Ins cnm insSağlıkla kucağına al inşallah canım maşallah♥
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla inşallah çok sevindimKizlar bugun ikili testicin doktora geldim
Bisey olursa aldirirmisin dedi
Hayr deyince gerek yok dedi
Ense kalinligi ince gozukuyor dedi
Veeeee % 90 kiz dedi havalara uctum 2 oglum var Rabbim hayrlida bi kiz evlafi nasib etsin ins
Çook mutluyum ins hep bu yavrumu dogurmusum diye şukrederim
Kızlaar yetişin
Dün gece ilk defa yediğimi çıkardım
Bağırsaklarım da bozulmuş
Şu zamana kadar hiç olmamıştı. Hamilelik bulantısı değil bu galiba yediğim bi şey mi dokundu kırmızı et yemiştim sindirememişim bile
Kizlar bugun ikili testicin doktora geldim
Bisey olursa aldirirmisin dedi
Hayr deyince gerek yok dedi
Ense kalinligi ince gozukuyor dedi
Veeeee % 90 kiz dedi havalara uctum 2 oglum var Rabbim hayrlida bi kiz evlafi nasib etsin ins
Çook mutluyum ins hep bu yavrumu dogurmusum diye şukrederim
Ayyy oturuyor resmenBenim ki kalmış oturuyor dumakine gerçekten iyi değil burda cinsiyeti boynu nasil ölçer ki
Canım ben pazartesi Zeynep Kamilde yaptırdım ikili testi sorunsuz yaptılar kan da verdim sonucunu bekliyorum sana neden makine iyi değil dediler kibenimde bugün Zeynep Kamilde randevum vardı , dr usg baktı ama bizim makineler iyi değil ense ölçümü alınmaz alınsada seni tatmin etmez 182 den Antenatol Tanı birimine randevu al onlarım makinesi iyi dedi ama onada randevu yok .11-14 2 li tarama testi diye randevu sekmesi açmışlar ama ölçüm yapamıyorlar çok ilginç .
yarın iyiki özel de ki randevuyu almışım yarın özelde yaptırıcam .400 tl ama diğer türlüsü içime sinmeyecek .
Canım ben pazartesi Zeynep Kamilde yaptırdım ikili testi sorunsuz yaptılar kan da verdim sonucunu bekliyorum sana neden makine iyi değil dediler ki
Canım bişey sorucam senin kanaman olduğunda içerde kanama alanı gördülermi. Ben dun tuvalete gırdım iç çamaşırnda enufak bi leke yoktu yalnız peçeteye silince sipsilik varla yok arası uçuk pembe bısey gordum. Hatta emın bıle olamamdım göz yanılmasımı dıye. Ama cumrtsı doktora gıttıgım için muayene suresı içndeydim zaten oyuzden dünde gıttım aklımda bı soru kalmasın dıye. Anlattım doktora durumu hemen ultrasona aldı Allahıma sonsuz şükürki bi problem yok bebişim oynuyodu ve içerde kanama alanıda görmedi. yalnız kafamı kurcalayan şu oldu. benım daha önce 2 düşüğüm olduğu için budefa sulandırıcı iğne ve hap kullanıyodum. dün hem içerde kanama yok herşey yolunda dedi çok şükür hemde hapı keselım dedi. İçerde yoksa kanama neden kesıyoruz belkı tahrıstır dedım. Olsun 1 hafta ara verelim nolur nolmaz fln dedı. Hayır belkıde ben yanlış gordum okadar uçuk bı pembeydıkı yanı. BU haftaya kadar hep kullandım o hapı ve şimdi hersey ıyı gıderken kesmek korkutuyo beni. oyuzden dün yine içtim.. haftaya pazartsı gtcez tekrar İnşallah. Gittiğimdede sizi dinlemedim içtim demekte ıstemıyorum. 3 gun ıcmedım snra 2 gundur ıcım rahat etmedı ıctım dıcem. sende görüldümü içerde kanama canımAz ve ağrın yoksa endişelenme ama yine de iğneni yaptır dedi. Bugün dinlen dedi. Sabah kalktım bulaşıkları dolaplara yerleştirdim yenilerini koydum kahvaltı hazırladım o kadar. Çalışıyorum haftaiçi olsa yoruldum herhalde derdim de haftasonu pek bişey yapmadım. Ühühühühü
Slm kızlar bugün kontrole gittim aslında tam 12+0 ama basından beri geri suan 11+3 tü ense falan normal gayet sağlıklı suuan dedi. Bi anda oglum nasıl dedim Agı alışkanlığı ilk oglan ya oda iyi iyi evet erkeğe benziyor dedi. Yapmaa ama ben kız bekliyordum dedim 2 hafta sonra kesin konuşurum dedi :)
İnan canları içinde olsunda valla bişey istemiyorum. Hayırlı Allahtan korkan evlat olsunlar daha ne isterimsonuna kadar hep sağlıklı gitsinler .bende 9 haftada doktorun masada duran usg kağıdı için 'benim kızın resmini alayım mı dedim ' alışkanlık kızımda kızım tutturmuş gidiyorum .ama senin ki tutmuş galiba .farklı cinsiyet tabii güzel olurdu ama olsun sağlıklı olsunlarda varsın aynı olsunlar .
