin. Benim Merakımin sebebi isim arayisinda olmam. Kız için duyulmamis bı isim ariom hiç bulamadim. Erkek birkaç seçenek var yine
Bana göre erkek ismi bulmak daha zor canım sınırlı, kız ismi daha sınırsız ama :)

Kizlar bugun doktora gittim amniyotik band mevcut dedi bana moralim cok bozuk bu konuda bilgisi olan var mi?

Reactions: H E
Kizlar bugun doktora gittim amniyotik band mevcut dedi bana moralim cok bozuk bu konuda bilgisi olan var mi?
Rabbim şifa versin başka bir doktora daha gösterin ilk kez duyuyorum internetten arastırdım siz yazınca her zaman problem yaşanmıyormuş hemen üzülmeyin Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin.

Rabbim şifa versin başka bir doktora daha gösterin ilk kez duyuyorum internetten arastırdım siz yazınca her zaman problem yaşanmıyormuş hemen üzülmeyin Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin.
Insallah bugun cinsiyeti ogrenince sevincten arastirmadim aksam bakinca netten cok uzuldum bende ilk kez duydum Rabbim hepimizin yavrusunu bize bagislasin insallah haklisiniz baska doktora da gitmek en mantiklisi.

Ha

Çin takvimine inandigimdan değil de merak heyecan işte bizimki.
Benim karnıma altın yüzük koyuyorlar hep erkek cıktı gercekten de öyle oldu. Dün eşim gene yaptı gene erkek cıktı... Yuzuk ileri geri gidince erkek.. Bakalım 3. De de yüzük testi doğru cıkacak mı. Biz hamıle arkadaslar hep yaptık hep dogru cıktı

Nasil yapiyorsuniz acaba

Bende dun ayakta fazla dolanmistim geceden beri belim agriyor korktum acaba birseymi oldu diye siteye girince herkesde bu aralar oluyormus demekki

Bana göre erkek ismi bulmak daha zor canım sınırlı, kız ismi daha sınırsız ama :)
Bugün gittim kontrole doktor cinsiyet için erken dedi 12 haftalık ense ölçümü iyi dedi. Uyuyodu poncigim doktor uyandirdir hareket etmeye başladı. Çok güzel bı duygu ya. Erkek ismi cepte var ama kız bakicaz daha . Bı ay sonra belli olur o zaman karar vercez inşallah

Onu banada yapmislardi oğlumda doğru çıkmıştı dur bunda da bı deneyim bakım

Nasil yapiyorsuniz acaba
Sırt ustü yatıyoruz. Alyansımızı ipe bağlıyoruz. Karnı acıyoruz. Yuzuk ileri geri hareket yapıyorsa erkek, ama sağa sola hareket ediyorsa kız.. Benim 2 oğlum var doğru cıktı. Hatta ilk oğlumda drlar 20 haftaya kadar kız dedıgınde bile yüzük erkek çıktı... Gercekten oğlum oldu. 3.yü de dün test ettik gene erkek

Herkese merhabalar benim de bugün ense ölçümü falan yapıldı kıpır kıpırdı çok şükür normal sağlıklı görünüyo dedi hatta cinsiyet için de erkek dedi 1 ay sonra kesin söylerim ama yüksek ihtimal erkek dedi. Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin inşallah

Türkiye’de aynı merak etme canım . Hatta yırt dışı daha sağlıklıdır . Diğer okulumda1. Sınıf öğrencilerine tayt giydirmesin aileler kızların her yeri belli oluyor diyen bir müdürle çalıştım . Sen küçücük çocuklara ne gözle bakıyorsun da böyle bi şey diyorsun terbiyesiz ..... şimdiki okulda da ortaokuldayım çocuklar terbiye diye bi şey bilmiyor sigara desen beşinci sınıfta bile var . Hatta evde ailesinin tüfeği ile oynarken arkadaşını vurdu bi öğrencimiz . Aileler ayrı mal çocuklar ayrı mal iniallah bizim çocuklar büyüyene dek güzel bir ülke haline geliriz

ay bebiş cinsiyetleri gelmeye başlamış benim doktora gitmeme iki hafta var meraktan catlıyorım biri kız biri erkek olsa inşallah kız çok istiyorum herkes iki erkek diyor kızıyorum azıcık. Çocukluğumdan beri kız diye hayal ettim sağlıklı olsunlar da gönlümden geçen bi kız bi erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…