2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
değişen hormonlardan kaynaklanıyormuş doğuma kadar hafifleyip artabilirmiş. bende de oluştu bi kaç gün sonra azaldı sonra yine çıktı :) kafasına göre takılıyor.
Ay görünce şaşırdım erken daha beklemiyorum neyse inşallah geçer tuzu biberi olsun:)

Reactions: H E
Kizlar cinsiyet tahmininizi alabilir miyim? 10+2 ama 10+5 cikmisti
Doktor bi tahminde bulunduğu canım daha çok küçük galiba bende bugün 10.haftama girdim kızlar bide eşim bugün randevu alacaktı ordaki.kadin illaki.gelecekmisiniz falan diye saçmalamış sonra perşembeye randevu vermiş ben 12.haftada gideyim diyodum artık kısmet bakalim inşallah iyidir

Evet canim burada 10+2 daha. Şuanda 12+1 iz cumartesi ikili taramaya gidecegim bende hayirlisi tahmin eden bazi arkadaslar vardi oyuzden atayim dedim yinede.Tesekkurler

Merhaba bende nipt testi yaptiracagim bendeki broşürde cesitleri yazmiyor, cuma günü gorusmem var orada detaylı bilgi alacagim
Yasim 37 olduğu icin bu testi onerdi dr

Kızlaar yetişin
Dün gece ilk defa yediğimi çıkardım
Bağırsaklarım da bozulmuş

Şu zamana kadar hiç olmamıştı. Hamilelik bulantısı değil bu galiba yediğim bi şey mi dokundu kırmızı et yemiştim sindirememişim bile

Bağırsakların da bozulduysa ya yediğin bi şey dokunmuş ya da üşütmüşsün canım. Yediklerine dikkat et bi kaç gün, su iç bol bol. Devam edersin doktorunla görüşürsün. Bir an önce geçsin inşallah

Merhaba bende nipt testi yaptiracagim bendeki broşürde cesitleri yazmiyor, cuma günü gorusmem var orada detaylı bilgi alacagim
Yasim 37 olduğu icin bu testi onerdi dr
Mrb. Benimde yaş 36 internette araştırdım bir yerde nipt daha kapsamlı bir test diyor bir yerdede hepsi aynı diyor. Kafam karıştı hepsi aynı taramaları yapıyor sanırım. Pek bir fark yok. Doktorum ikili yapalım dedi ben fetal dna diye ısrar ettim. Cuma günü bilgi verirseniz cok minnetar olurum

Sağlıkla kucağına al inşallah canım maşallah

benimde bugün Zeynep Kamilde randevum vardı , dr usg baktı ama bizim makineler iyi değil ense ölçümü alınmaz alınsada seni tatmin etmez 182 den Antenatol Tanı birimine randevu al onlarım makinesi iyi dedi ama onada randevu yok .11-14 2 li tarama testi diye randevu sekmesi açmışlar ama ölçüm yapamıyorlar çok ilginç .
yarın iyiki özel de ki randevuyu almışım yarın özelde yaptırıcam .400 tl ama diğer türlüsü içime sinmeyecek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…