- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Hic sorma merak artiyor gittikce. :) net konusmuyorlar genelde zaten ya 18 20 haftalik olunca daha net konusuyorlar mesela bnm kizda ilk net konusan ayrintili ultrasonu yapan doktordu 21.haftada daha oncesi benziyor olabilir faln filan :)Artık bi dahakine bakıcaz bakalım canım cinsiyete :)
Tahmin edebiliyorum seni, insan merak ediyo. Senin de az kalmış ama tabi cinsiyet hakkında yine net konuşmayabilirler canım
saolasın canım çok şükürBence başka bir doktora daha görünmekle iyi yapmışsın.
Doktorda seni rahatlatmış, bilirim o iç kemirten endişeleri.
Çok şükür herşey yolundaymış.
Geçmiş olsun...
Akşma yemekten sonra içeyim o zaman
bazı kreşler 3 aydan sonra bile ama hem fiyatları çok yüksek hemde pek yaygın değiller.diğerleride 2 yaş sonrası alıyor .En erken ne zaman alıyorlar bebekleri kreşleri
bende özel sektördeyim peşin peşin söyledim ilkinde çok zorlandım bunda yasal doğum iznim bittikten sonra 6 ay ücretsiz izin alıcam ona göre planınızı yapın dedim .önceden yoktu böyle bir hak .Özel sektörde çalışıyorum. 4+2 izin istedim anca o kadar verebildiler zaten
Aynen canım sağlık önceliğimizÇok teşekkür ederim canım benimyarın da kendi doktorumda randevum var bakalım o daha iyi inceler daha net bi şey söyler belki.
Genelde hep erkek gibi hissediyodu herkes ama kızçe geliyo sanırımsağlıklı olsun da o yeter
yaaaKızlar doktordan geldim çok şükür her şey yolundaense kalınlığı 1.3mm gayet normal dedi doktor, burun kemiği oluşmuş. Bacaklarının arasına baktı şu an boş gibi duruyo bi çıkıntı görünmüyo dedi :) büyük ihtimalle kız ama net konuşmak için erken dedi :)
Yine 10 aylıkken vermen gerekiyor canım tabi 4 ay daha yanyana olmak iyi olurdu ama ne yazık ki şartlar müsade etmiyorbende ikili testi yaptırdım 20 dk boyunca güzelce baktı .kanda verdim 4 gün sonra çıkar ya gel dr hanım değerlendirsin yada direk 1 ay sonra gel hem kontrol hem değerlendirme olur dedi.nasıl cici ve güzel yüzlü bir kadındı bayıldım .
cinsiyet için bana ne hissediyorsun genelde hisler doğru çıkar dedi erkek gibi dedim .pek yanılmam %80 erkek dedi.ama alış veriş yapma 2 -3 hafta sonra tekrar bakılır dedi.ben bebek madem mandalinadan küçük nasıl oluyorda cinsiyet görüyorsunuz dedim .bacak arası falan değilmiş gösterdi cinsel organın olduğu yerde 2 tane cizgi var bunlar yanlamasına düz ise erkek ama en az 45 derece eğim varsa kız dedi.yoksa organ falan yok ortada daha dedi.hiç anlam veremezdim zaten nerden görüyorlar diye
ben ilaçları direk yatmadan alıyorum bulantı iştah açması olmasın diye .
bazı kreşler 3 aydan sonra bile ama hem fiyatları çok yüksek hemde pek yaygın değiller.diğerleride 2 yaş sonrası alıyor .
devlet kreşi 36 ayını doldurmuş bezden ayrılmış çoçukları alıyor .
bende özel sektördeyim peşin peşin söyledim ilkinde çok zorlandım bunda yasal doğum iznim bittikten sonra 6 ay ücretsiz izin alıcam ona göre planınızı yapın dedim .önceden yoktu böyle bir hak .