Bugün acile gittim. SOnuç besin zehirlenmesi
Belim bacaklarımı öyle ağırıyor ki dinlenmek bile işe yaramıyor. Yemek durmuyor midemde
Dicetel ve metpamid yazdı doktor
Bir de iğne yedim işte
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.Bugün acile gittim. SOnuç besin zehirlenmesi
Belim bacaklarımı öyle ağırıyor ki dinlenmek bile işe yaramıyor. Yemek durmuyor midemde
Bir de iğne yedim işte
Çok sağol valla yoğurt yedim en çok o durdu midemdeçok geçmiş olsun .iyiki bağırsak bozması ve kusma ile attın vucuttan yoksa sancısı ağrısı ile daha da yorardı seni.
miğdeni hiç zorlama ufak ufak ye kuru ekmek iyi gelebilir .boş ekmek .
Çok geçmiş olsun canım. Iyı ki vücut atmış dışarı... Bulantı kusma berbat ben ilk haftalarda bulantı kusma yoktu.bur haftadır bulantı kusma kendimden gectım. Arac kullanırken öğürmekten önümü göremiyorum. Güya azalması gerek benımki giderek artıyor.Bugün acile gittim. SOnuç besin zehirlenmesi
Bir de iğne yedim işte
Ben de 11-14 ikili test yazan başlıktan aldım randevuyu gebe izlem polikliniğinin yanında periontoloji diye bir bina var orada muayene oldum hatta en az 5 kişi vardı ikili test için bekleyen hepsine de baktılar 20 30 dk kadar sürdü ultrasonla baktı ense kalınlığına filan gayet iyi dedi kan testine yolladı doktor pınar hanım vardı ben gittiğimde o baktı ikili testeben randevu alırken 11-14 hafta 2.li test başlığından aldım .sen farklı bir birşekilde mi aldın ?periontoloji diye bir bina var sana orda mı baktılar .nasıl aldın randevuyu .dr da çok tatlıydı ilgili konuşkan ama burda ölçülmez dedi işte .
off bende hallederim sanıyordum moralimde bozuldu hep yarım gün izin aldım hemde birşey yapamadım .
Ben de 11-14 ikili test yazan başlıktan aldım randevuyu gebe izlem polikliniğinin yanında periontoloji diye bir bina var orada muayene oldum hatta en az 5 kişi vardı ikili test için bekleyen hepsine de baktılar 20 30 dk kadar sürdü ultrasonla baktı ense kalınlığına filan gayet iyi dedi kan testine yolladı doktor pınar hanım vardı ben gittiğimde o baktı ikili teste
Çok geçmiş olsunBugün acile gittim. SOnuç besin zehirlenmesi
Bir de iğne yedim işte
Gecmis olsun canim et yedim demiştin demi, acaba az mi pisirdin, yada tarihi mi gelmisti kiBugün acile gittim. SOnuç besin zehirlenmesi
Bir de iğne yedim işte
Ah canım ya çok geçmiş olsun. Bundan sonra çok dikkat et yediklerine, hamilelik zaten hassas bi dönem iyice etkilemiştir seniBugün acile gittim. SOnuç besin zehirlenmesi
Bir de iğne yedim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?