2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kıyamam ya...
Çok tatlı oluyorlar, tatlı ye özellikle çikolata ye
Hareketleniyor hemen, bende işe yaramıştı
Haber ver lütfen olur mu?
Güzel haberlerle inşallah
Çikolata yedim canım ama doktorum acil doğuma gitti öğleden sonraya kaldım. 1 buçukta gitcem artık. Devlete de gittin mi işler hep böyle oluyo. Neyse sağlık olsun, haber veririm canım mutlaka, inşallah güzel haberler veriyim ben de

konuştuğum 10 kreşten 1 tanesi sadece 6 aylıkken alabiliriz dedi. diğerleri hep 2 yaşdan başlıyor.
Canim 6 aylik coook kucuk daha vucut direnc kazanmadan bir suru çocuğun icine gidecek cok hastalanir kuzum
Ben yurt dışındayim burda da calisan anneler 4 ayliktan itibaren veriyorlar krese ama ne bilim bence cokk erken ben olsam bir bakiciyla anlasir 2 yasina kadar evde bakimi saglarim

İnşallah canım, olsun geç olsun güzel olsun...
Bebeğin çok sağlıklı eminim de, cinsiyeti konusunda doktorun yorum yapacaktır diye düşünüyorum...
Zaten yarım saat kalmış, geçmiş zaman...
Güzel haberler vereceksin bize, heyecanla bekliyoruz.

inş döner :) rahatlarına çok düşkünler çünkü uyanmıyorlar dönmüyorlar. vişne suyu bi de bol çikolata yiyin diye bir yazı okumuştum ama bilemiyorum işe yarar mı
Çikolata yedim canım ama şansıma doktor doğuma gitti. 1 buçukta tekrar gitcem o zaman yine yerim çikolata, herkes işe yaradığını söylüyo. Çok teşekkür ederim

İnşallah canım sağlıklı olsun onu duyayım en önemlisi o. Cinsiyeti de tabi merak ediyoruz inşallah bi yorum yapar. Hemen haber vericem canım ❤

m o zaman yine yerim çik
bakıcıya hiç güvenmiyorum ben bi de nasıl bir insan olacak onu da ne yazık ki seçemiyosun kreşte en azında bir kaç kişi bakıyor hem sabahtan akşama kadar evde oturup tv izleyecek birine 1500 - 2000 tl vermek istemiyorum.

Ama eve kamera taktırıp deneyebilirsin en azından 1 yaşına gelene kadar.. Çok minik ya kalabalık ortama girmesin yavrum dedikleri gibi hep hasta oluyorlar birbirlerine bulaştırıyorlar. Tabii ki sen annesin en doğru kararı sen vereceksin

bilemiyorum sanırım o dönem ki psikolojime bağlı olacak :) kreşleri bakıcıları şimdiden araştırıyorum. Bakıcılardan yorumlar sebebiyle de geri çekiliyorum. şiddet olayından çok gelişimini düşünüyorum en hızlı öğrenebildikleri zaman dilimi 0-3 yaş arası tv ve tabletle büyümesin biraz daha eğitim yönünde ilerlesin istiyorum.
ay bu konuyla ilgili o kadar çok makale okudum ki hepsi eğitim alınmasından yana

Benim sadece günde üç kere kullandığım Protestan var bi de iliskiye hiç girmedik ne olur ne olmaz diye.

Benim sadece günde üç kere kullandığım Protestan var bi de iliskiye hiç girmedik ne olur ne olmaz diye.

Iliski aynen daha ilk ogrendigimiz gunden beri yasak dedi.Su anda piyasaya surulmeyen bi igne kullaniryorum ben.pruluton depot diye.Diger sehirlerde oturan herkesi ayaga kaldirdik .Yok yok yok .Bayerle iletisime gectik.Nisanin 3.haftasi guya depolara gelicek dedi.Beklemedeyiz.Elimizde 5 tane kaldi su anda.Progestandan daha etkili diye igne veriyorum dedi.Ama eger bulamazsak igneyi bende donucem progestana ya da gunluk igne vurulucam karindan.

Canım ben iyi olmadığını düşünmüyorum sadece tek fark oksapar yakıyo morartıyo clexane daha rahattı bende clexane kullanıyodum sonra daha bulamadık doktorumu aradım oksapar kullan zaten içeriği aynı demişti

Zaten çok alternatifimiz yokki
Bu ara ne ilaç ne iğne arasak yok zaten...
Bu da bizim şanssızlığımız oldu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…