Merhaba rahim ağrısı bende de var.Kanama vs. olmadan rahim agrisi yasayan var mi? Rahim buyudugu için mi agriyor?
canım benımkı kanama degıldı çok şükür hatta leke bile değildi. böyle tozpembe varla yok arası bıseydı dıyorum ya muayene suresinde olmasam önemseyip gıtmezdım bile. Sadece zaten muayene süresindeyim diye bi gideyim dedim. kendım bıle gördüğümden emin değilken ilacı kes demesı beni korkuttu benmi yanıldım diyeCanım bana doktor usg ile bakmadı bile. Cumartesi günüydü çünkü. Acile git iğne vurdur endişelenme dedi sadece... ama o olaydan iki gün önce gitmiştim daha doktora. Hamileliğimin başından beri kanama alanı görmedi hiç. Alakasız bi şekilde kanama oldu. Şundan bundan olmuştur da demedi. Ama bence ya regl dönemine denk geldiğimiz için (12. Haftalar) ya da bebek yukarı çıktıkça bi damarla denk geldiği için. İnternette hem türkçe hem ingilizce açıklamalar okudum bu tarz yazılar gördüm.
Merhaba, hoşgeldin.Bayadir takip ediyordum artik yazayim dedim bende.10+ 4'um bugun gerci pazartesi doktorum bir numaranin 10+3 iki numaranin 10+0 oldugunu soyledi :) Anlasilacagi uzere ikiz
Yas: 33
Sehir : Bursa ama izmirliyim (baya izmir muhabbetlerinizi okudum :)
Kilo: 78
Sat:20 ocak
Her hafta dusuk onleyici igne vuruluyorum onlem amacli.Ikiz bekleyen arkadaslar doktorunuz sizlere de boyle birsey verdimi.Bir de 12 haftada serklaj yapacak yine onlem amacli.Fazla.onlem alan bir doktorum var sanirim benim.Bu biraz bende endiseye sebep oluyor.Sanki hani hep olumsuz bir sey olacak gibi.Anksiyetem hep tavan.Mide bulantim 7/ 25 durmadan devam.Gecmesini bekliyorum 3-4haftaya insallahh.
Aynen canım insan sadece ona daha güzel hitap edebilmek için bilmek istiyo cinsiyeti, yoksa hiç önemi yok
Merhaba, hoşgeldin.
Gebeliğin hayırlı olsun, sağlıkla al inşallah meleklerini kucağına.
Ben de eşimin iş değilikliği nedeniyle Bursa’da yaşıyorum.
Hangi doktora gidiyorsunuz acaba?
Serklaj dediğiniz işlem, rahime dikiş atma işlemi değil mi?
Bir sorununuz mu var acaba?
Neden gerek gördü doktorunuz.
İkiz gebeliklerin hepsine böyle bir işlem uygulanmıyor bildiğim kadarıyla.
Merhaba kanama olsa yada içerde bi kanama alanı var dese evet kanamayı artırabılır Allah korusun dicemde benımkı toz pembe bellı belırsız bsydı hatta varmı gerçekten dıye çekiliştim kendımle sırf ya varsa dıye gttım ama içeriside temiz dedi Allaha şükür.. Benim 2 düşüğüm var buyuzden ya yetmezse sulandırıcı dıye çok korkuyorum. Allah korktuklarımzla sınamasın İnşallahMerhaba, hapı kesmesi iyi olmuş bence, kanamayı arttırabilirdi belki Allah korusun. İğne kullanıyormuşsunuz zaten, o yeterlidir o zaman. Ben iki aydır yaklaşık coraspin kullanıyorum ama bizim de iğneye geçme durumumuz var, o zaman coraspini azaltacağız sanırım.
Canım 12.hafta başı folik asidi kesti doktor ve devacit,d vitamini (damla) ve demir ilacı verdi ben bunları kullanıyorum senin doktor neden vermedi anlamadım sonuçta ne kadar iyi beslendiğimizi düşünsekte hiç bişey doğal olmadığı için gerektiği kadar vitamin alamıyoruz takviye şart demir ve d vitamini özellikle kullanılması gerekiyoKızlar çok merak ediyorum takviye hangi ilaçları kullanıyorsunuz ? Bana decavit vermişti ama içince bile midem bulanıyor dedim momvitall yazdı henüz almadım bunu da. Bizim kan ilacı Demir ilacı falan kullanmamız gerekmiyor mu ?sadece decavit vermesi tuhaf geldi. Folik asit de 9. Hafta falan kesmiştik bunların içinde var zaten demişti. Siz neler kullanıyorsunuz?
