2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Maşallah canım sağlığı yerinde olsun da en önemlisi o

Hayırlı olsun oglusunuz bende bugün gittim tam 12 haftalık bizim minik uyuyordu doktor biraz rahatsız etti uyandı birkaç hareket etti döndü arkasını uyudu. Yani cinsiyet falan hiç goremedik ama bu ultrason çok heycanlardirdi bizi baya büyümüş kuzum.

Ben su içemiyorum sanki midem bomboş suda soğuk ve midemi üşütüyor ve sonra rahatsızlık veriyor başka bulantım yok su önemli bunu nasıl aşacağım bilmiyorum

Ben su içemiyorum sanki midem bomboş suda soğuk ve midemi üşütüyor ve sonra rahatsızlık veriyor başka bulantım yok su önemli bunu nasıl aşacağım bilmiyorum

Bende de o problem var su içtiğim gibi mide doluluğundan kusuyorum hemen midemi karıştırıyor su içmek. Ama mecbur içmeye çalışıyorum az da olsa gündüz su içemiyorum gece de su diye uyanıyorum ( inşallah bir iki haftaya kadar geçer

Reactions: H E
Kızlar merhaba bende kendimi ekim mi kasım mi nereye koyacağını bilemedim burayada gelmek istedim şuan 9+4 deyiz niğde bulantısı çok sabahları ve geceleri kusuyorum sürekli randevu almadim henüz 3 hafta sonraya gidip cinsiyette öğrenmek istiyorum dogru yapmis olurmuyum acaba daha once 2 kez gittim domtora kucuktu

Hoşgeldin :) hayırlı olsun genelde 8 haftaya kadar haftada bir sonrasında br sorun yok ise 1 ay sonra çağırıyor doktorlar 12. Hafta ve ya 13. Hafta başında giderseniz faydalı olacaktır

Merhaba herkese. Bende bugün adam akıllı iş yapmadığım halde belim ağrıyor. Yormadım da kendimi
Ay biz bugün eşimle evi camlar dışında çok fena temizledik. Çoğu işi o yaptı sağ olsun ama ben de şu an bel ağrısından ölüyorum. Uzanınca daha çok fark ediliyo ağrı

Ay biz bugün eşimle evi camlar dışında çok fena temizledik. Çoğu işi o yaptı sağ olsun ama ben de şu an bel ağrısından ölüyorum. Uzanınca daha çok fark ediliyo ağrı
Yan yat arkana yastık koy beni dinlendiriyor o pozisyon. Benimde arada ağrı giriyor geçiyor geri. Ben bir iş de yapmadım.

Çok teşekkür ederim canım inşallah bi sorun yoktur merakla bekliyorum siz cinsiyet ogrendinizmi
Yok ben 9 ay öğrenmeyi düşünmüyorum : ))) şimdilik

Yan yat arkana yastık koy beni dinlendiriyor o pozisyon. Benimde arada ağrı giriyor geçiyor geri. Ben bir iş de yapmadım.
Her yolu deniyorum canım ben de ağrı olunca. Çok uzun süre sürmüyo ama gidip geliyo ağrı. Şimdi geçti bi kaç saat önce

Kizlar sizin karniniz belli oluyormu ciktimi benim bugun cok sis disardan belli oluyor
Valla benim de belli oluyo canım. Anlamıyorum bebek mi şişkinlik mi, kilo da almadım daha ama sanırım artık rahim büyüdüğü için belli ediyo kendini

Kizlar sizin karniniz belli oluyormu ciktimi benim bugun cok sis disardan belli oluyor

Bende öyle bir şişkinlik var ki nefes alamıyorum akşamları mide hazımsızlığından kusuyorum resmen ve karnım kocaman. Hepsi gaz şişkinlik sbaah çok bir şey yok karnımda ama eskisi gibi de değil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…