2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Artık bi dahakine bakıcaz bakalım canım cinsiyete :)
Tahmin edebiliyorum seni, insan merak ediyo. Senin de az kalmış ama tabi cinsiyet hakkında yine net konuşmayabilirler canım
Hic sorma merak artiyor gittikce. :) net konusmuyorlar genelde zaten ya 18 20 haftalik olunca daha net konusuyorlar mesela bnm kizda ilk net konusan ayrintili ultrasonu yapan doktordu 21.haftada daha oncesi benziyor olabilir faln filan :)

Bence başka bir doktora daha görünmekle iyi yapmışsın.
Doktorda seni rahatlatmış, bilirim o iç kemirten endişeleri.
Çok şükür herşey yolundaymış.
Geçmiş olsun...
saolasın canım çok şükür bende senın gıbı 9ay ıgne kullanacaklardanım İnşallah. bendede 2 heterezıgot var. İnşallah herşey yolunda gıtsınde iğne kullanırız sorun değil.. sen kaç haftalıksın

Son düzenleme:
bende ikili testi yaptırdım 20 dk boyunca güzelce baktı .kanda verdim 4 gün sonra çıkar ya gel dr hanım değerlendirsin yada direk 1 ay sonra gel hem kontrol hem değerlendirme olur dedi.nasıl cici ve güzel yüzlü bir kadındı bayıldım .

cinsiyet için bana ne hissediyorsun genelde hisler doğru çıkar dedi erkek gibi dedim .pek yanılmam %80 erkek dedi.ama alış veriş yapma 2 -3 hafta sonra tekrar bakılır dedi.ben bebek madem mandalinadan küçük nasıl oluyorda cinsiyet görüyorsunuz dedim .bacak arası falan değilmiş gösterdi cinsel organın olduğu yerde 2 tane cizgi var bunlar yanlamasına düz ise erkek ama en az 45 derece eğim varsa kız dedi.yoksa organ falan yok ortada daha dedi.hiç anlam veremezdim zaten nerden görüyorlar diye

Akşma yemekten sonra içeyim o zaman

ben ilaçları direk yatmadan alıyorum bulantı iştah açması olmasın diye .

En erken ne zaman alıyorlar bebekleri kreşleri
bazı kreşler 3 aydan sonra bile ama hem fiyatları çok yüksek hemde pek yaygın değiller.diğerleride 2 yaş sonrası alıyor .
devlet kreşi 36 ayını doldurmuş bezden ayrılmış çoçukları alıyor .

Özel sektörde çalışıyorum. 4+2 izin istedim anca o kadar verebildiler zaten
bende özel sektördeyim peşin peşin söyledim ilkinde çok zorlandım bunda yasal doğum iznim bittikten sonra 6 ay ücretsiz izin alıcam ona göre planınızı yapın dedim .önceden yoktu böyle bir hak .

Aynen canım sağlık önceliğimiz
Benım haftaya dhaa var rabdevuya çatlııcıımmm

yaaa canım nası sevındımm. hadı gözün aydın hayırlısı olsun İnşallah. sen zaten kız istiyodun dimi :) gercı en önemlısı sağlıklı demiş doktorun bu çok güzel bi haber hadı darısı başımıza İnşallah. 10gunum falan kaldı benımde bende sağlıklı haberini alabilirim bebeğimin İnşallah

Son düzenleme:
Yine 10 aylıkken vermen gerekiyor canım tabi 4 ay daha yanyana olmak iyi olurdu ama ne yazık ki şartlar müsade etmiyor

Canım 13.haftadayım.
Bende de tek değerde heterezigotluk var
Bende hep öyle diyorum, sağlıkla alalım yeter ki kucağımıza geri kalan herşey halledilir bir şekilde

Hic sorma merak artiyor gittikce. :) net konusmuyorlar genelde zaten ya 18 20 haftalik olunca daha net konusuyorlar mesela bnm kizda ilk net konusan ayrintili ultrasonu yapan doktordu 21.haftada daha oncesi benziyor olabilir faln filan :)
Ay o zaman biz daha çok bekleriz netleşsin diye :)

Aynen canım sağlık önceliğimiz
Benım haftaya dhaa var rabdevuya çatlııcıımmm
Bu süreç sırayla bebeğim haftaya sen gidersin biz çıldırırız buralarda, bebeğimi görmeye daha çok var diye

Reactions: H E
İnan hiçbir isteğim yoktu canım zaten ilk bebeğim nasipse. Ama hissiyatım hep kızdı :)
Sağlıklı olduğunu duydum ya başka bi şey istemem. İnşallah darısı hepinizin başına canım

İnan hiçbir isteğim yoktu canım zaten ilk bebeğim nasipse. Ama hissiyatım hep kızdı :)
Sağlıklı olduğunu duydum ya başka bi şey istemem. İnşallah darısı hepinizin başına canım
Aminn canımmm İnşallahhh

ilk kız olması candır can .gözün aydın allah gönlüne göre versin inşallah .

ilk kız olması candır can .gözün aydın allah gönlüne göre versin inşallah .
Sen tecrübelisin tabi canım ne güzel bunları duymak :) Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin yeter ki hepimize, hepimizin gönlüne göre olsun inşallah

Canım ben de öğretmenim aynı şekilde ağrılarım oldu doktorum bana nöbet tutmamakla ilgili bir rapor yazdı idareye verdim artık tutmayacağım
Merkezde misin canım ? Benim idare sıkıntılı. Öyle bir raporu dikkate alır mı bilmiyorum.yasal süre yanlış hatırlamıyorsam 28 haftaydı.okulda 7 öğretmeniz haftada 2 nöbetim oluyor zaten.keşke öyle bir durum olsa.çok zorlanıyorum.

Çok iyi yapmışsın canım.dediğin gibi bebeklerimiz sağlıklı olsun da ekdersi de eksik olsun.iki gündür baya rahatsızım. Bugün sağ bacağım tutmaz oldu.kasığımdan başlayıp bileklerime kadar kemiklerimi sızlatan bir ağrı. Haftada iki nöbet tutuyorum.yarın da nöbetçiyim.bulantılarım bitecek diye beklerken başka ağrılar başladı.benm idarenin sorun çıkarmayacağını bilsem öyle bir rapor ben de yazdırırdım

İçimden ne doğru geçiyorsa onu yap o zaman canım herkes bi fikir verir vericek ama önemli olan senin içine sinmesi..

12.haftaya kadar mı sürüyor canım o iğne.. Ay çok şükür geçmiş bitmiş

Maşallah canım ya ne güzel çıkmış sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…