Dün gitttim bana doktor yuzde 90 kiz dedi soyledi yani bayada net konustu.genelde erkekte net konusulurya ins dogrudurAh ahh nerdee 2 ci gebeligim 1 kızım var ama bnde sanki ne hissediyorum ne hissedemiyorum cok garip kızım cokk baya gec oynadı bilmiyorum keske oynasa yarin ense kalinligi icin gidicem 12+1 olduk bakalim cok sabirsizim yarin olsa bi an once cok merak ediyorum minigimi 12 haftada cinsiyette ogrenen varmi
Yani büyük olasılıkla kız ama hala erkek de olabilir gibi canım demek ki :) sağlıklı oksun yeter kiDun dr gittim 13 haftalik oldu %60 kiz dedi
Ben Şahin zeteroğlu an gidiyorum, bir de haftasonu ağrım olunca Serbülent Orhaner e gittim.Amin canim.Insallah hepberaber aliriz kucagimiza minişleri.
Ben Murat Erdemir'e gidiyorum.Jinemed'e.Pkoyum.Birkac ay icinde asilamaya baslayacakken kendiliginden supriz oldu hamilelik.Baya supriz hemde.
Hani bir sorun da yok.Olsa soylerdi eminim.Ikiz gebeliklerde isimi sansa birakmiyorum dedi bana.Tup bebek doktoru oldugu icin fazlasiyla ikiz gebeligin riskleriyle karsilastigi icindir diye telkin ediyorum kendimi. Sen hangi doktora gidiyorsun ?
oksapar neden hiç iyi değilmiş?Evet onceki gebeligimde cleaxane kullandım cok rahatti. Oksapar hosuma gitmedi. Doktora soyledim hic iyi degil diye oda hiboru önerdi. Cleaxane artik uretilmeyecekmis
Slm kızlar bugün kontrole gittim aslında tam 12+0 ama basından beri geri suan 11+3 tü ense falan normal gayet sağlıklı suuan dedi. Bi anda oglum nasıl dedim Agı alışkanlığı ilk oglan ya oda iyi iyi evet erkeğe benziyor dedi. Yapmaa ama ben kız bekliyordum dedim 2 hafta sonra kesin konuşurum dedi :)
Kızlar bebeğin hareketlerini hissedenler var. Mi. Özellikle ikinci gebeliği olanlar daha erken hissedebiliyor.
İmom Omega kullanıyorum ben içinde folic asid te varmış .12. haftadan sonra takviye yapacağız demişti .bugün ikili teste gideceğim bakalım ne ekleyecek .Kızlar çok merak ediyorum takviye hangi ilaçları kullanıyorsunuz ? Bana decavit vermişti ama içince bile midem bulanıyor dedim momvitall yazdı henüz almadım bunu da. Bizim kan ilacı Demir ilacı falan kullanmamız gerekmiyor mu ?sadece decavit vermesi tuhaf geldi. Folik asit de 9. Hafta falan kesmiştik bunların içinde var zaten demişti. Siz neler kullanıyorsunuz?
Bir de doğumdan 5 6 ay sonra ise başlayacağım kreş düşünüyorum hatta araştırdım şimdiden bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Bende merak ettim, neden oksapar iyi değil acabaoksapar neden hiç iyi değilmiş?
hibor için ne dedi?
ben de hibor a dönmeyi düşünüyorum da
Canım gittim bebişim poposunu dönmüş uyuyo :) kocaman olmuş ama tabi şu an ölçüm yapamadı doktor, bi şeyler atıştır dolaş gel dedi yarım saat sonra tekrar gircem muayeneye
Kıyamam ya...Canım gittim bebişim poposunu dönmüş uyuyo :) kocaman olmuş ama tabi şu an ölçüm yapamadı doktor, bi şeyler atıştır dolaş gel dedi yarım saat sonra tekrar gircem muayeneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?