2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bende Bursaya gelelı 8 ay oluyor.Kımseyı tanımıyorum aynı sekılde.
Iyı bır perıtanalog bulmamız gerekıyor detaylı ıcın.Olmadı Istanbula gıderım dıye dusunuyoruum detaylı utrason için.
Bılmedıgın yerde olmak cıdden zor.
Ben Murat beyden su acıdan memnunum.Ikız gebelıkle fazlasıyla karsılastıgı ıcın bu konuda daha deneyımlı dıye dusunuyorum.
Zıya Cetin'i duymussundur.Onu da baya övüyorlar.

ne yazık ki bakacak kimse yok. hem kreş bakıcıdan daha iyi gibi geliyor bana eğitim açısından ama zorlanırmıyım hem manevi hem maddi açıdan onu bilemiyorum

hibor bende rahat oldu,
oksapar başağrısı daralma hissi verdi ama oksaparla clexane tamamen aynılar
hibor onlardan farklı,
ben hibora dönmek istiyorum, hemşire aynı faretmez diyo eczacı farklı diyor napsam bilemdim ama oksapar yaramadı bana ya

Canım gittim bebişim poposunu dönmüş uyuyo :) kocaman olmuş ama tabi şu an ölçüm yapamadı doktor, bi şeyler atıştır dolaş gel dedi yarım saat sonra tekrar gircem muayeneye
inş döner :) rahatlarına çok düşkünler çünkü uyanmıyorlar dönmüyorlar. vişne suyu bi de bol çikolata yiyin diye bir yazı okumuştum ama bilemiyorum işe yarar mı

Hibor sana iyi geldiyse bence onunla devam et.

bana hematolog hıboru başka hastalera verıyoruz demıstı tam hatırlamıyorum hangı hastalara dedıgını ama hamılelerde kullanmış. bana ınohop kullanırsın sen demişti. ama kadındogumcum yıne clexan yazdı. oda olamayınca enox aldım. evet bıraz yakıyo ama gecıyo hemen alıştım artık.. oksapar hiç kullanmadım ama doktorum clexan enıyısı ama dıgerlerıde aynı demstı.

İnsan artık ne kullanacağını da şaşırıyor cidden...
Ne diyeceğimi bilemedim

hibor gebelere olmuyor muymuş?
of ya bu oksapar bana yaramadı hiç ya

oksapar neden hiç iyi değilmiş?
hibor için ne dedi?
ben de hibor a dönmeyi düşünüyorum da
Icerik olarak ayni canim. Ama oksapari vururken sanki igne oynuyor. Zor vuruyordum. Hibordan memnun kaldim ama oda cok morartiyor.
Evet biraz yakiyor ama vurmak daha pratik. Oksapari ben sevmedim.

hibor gebelere olmuyor muymuş?
of ya bu oksapar bana yaramadı hiç ya
olmuyo demedı canım sadece başka hastalara verıyorz dedıgını hatırlıyorum. ama cok hamıle duydum hıboru kullanan. doktorun olur dedıyse sana olur İnşallah kafanı bulandırma. ben enox kullanıyorum onuda bı sor ıstersen doktoruna aklında soru varsa

Erkek bence çünkü solda duruyor :)
Doktor %90 erkek dedi 12 haftalık ama bu haftalar da yanılma olabilir dedi ama bn gordum hakkıniza hayırlısı olsun yine dedigim gibi yanilma olabilir dedi hayırlısı olsun bakalım sizlerle paylasmak istedim sizlerinde fikrini merak ettim tskrler rabbim herkesin gönlündekini saglikli hayirlisini versin inslh

Ne guzel gormussun minigini dik duruyor demesi kafasi yukarda,ayaklari aşağıda demistir buyuk ihtimal ama su an küçük oldugu icin pozisyonu onemli degil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…