2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bayadir takip ediyordum artik yazayim dedim bende.10+ 4'um bugun gerci pazartesi doktorum bir numaranin 10+3 iki numaranin 10+0 oldugunu soyledi :) Anlasilacagi uzere ikiz
Yas: 33
Sehir : Bursa ama izmirliyim (baya izmir muhabbetlerinizi okudum :)
Kilo: 78
Sat:20 ocak

Her hafta dusuk onleyici igne vuruluyorum onlem amacli.Ikiz bekleyen arkadaslar doktorunuz sizlere de boyle birsey verdimi.Bir de 12 haftada serklaj yapacak yine onlem amacli.Fazla.onlem alan bir doktorum var sanirim benim.Bu biraz bende endiseye sebep oluyor.Sanki hani hep olumsuz bir sey olacak gibi.Anksiyetem hep tavan.Mide bulantim 7/ 25 durmadan devam.Gecmesini bekliyorum 3-4haftaya insallahh.

canım benımkı kanama degıldı çok şükür hatta leke bile değildi. böyle tozpembe varla yok arası bıseydı dıyorum ya muayene suresinde olmasam önemseyip gıtmezdım bile. Sadece zaten muayene süresindeyim diye bi gideyim dedim. kendım bıle gördüğümden emin değilken ilacı kes demesı beni korkuttu benmi yanıldım diye çünkü dediğim gibi iceriside temiz dedi Alahha şükür.

Merhaba, hoşgeldin.
Gebeliğin hayırlı olsun, sağlıkla al inşallah meleklerini kucağına.
Ben de eşimin iş değilikliği nedeniyle Bursa’da yaşıyorum.
Hangi doktora gidiyorsunuz acaba?
Serklaj dediğiniz işlem, rahime dikiş atma işlemi değil mi?
Bir sorununuz mu var acaba?
Neden gerek gördü doktorunuz.
İkiz gebeliklerin hepsine böyle bir işlem uygulanmıyor bildiğim kadarıyla.

Amin canim.Insallah hepberaber aliriz kucagimiza minişleri.
Ben Murat Erdemir'e gidiyorum.Jinemed'e.Pkoyum.Birkac ay icinde asilamaya baslayacakken kendiliginden supriz oldu hamilelik.Baya supriz hemde.
Hani bir sorun da yok.Olsa soylerdi eminim.Ikiz gebeliklerde isimi sansa birakmiyorum dedi bana.Tup bebek doktoru oldugu icin fazlasiyla ikiz gebeligin riskleriyle karsilastigi icindir diye telkin ediyorum kendimi. Sen hangi doktora gidiyorsun ?

Merhaba kanama olsa yada içerde bi kanama alanı var dese evet kanamayı artırabılır Allah korusun dicemde benımkı toz pembe bellı belırsız bsydı hatta varmı gerçekten dıye çekiliştim kendımle sırf ya varsa dıye gttım ama içeriside temiz dedi Allaha şükür.. Benim 2 düşüğüm var buyuzden ya yetmezse sulandırıcı dıye çok korkuyorum. Allah korktuklarımzla sınamasın İnşallah

Kızlar bende gittim doktora 2 li testin sonucu için sonuçlar iyi cinsiyetini de gösterirse bu hafta öğrenebiliyormuşuz benim minik bi türlü önünü dönmedi bi kaç defa denedik en son yan döndü onda da bacaklarını kapattı bu arada 13. haftadayım

Bir de doğumdan 5 6 ay sonra ise başlayacağım kreş düşünüyorum hatta araştırdım şimdiden bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Canım 12.hafta başı folik asidi kesti doktor ve devacit,d vitamini (damla) ve demir ilacı verdi ben bunları kullanıyorum senin doktor neden vermedi anlamadım sonuçta ne kadar iyi beslendiğimizi düşünsekte hiç bişey doğal olmadığı için gerektiği kadar vitamin alamıyoruz takviye şart demir ve d vitamini özellikle kullanılması gerekiyo

Dün gitttim bana doktor yuzde 90 kiz dedi soyledi yani bayada net konustu.genelde erkekte net konusulurya ins dogrudur
Yani 12. Haftada soyluyolar hem de devlett de soyledi

