- 7 Şubat 2019
- 261
- 540
- 53
Sağol canım inşallah evlatlarımız için herşey güzel olurHayırlı uğurlu olsun. Şansı bahtı güzel olsun inşallah
Canım çok geçmiş olsun.dikkat et yediklerine hazmı kolay yiyecekler tüket.zaten gebelikte sindirim sistemi de yavaşlıyor.yemekten sonra limon sıkılmış maden suyu içebilirsin.hem midene iyi gelir hem içinde bir çok mineral var.bir daha yaşamazsın umarım. Maalesef benim 5. Hafta başladı aralıksız devam ediyor.günde ikiye düştü kusmalarımÇok sağol valla yoğurt yedim en çok o durdu midemde
Hamileliktke ilk defa böyle kusma yaşıyorum. Sürekli kusanlara Allah kolaylık versin
Ins cnm insCanım Yaaa çok geçmiş olsun.. Sıcak tut kendini üşütmğş de olabilirsin bişey de dokunmuş olabilir.. Şimdi nasılsın iyi misin
Ay maşallah ❤ sağlıkla doğsun bebişin..
İnşallah gönlünde ki gibidir..
Ayyy oturuyor resmen
Sagol cnm hepimize saglikli guzel evlatlar nasib etsin RabbimHayırlı uğurlu olsun sağlıkla inşallah çok sevindim
Ooo gecmis olsun cnmBugün acile gittim. SOnuç besin zehirlenmesi
Belim bacaklarımı öyle ağırıyor ki dinlenmek bile işe yaramıyor. Yemek durmuyor midemde
Dicetel ve metpamid yazdı doktor
Bir de iğne yedim işte
Ben de evde arada şarkı falan açıyorum.ohhhh hadi kızım- hadi oğlum oyna diyorum.netleşse daha güzel olacak. İsim falan bakarız. Yoksa sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum.Benim de cinsiyet merakım yok yeter ki sağlıklı olsun ama dediğin gibi insan kızı mı olacak oğlu mu olacak bilmek istiyo canım
Aynıyım canım bende 10+1 bulantı benide mahvetti ilk çocuğum olacak inşallahMerhaba Hanımlar... Aranıza yeni katıldım.10+4 haftalık gebeyim.2. Çocuğum allahın izniyle...Mide bulantılarım beni çok zorluyor...
Bende de parlak ve gürleşti. Folidays kullanıyorum içinde b12 dvit herşey var. Sanırım ondan. Bir de halsizlik yok. Diğer 2 hamilelikte yorgunluktan perişan olurdum o zaman folbıol kullanırdım
Çok geçmiş olsunet mi dokundu acaba ayyy dikkat etmeli... Hemencecik geçer inşallah
Gecmis olsun canim et yedim demiştin demi, acaba az mi pisirdin, yada tarihi mi gelmisti ki
Ah canım ya çok geçmiş olsun. Bundan sonra çok dikkat et yediklerine, hamilelik zaten hassas bi dönem iyice etkilemiştir seni
Canım çok geçmiş olsun.dikkat et yediklerine hazmı kolay yiyecekler tüket.zaten gebelikte sindirim sistemi de yavaşlıyor.yemekten sonra limon sıkılmış maden suyu içebilirsin.hem midene iyi gelir hem içinde bir çok mineral var.bir daha yaşamazsın umarım. Maalesef benim 5. Hafta başladı aralıksız devam ediyor.günde ikiye düştü kusmalarım
Ooo gecmis olsun cnm
Aynen canım insan sadece ona daha güzel hitap edebilmek için bilmek istiyo cinsiyeti, yoksa hiç önemi yokBen de evde arada şarkı falan açıyorum.ohhhh hadi kızım- hadi oğlum oyna diyorum.netleşse daha güzel olacak. İsim falan bakarız. Yoksa sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum.
