- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Aynen öyle canım yaa bende clexane bulamayınca uyuz olmuştum oksapar benide mahvetti morarmayı geç resmen çürüyodu etim, yanması bi dert sonradan tortu oluşması başka derttiZaten çok alternatifimiz yokki
Bu ara ne ilaç ne iğne arasak yok zaten...
Bu da bizim şanssızlığımız oldu yani.
Yaaa ne güzelmişAynen öyle canım yaa bende clexane bulamayınca uyuz olmuştum oksapar benide mahvetti morarmayı geç resmen çürüyodu etim yanması bi dert sonradan tortu oluşması başka dertti12.hafta kestim son iğneyi zevkle yaptım bittiğine okadar sevindim ki pasta kesicektim nerdeyse
Ayy kıyamam kuzum yaa iyice araştırsan belki deposunda bulanan eczane falan vardır bu kadar uzun kullanıcaksan heryere bi sor derim benYaaa ne güzelmiş
Kes kes mutlaka, al bir pasta kes ve bir güzel ye lütfen...
Gözünaydın olsun...
Ben 9 ay kullanacağım ne yazık ki
Bende heterizgotluk var...
Ay artık o döneme gelelimEsnedigi hissediliyormuymsvalla hıçkırık hissediliyor onu biliyorum da esneme ultrasonda denk gelen vardir bana hic denk gelmemisti :)
Özel sektörde çalışıyorum. 4+2 izin istedim anca o kadar verebildiler zatenne iş yapıyosun canım
Her gün 50 eczane arıyoruz.Ayy kıyamam kuzum yaa iyice araştırsan belki deposunda bulanan eczane falan vardır bu kadar uzun kullanıcaksan heryere bi sor derim ben
Bence başka bir doktora daha görünmekle iyi yapmışsın.KIZLARRRR.. Bu doktor bana sulandırıcı ilacı içme dedi ben kesmeye korkup içtim demiştim yaa. 2gündür içim içimi yiyo doktoru dinlemediğim için. Allah korusun fazlamı gelıyo içerde kanama yaparmı dıye korkmaktan artık gerıldım . Ama iç sesimde hep iç dedi içmesem tedirgin olcaktımmm. Neyse uzatmıyım artık dayanamadım ve az önce ögle yemegı saatınde çıktım işyerinden koştur koştur bi hastanede hıc bılmedıgım bı doktora gırdım :) eşime bile söylemedim kafanı karıstrıyosun panıksın der dıye :) tek başıma daldım adamın odasına.. Dedim hamılelık var bı muayeneye geldım.. Anlattım durumu 2 dusuk dolayısıyla budefa sulandırıcı kullandığımı falan. Neyse aldı ultrasona hersey yolunda dedi Allahıma sonsuz şükür :) yatıyodu öyle tosbiğim :) neyse sordum dırek içerde bi kanama alanı yok dimi kullandığım sulandırıcılarıma devam edıyrm dedım. Hiçbi kanama alanı yok ilaçlara aynen devam dedi Allahım varya nasıll sevindim sonsuzzz şükürler olsun. Gittim bide muayene ücreti ödedim :) Ama olsun pazartsı kendı doktorumun muayene zamanına kadar bebegımı strese sokmaktır iyidir.. Rahat bi nefes aldım eşimle bile paylaşamadım sizle paylasıyım istedim :)
Canım bebişlerimiz bizimle olsun da herşeye razıyız ne kadar şikayet etsemde minik için 9 ay da kullanırdım hayırlısı olsun canım rabbim yardımcın olsunHer gün 50 eczane arıyoruz.
En son 6 kutu bulduk daha da yok diyorlar
Artık başa gelen çekilir, ne yapalım...
Senin adına çok sevindim canım
Canımmm, çok şükür herşey yolundaymış...Kızlar doktordan geldim çok şükür her şey yolundaense kalınlığı 1.3mm gayet normal dedi doktor, burun kemiği oluşmuş. Bacaklarının arasına baktı şu an boş gibi duruyo bi çıkıntı görünmüyo dedi :) büyük ihtimalle kız ama net konuşmak için erken dedi :)
Amin canım aminnn...Canım bebişlerimiz bizimle olsun da herşeye razıyız ne kadar şikayet etsemde minik için 9 ay da kullanırdım hayırlısı olsun canım rabbim yardımcın olsun
Bebegi hissetmede degisiyor kisiden kisiye 24.haftaya kadar hissetmeyen varne zaman hissetmeye başlayacağız ya
Canım gözünaydın çok şükür evladın sağlıklıKızlar doktordan geldim çok şükür her şey yolundaense kalınlığı 1.3mm gayet normal dedi doktor, burun kemiği oluşmuş. Bacaklarının arasına baktı şu an boş gibi duruyo bi çıkıntı görünmüyo dedi :) büyük ihtimalle kız ama net konuşmak için erken dedi :)
Insallah benimde suan en cok istedigim seylerden biri bulantilar bitirdi bni bir an once bulantilar bitsnde keyf trimestere gecelmAy artık o döneme gelelim
Cok skur canim . Hayirlisi olsun birdahakine kesinleşir cinsiyet . Herkese tahmin yapildi ya bnde merak etmeye basladm herkes ogreninceKızlar doktordan geldim çok şükür her şey yolundaense kalınlığı 1.3mm gayet normal dedi doktor, burun kemiği oluşmuş. Bacaklarının arasına baktı şu an boş gibi duruyo bi çıkıntı görünmüyo dedi :) büyük ihtimalle kız ama net konuşmak için erken dedi :)
Benim de hislerim genelde kız yönündeydi canım :)Canımmm, çok şükür herşey yolundaymış...
İnşallah böyle de devam etsin
Desene tahminler doğru çıktı gibi ben senin hep kızın olacağını hissediyordum...
Çoook ama çok sevindim...
Bana doktorun birisi önc kız dedi
Sonra diğer doktor erkek gibi ama daha çok kız gibi dedi
Son gittiğim doktor ise erkeğe çok benzettim ama kızda olabilir bugün git 2 hafta sonra gel dedi..
Benim de hislerim genelde kız yönündeydi canım :)
Ya işte bu haftalarda cinsiyet net olmuyo malesef. Bize de işte emin konuşmadı. Şimdilik çıkıntı yok kız gibi duruyo ama bu haftalar yanıltabiliyo cinsiyet, kesin diyemeyiz dedi. Artık bundan sonra senin netleşir canım :)
Çok teşekkür ederim canım benimCanım gözünaydın çok şükür evladın sağlıklı
Kendi doktorunda cinsiyeti öğrenirsin artık maşllaahhh
Ben oğlan olcak demiştim ama tutmadı
Artık bi dahakine bakıcaz bakalım canım cinsiyete :)Cok skur canim . Hayirlisi olsun birdahakine kesinleşir cinsiyet . Herkese tahmin yapildi ya bnde merak etmeye basladm herkes ogrenincehaftaya cuma gidicem 11haftalik olcak ama devlete gidicem sanirm tahmin yapmaz 30 nisana kadar beklerm artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?