Merhabalaarr nasılsıniz güzel anne adayları biz bugün 2li taramaya gittik bebiş rahat durmuyor sürekli kıpır kıpır görüntüyü zor aldı ilkkez bukadar net gördüm çok mutluyum cinsiyeti hakkında kız gibi geliyor bana ama daha kesin birşey diyemem 4 hafta sonra tekrar bakacağız ozaman kesinleşir dedi birde dik duruyormuş inşallah bir an önce düzeltir pozisyonunu dedi bu ne anlama geliyor bilen tecrübeli anneler var mı sizin bebişler nasıl

Ben Şahin zeteroğlu an gidiyorum, bir de haftasonu ağrım olunca Serbülent Orhaner e gittim.
Rahimde ağrı var diye gittim, kasılma alanı olduğunu ve serviks boyunda kısalma olduğunu söyledi
Devam ederse serklaj dedi
Başka bir Prof a gittim, peritanalog detaylı inceledi ultrasonla ve bir sorun olmadığını rahim uzunluğu iyi dedi
36mm normalmiş.
Serklaj önermedi
Artık bir doktor bulmak ve ona güvenmek istiyorum.
Kafamı karmakarışık ettiler.
Aslında biz İstanbul da yaşıyorduk, birkaç ay önce taşındık Bursa’ya.
İnternette araştırıp iyi yorum alan doktorlara gitmeye çalışıyorum
Burada pek kimsem de olmadığından...

Evet onceki gebeligimde cleaxane kullandım cok rahatti. Oksapar hosuma gitmedi. Doktora soyledim hic iyi degil diye oda hiboru önerdi. Cleaxane artik uretilmeyecekmis
oksapar neden hiç iyi değilmiş?
hibor için ne dedi?
ben de hibor a dönmeyi düşünüyorum da

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah sen yine erkencisin .ben ilk gebeliğimde 4-5 ay grubu takip edip sonra dahil olmuştum :)

Kızlar bebeğin hareketlerini hissedenler var. Mi. Özellikle ikinci gebeliği olanlar daha erken hissedebiliyor.

benimde arada bir pıt oluypr ama bebek mi dersen emin değilim henüz erken ilk gebelikte 16. haftada hissetmiştim ve hissetmeye başladıktan sonra bulantılarım kesilmişti .bunda 14. haftayı bulacak herhalde , çokta erken hissedilmiyormuş .

İmom Omega kullanıyorum ben içinde folic asid te varmış .12. haftadan sonra takviye yapacağız demişti .bugün ikili teste gideceğim bakalım ne ekleyecek .

Bir de doğumdan 5 6 ay sonra ise başlayacağım kreş düşünüyorum hatta araştırdım şimdiden bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

bakanın yoksa yapacak birşey yok ama ben anneme bıraktığım halde 1 ay hergün ağlayarak işe gidip geldim .kızım 2,5 aylıktı bıraktığımda ama kendi anneme bildiğim yere bırakmak bile o kadar zor ki.bu bebekte izin sonrası 6 ay ücretsiz izin süt izni hepsini birleştiricem en azından 1. yaşına getirmek istiyorum Allah izin verirse .sonrası 3 yaşa kadar nasip olursa annem bakacak .

oksapar neden hiç iyi değilmiş?
hibor için ne dedi?
ben de hibor a dönmeyi düşünüyorum da
Bende merak ettim, neden oksapar iyi değil acaba
En iyisi clexane dı bence de çünkü en az o yakıyor canımı.
Artık bulunamıyor bende oksapar alıyorum, hibor için kullananlar çok yakıyor demişti ama denemedim

A AloeeVeraa canım, bugün gidiyordun değil mi?
Randevun kaçta?
Canım gittim bebişim poposunu dönmüş uyuyo :) kocaman olmuş ama tabi şu an ölçüm yapamadı doktor, bi şeyler atıştır dolaş gel dedi yarım saat sonra tekrar gircem muayeneye

Canım gittim bebişim poposunu dönmüş uyuyo :) kocaman olmuş ama tabi şu an ölçüm yapamadı doktor, bi şeyler atıştır dolaş gel dedi yarım saat sonra tekrar gircem muayeneye
Kıyamam ya...
Çok tatlı oluyorlar, tatlı ye özellikle çikolata ye
Hareketleniyor hemen, bende işe yaramıştı
Haber ver lütfen olur mu?
Güzel haberlerle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…