2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok sağol valla yoğurt yedim en çok o durdu midemde

Hamileliktke ilk defa böyle kusma yaşıyorum. Sürekli kusanlara Allah kolaylık versin
Canım çok geçmiş olsun.dikkat et yediklerine hazmı kolay yiyecekler tüket.zaten gebelikte sindirim sistemi de yavaşlıyor.yemekten sonra limon sıkılmış maden suyu içebilirsin.hem midene iyi gelir hem içinde bir çok mineral var.bir daha yaşamazsın umarım. Maalesef benim 5. Hafta başladı aralıksız devam ediyor.günde ikiye düştü kusmalarım

Kızlar benim de bugün okulda nöbetim vardı. Bahçedeydim ve gün boyu kasık bel karın ağrılarım oldu.daha önce uzun süreli yürüyüşte oldu diye doktoruma söylediğimde magnezyum yazmıştı. Kullanıyorum ama bugün sürekli ağrım oldu.bu ağrılar normal mi ? Eve gelir gelmez yediklerimi de çıkardım. 14. Haftadayız.azaldı ama bitmeyecek gibi bulantılar.

Benim de cinsiyet merakım yok yeter ki sağlıklı olsun ama dediğin gibi insan kızı mı olacak oğlu mu olacak bilmek istiyo canım
Ben de evde arada şarkı falan açıyorum.ohhhh hadi kızım- hadi oğlum oyna diyorum.netleşse daha güzel olacak. İsim falan bakarız. Yoksa sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum.

Bende de parlak ve gürleşti. Folidays kullanıyorum içinde b12 dvit herşey var. Sanırım ondan. Bir de halsizlik yok. Diğer 2 hamilelikte yorgunluktan perişan olurdum o zaman folbıol kullanırdım
Çok geçmiş olsun et mi dokundu acaba ayyy dikkat etmeli... Hemencecik geçer inşallah
Gecmis olsun canim et yedim demiştin demi, acaba az mi pisirdin, yada tarihi mi gelmisti ki
Ah canım ya çok geçmiş olsun. Bundan sonra çok dikkat et yediklerine, hamilelik zaten hassas bi dönem iyice etkilemiştir seni
Ooo gecmis olsun cnm

Hanımlar çok sağolun
Et bozuk değildi bir de evde yemiştim
Kimseye bir şey olmadı valla bi ben nasibimi aldım :))

Daha önce de yaşadım bunu. Kİmseye dokunmayan bana dokunur

Artık ağır yemek yiyemem valla korkudan yoğurtla besleniyorum

Bugün yaptıkları iğne iyi geldi çıkarmıyorum artık iyi ki gitmişim hastaneye

Aman dikkat edin Kimse sağlığından olmasın. Çok fena

Ben de evde arada şarkı falan açıyorum.ohhhh hadi kızım- hadi oğlum oyna diyorum.netleşse daha güzel olacak. İsim falan bakarız. Yoksa sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum.
Aynen canım insan sadece ona daha güzel hitap edebilmek için bilmek istiyo cinsiyeti, yoksa hiç önemi yok

Merhaba, hapı kesmesi iyi olmuş bence, kanamayı arttırabilirdi belki Allah korusun. İğne kullanıyormuşsunuz zaten, o yeterlidir o zaman. Ben iki aydır yaklaşık coraspin kullanıyorum ama bizim de iğneye geçme durumumuz var, o zaman coraspini azaltacağız sanırım.

Canım ben de öğretmenim aynı şekilde ağrılarım oldu doktorum bana nöbet tutmamakla ilgili bir rapor yazdı idareye verdim artık tutmayacağım

Ben de öğretmenim canım kalp sesını 6 artı 5 te alır almaz idareye drun yazdıgı nobet tutamaz yazısını verdım. Mart ayında hıc tutmadım. Valla nöbet beni maf ediyordu hem de bahçede.. Ekders kurs hersey ı bıraktım sadece 15 saate giriyorum ve çok fark ediyor.. Evde hep dinleniyorum. Zaten bulantım cok bahcede sogukta 1 saat oğle tatilinde dıkılmeye değmez. Ekders nobet UCRETI yok ama hıcbırsey bebegımden önemli değil

Canım bana doktor usg ile bakmadı bile. Cumartesi günüydü çünkü. Acile git iğne vurdur endişelenme dedi sadece... ama o olaydan iki gün önce gitmiştim daha doktora. Hamileliğimin başından beri kanama alanı görmedi hiç. Alakasız bi şekilde kanama oldu. Şundan bundan olmuştur da demedi. Ama bence ya regl dönemine denk geldiğimiz için (12. Haftalar) ya da bebek yukarı çıktıkça bi damarla denk geldiği için. İnternette hem türkçe hem ingilizce açıklamalar okudum bu tarz yazılar gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…