Canım 13.haftadayım.saolasın canım çok şükürbende senın gıbı 9ay ıgne kullanacaklardanım İnşallah. bendede 2 heterezıgot var. İnşallah herşey yolunda gıtsınde iğne kullanırız sorun değil.. sen kaç haftalıksın
Ay o zaman biz daha çok bekleriz netleşsin diye :)Hic sorma merak artiyor gittikce. :) net konusmuyorlar genelde zaten ya 18 20 haftalik olunca daha net konusuyorlar mesela bnm kizda ilk net konusan ayrintili ultrasonu yapan doktordu 21.haftada daha oncesi benziyor olabilir faln filan :)
Bu süreç sırayla bebeğimAynen canım sağlık önceliğimiz
Benım haftaya dhaa var rabdevuya çatlııcıımmm
İnan hiçbir isteğim yoktu canım zaten ilk bebeğim nasipse. Ama hissiyatım hep kızdı :)yaaacanım nası sevındımm. hadı gözün aydın hayırlısı olsun İnşallah. sen zaten kız istiyodun dimi :) gercı en önemlısı sağlıklı demiş doktorun bu çok güzel bi haber hadı darısı başımıza İnşallah. 10gunum falan kaldı benımde bende sağlıklı haberini alabilirim bebeğimin İnşallah
İnan hiçbir isteğim yoktu canım zaten ilk bebeğim nasipse. Ama hissiyatım hep kızdı :)
Sağlıklı olduğunu duydum ya başka bi şey istemem. İnşallah darısı hepinizin başına canım
Aminn canımmm İnşallahhhİnan hiçbir isteğim yoktu canım zaten ilk bebeğim nasipse. Ama hissiyatım hep kızdı :)
Sağlıklı olduğunu duydum ya başka bi şey istemem. İnşallah darısı hepinizin başına canım
Kızlar doktordan geldim çok şükür her şey yolundaense kalınlığı 1.3mm gayet normal dedi doktor, burun kemiği oluşmuş. Bacaklarının arasına baktı şu an boş gibi duruyo bi çıkıntı görünmüyo dedi :) büyük ihtimalle kız ama net konuşmak için erken dedi :)
Sen tecrübelisin tabi canım ne güzel bunları duymak :) Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin yeter ki hepimize, hepimizin gönlüne göre olsun inşallahilk kız olması candır can .gözün aydın allah gönlüne göre versin inşallah .
Merkezde misin canım ? Benim idare sıkıntılı. Öyle bir raporu dikkate alır mı bilmiyorum.yasal süre yanlış hatırlamıyorsam 28 haftaydı.okulda 7 öğretmeniz haftada 2 nöbetim oluyor zaten.keşke öyle bir durum olsa.çok zorlanıyorum.Canım ben de öğretmenim aynı şekilde ağrılarım oldu doktorum bana nöbet tutmamakla ilgili bir rapor yazdı idareye verdim artık tutmayacağım
Çok iyi yapmışsın canım.dediğin gibi bebeklerimiz sağlıklı olsun da ekdersi de eksik olsun.iki gündür baya rahatsızım. Bugün sağ bacağım tutmaz oldu.kasığımdan başlayıp bileklerime kadar kemiklerimi sızlatan bir ağrı. Haftada iki nöbet tutuyorum.yarın da nöbetçiyim.bulantılarım bitecek diye beklerken başka ağrılar başladı.benm idarenin sorun çıkarmayacağını bilsem öyle bir rapor ben de yazdırırdımBen de öğretmenim canım kalp sesını 6 artı 5 te alır almaz idareye drun yazdıgı nobet tutamaz yazısını verdım. Mart ayında hıc tutmadım. Valla nöbet beni maf ediyordu hem de bahçede.. Ekders kurs hersey ı bıraktım sadece 15 saate giriyorum ve çok fark ediyor.. Evde hep dinleniyorum. Zaten bulantım cok bahcede sogukta 1 saat oğle tatilinde dıkılmeye değmez. Ekders nobet UCRETI yok ama hıcbırsey bebegımden önemli değil
Ay hadi inşallah geçsin bulantıların bian önceInsallah benimde suan en cok istedigim seylerden biri bulantilar bitirdi bni bir an once bulantilar bitsnde keyf trimestere gecelm
İçimden ne doğru geçiyorsa onu yap o zaman canımbilemiyorum sanırım o dönem ki psikolojime bağlı olacak :) kreşleri bakıcıları şimdiden araştırıyorum. Bakıcılardan yorumlar sebebiyle de geri çekiliyorum.şiddet olayından çok gelişimini düşünüyorum en hızlı öğrenebildikleri zaman dilimi 0-3 yaş arası tv ve tabletle büyümesin biraz daha eğitim yönünde ilerlesin istiyorum.
ay bu konuyla ilgili o kadar çok makale okudum kihepsi eğitim alınmasından yana
12.haftaya kadar mı sürüyor canım o iğne.. Ay çok şükür geçmiş bitmişAynen öyle canım yaa bende clexane bulamayınca uyuz olmuştum oksapar benide mahvetti morarmayı geç resmen çürüyodu etim, yanması bi dert sonradan tortu oluşması başka dertti12.hafta kestim son iğneyi zevkle yaptım bittiğine okadar sevindim ki pasta kesicektim nerdeyse
Maşallah canım yaKızlar doktordan geldim çok şükür her şey yolundaense kalınlığı 1.3mm gayet normal dedi doktor, burun kemiği oluşmuş. Bacaklarının arasına baktı şu an boş gibi duruyo bi çıkıntı görünmüyo dedi :) büyük ihtimalle kız ama net konuşmak için erken dedi :)
Benim de hislerim genelde kız yönündeydi canım :)
Ya işte bu haftalarda cinsiyet net olmuyo malesef. Bize de işte emin konuşmadı. Şimdilik çıkıntı yok kız gibi duruyo ama bu haftalar yanıltabiliyo cinsiyet, kesin diyemeyiz dedi. Artık bundan sonra senin netleşir canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?