Merhaba, hapı kesmesi iyi olmuş bence, kanamayı arttırabilirdi belki Allah korusun. İğne kullanıyormuşsunuz zaten, o yeterlidir o zaman. Ben iki aydır yaklaşık coraspin kullanıyorum ama bizim de iğneye geçme durumumuz var, o zaman coraspini azaltacağız sanırım.Canım bişey sorucam senin kanaman olduğunda içerde kanama alanı gördülermi. Ben dun tuvalete gırdım iç çamaşırnda enufak bi leke yoktu yalnız peçeteye silince sipsilik varla yok arası uçuk pembe bısey gordum. Hatta emın bıle olamamdım göz yanılmasımı dıye. Ama cumrtsı doktora gıttıgım için muayene suresı içndeydim zaten oyuzden dünde gıttım aklımda bı soru kalmasın dıye. Anlattım doktora durumu hemen ultrasona aldı Allahıma sonsuz şükürki bi problem yok bebişim oynuyodu ve içerde kanama alanıda görmedi. yalnız kafamı kurcalayan şu oldu. benım daha önce 2 düşüğüm olduğu için budefa sulandırıcı iğne ve hap kullanıyodum. dün hem içerde kanama yok herşey yolunda dedi çok şükür hemde hapı keselım dedi. İçerde yoksa kanama neden kesıyoruz belkı tahrıstır dedım. Olsun 1 hafta ara verelim nolur nolmaz fln dedı. Hayır belkıde ben yanlış gordum okadar uçuk bı pembeydıkı yanı. BU haftaya kadar hep kullandım o hapı ve şimdi hersey ıyı gıderken kesmek korkutuyo beni. oyuzden dün yine içtim.. haftaya pazartsı gtcez tekrar İnşallah. Gittiğimdede sizi dinlemedim içtim demekte ıstemıyorum. 3 gun ıcmedım snra 2 gundur ıcım rahat etmedı ıctım dıcem. sende görüldümü içerde kanama canım
Canım ben de öğretmenim aynı şekilde ağrılarım oldu doktorum bana nöbet tutmamakla ilgili bir rapor yazdı idareye verdim artık tutmayacağımKızlar benim de bugün okulda nöbetim vardı. Bahçedeydim ve gün boyu kasık bel karın ağrılarım oldu.daha önce uzun süreli yürüyüşte oldu diye doktoruma söylediğimde magnezyum yazmıştı. Kullanıyorum ama bugün sürekli ağrım oldu.bu ağrılar normal mi ? Eve gelir gelmez yediklerimi de çıkardım. 14. Haftadayız.azaldı ama bitmeyecek gibi bulantılar.
kısarken olan deri altı basınçtan oluyormuş hatta ağır yük taşırken böle zorlanıp yüzünü sıkınca da olur biriki güne geçer merak etme geçmiş olsunKustuysan ondan olabilir canim
hayır yokmuş ben randevu alırken sordumMerhaba kızlar nasılsınız bir süredir takip edemiyordum bir sorum olacak ikili test için aç olmaya gerek var mı
Ben de öğretmenim canım kalp sesını 6 artı 5 te alır almaz idareye drun yazdıgı nobet tutamaz yazısını verdım. Mart ayında hıc tutmadım. Valla nöbet beni maf ediyordu hem de bahçede.. Ekders kurs hersey ı bıraktım sadece 15 saate giriyorum ve çok fark ediyor.. Evde hep dinleniyorum. Zaten bulantım cok bahcede sogukta 1 saat oğle tatilinde dıkılmeye değmez. Ekders nobet UCRETI yok ama hıcbırsey bebegımden önemli değilKızlar benim de bugün okulda nöbetim vardı. Bahçedeydim ve gün boyu kasık bel karın ağrılarım oldu.daha önce uzun süreli yürüyüşte oldu diye doktoruma söylediğimde magnezyum yazmıştı. Kullanıyorum ama bugün sürekli ağrım oldu.bu ağrılar normal mi ? Eve gelir gelmez yediklerimi de çıkardım. 14. Haftadayız.azaldı ama bitmeyecek gibi bulantılar.
Bende 10+0 oldum bugun. Sabah ve aksamlari mide bulantim çok. Kızımla cok zor geciyor gebeliğimAynıyım canım bende 10+1 bulantı benide mahvetti ilk çocuğum olacak inşallah
Canım bişey sorucam senin kanaman olduğunda içerde kanama alanı gördülermi. Ben dun tuvalete gırdım iç çamaşırnda enufak bi leke yoktu yalnız peçeteye silince sipsilik varla yok arası uçuk pembe bısey gordum. Hatta emın bıle olamamdım göz yanılmasımı dıye. Ama cumrtsı doktora gıttıgım için muayene suresı içndeydim zaten oyuzden dünde gıttım aklımda bı soru kalmasın dıye. Anlattım doktora durumu hemen ultrasona aldı Allahıma sonsuz şükürki bi problem yok bebişim oynuyodu ve içerde kanama alanıda görmedi. yalnız kafamı kurcalayan şu oldu. benım daha önce 2 düşüğüm olduğu için budefa sulandırıcı iğne ve hap kullanıyodum. dün hem içerde kanama yok herşey yolunda dedi çok şükür hemde hapı keselım dedi. İçerde yoksa kanama neden kesıyoruz belkı tahrıstır dedım. Olsun 1 hafta ara verelim nolur nolmaz fln dedı. Hayır belkıde ben yanlış gordum okadar uçuk bı pembeydıkı yanı. BU haftaya kadar hep kullandım o hapı ve şimdi hersey ıyı gıderken kesmek korkutuyo beni. oyuzden dün yine içtim.. haftaya pazartsı gtcez tekrar İnşallah. Gittiğimdede sizi dinlemedim içtim demekte ıstemıyorum. 3 gun ıcmedım snra 2 gundur ıcım rahat etmedı ıctım dıcem. sende görüldümü içerde kanama canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?