2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bugün acile gittim. SOnuç besin zehirlenmesi
Belim bacaklarımı öyle ağırıyor ki dinlenmek bile işe yaramıyor. Yemek durmuyor midemde
Dicetel ve metpamid yazdı doktor
Bir de iğne yedim işte

Cok gecmis olsun
Bugün acile gittim. SOnuç besin zehirlenmesi
Belim bacaklarımı öyle ağırıyor ki dinlenmek bile işe yaramıyor. Yemek durmuyor midemde
Dicetel ve metpamid yazdı doktor
Bir de iğne yedim işte
Cok gecmis olsun. Hem kusma hem ishal yoluyla sivi kaybin olduysa muhakkak serum alman gerekir.

Kızlar bebeğin hareketlerini hissedenler var. Mi. Özellikle ikinci gebeliği olanlar daha erken hissedebiliyor.
Ah ahh nerdee 2 ci gebeligim 1 kızım var ama bnde sanki ne hissediyorum ne hissedemiyorum cok garip kızım cokk baya gec oynadı bilmiyorum keske oynasa yarin ense kalinligi icin gidicem 12+1 olduk bakalim cok sabirsizim yarin olsa bi an once cok merak ediyorum minigimi 12 haftada cinsiyette ogrenen varmi

Kız bebekler geç oynar der eskiler. 12 haftada gittim ben kontrol e cinsiyeti göstermedi minigim. Uyuyodu bende çok merak ediyorum cinsiyetini. Kızı erkeği hiç farketmez aynı şekilde ikisine de sevinirim. İnsan severken kızım mi desem oğlum mu desem şaşırıp fasulye diye seviyorum hala

Kızlar bebeğin hareketlerini hissedenler var. Mi. Özellikle ikinci gebeliği olanlar daha erken hissedebiliyor.
Bn bugun pit diye bisi hissettm ama cokta erken suan 10 haftalik yani bilmiyorm bu kadar erken hissedilirmi kizmda 15.haftada hissetmistm boyle takla gbi bisi. Ama sanirm hergun duzenli hissetmeye baslamak icin 16 17. Haftalara gelmek gerek

Kızlar çok merak ediyorum takviye hangi ilaçları kullanıyorsunuz ? Bana decavit vermişti ama içince bile midem bulanıyor dedim momvitall yazdı henüz almadım bunu da. Bizim kan ilacı Demir ilacı falan kullanmamız gerekmiyor mu ? sadece decavit vermesi tuhaf geldi. Folik asit de 9. Hafta falan kesmiştik bunların içinde var zaten demişti. Siz neler kullanıyorsunuz?

Aynen cnm hicc sorma bnde kızim mi erkek mi nasıl hitap edecegimi bilemiyorum kelebek fasulye cekirdegim o neler diyorum cocugun ismini bunlari koydum bu arada cnm bilmiyorum ama hafif ya anlatmıyorum sanki hissediyorum ama ufacık bi pıtırtı gibi acba o ku degilmi bilmiyorum iste ayyy yatamiyorum merakimdan yarin gorucem kuzumu darisi olmayanlara versin rabbim insallah herkese bu duygulari yasatsın rabbim kimin gonlunde ne varsa onu versin dua edin sizlerde bna

Decavit yazdı henüz kullanmadım.. Folik asiti de benn kendim bıraktım doktorun haberi yok yarın başlıcam vitamine inşallah bulantı yapmaz..

Kanama vs. olmadan rahim agrisi yasayan var mi? Rahim buyudugu için mi agriyor?
Rahim büyüdüğü için ağrıyor.
Ben vitamin olarak regemesis kullaniyorum. Icinde omega ve folik asit varmış. Demir ilacino 12.haftadan sonra veriyorlar diye hatirliyorum. Bunlarin yaninda ben progestan ve kan sulandırıcı hibor igne vuruyorum kendime.
Özledik seni valla bebişler iyi büyüyorlar..
Senin bebiş nasıl
Tesekkur ederim bende sizleri ozledim en son gittigimde iyiydi. Pazartesi kontrolum var.

Bn bugun pit diye bisi hissettm ama cokta erken suan 10 haftalik yani bilmiyorm bu kadar erken hissedilirmi kizmda 15.haftada hissetmistm boyle takla gbi bisi. Ama sanirm hergun duzenli hissetmeye baslamak icin 16 17. Haftalara gelmek gerek
İnsan emin olamıyor 10 hafta biraz erken gibi . Heycanla bekliyorum bende her hareketi bebek diye yorumlamak istio insan

Ultrason günlerini iple çekiyorum bende. En son cumartesi gittim 12 haftalık olmuştu. Bı ay sonra 16 hafta olunca gidicem. Ozan cinsiyet öğreniriz herhalde . Sen kaç haftalik oldun xnm. Gelince yazarsın bebisin napio bize selamı var mı

Güneş kremi soran arkadaşlar. Ilk gebeliginde doktorum bu kremi önermişti. Eczane cok iyi olduğunu ve cildi yenileyici ozelligi oldugunu söylemişti. Çok memnun kaldım. Cildimde hiç leke olmadi. Beyaz tenli olduğum için hep sürüyorum. Tavsiye ederim.

Hadi ya eşim duysa şoka girer peki sizin cinsiyet ogrendinizmi
günaydın günaydın kızlarrrr ikiz hamilesiyim biliyorsunuz . Dün sabah tartıldım yine kilo vermişim . 14. Haftaya geliş de sürekli kilo azalması görünce baya bi endişelendim . Göbeğim nerdeyse hiç çıkmadı yemek yemeğe başladım ama ona rağmen kilo veriyorum . Eşimi de panikletmek istemiyorum ama gidelim bebekleri görmek istiyorum dedim . Bi özele okul çıkısı randevu aldık gittik çok paniktim . Doktor baktı ikisi de çok ii dedi çok şükür soldaki hiç durmadı kadın boyunu ölçmek için beş dk uğraştı en sonunda erkek dedi ama görüntü alana dek atladı zıpladı. Sağdakine baktı ama o sakin. Diğeri rahat vermiyor bi de ben kız çocuk çok çok çok istiyorum . İnşallah kızdır bu da dedim . Çıkıntı görmedim ama kendini de tam göstermiyor ne desem yalan olur dedi. Haftaya kendi doktoruma gideceğim o zaman o görür herhalde . Şaka maka içimde pipi var hahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…