2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay o zaman biz daha çok bekleriz netleşsin diye :)
ahhaha bence evet :) tavsiyem ayrintili ultrasona girmeden kimsenin birsey almamasi. Bn kizimdada 7. Ayda faln aldm sanirsam hatta cok fazla seyler almamak gerek bence dogumdan once sadece ilk 1 2 ay lazm olacaklari almali . Sosyal medyada görüyorum dolaplari dolduruyorlar . Allah korusun kotu bi durum olur faln . Annemler hep der dogmamis cocuga don bicilmez alma cok faln diye :)

Maşallah canım ya ❤ ne güzel çıkmış sonuç
Çok şükür canım tabi daha ikili test sonucu çıkmadı da ense kalınlığı ölçümü falan durumu az çok gösteriyo zaten. Darısı başınıza canım ❤

Yok canım alışveriş olayı aklımızda zaten en erken temmuz-ağustos gibi ufak ufak almaya başlarım Allahım nasip ederse

Çok şükür canım tabi daha ikili test sonucu çıkmadı da ense kalınlığı ölçümü falan durumu az çok gösteriyo zaten. Darısı başınıza canım ❤
Amin tatlım Yaaa inşallah bizimde güzel çıkar inşallah ikili testte güzel çıkar.. Hele cinsiyete çok sevindim inşallah böyle gider

Amin tatlım Yaaa inşallah bizimde güzel çıkar inşallah ikili testte güzel çıkar.. Hele cinsiyete çok sevindim inşallah böyle gider
İnşallah kuzum, sağlıklı olsun hayırlısı neyse o olsun

[/QUOTE]
Ben hep hıçkırıklarını hissettim hatta ilk hamileliğimde dra gittim korkudan. Dr İlk hamılelıgımde illa calısacagım ve tup bebek merkezi sen normal gebesın dedı dıye ben çalıştım 30 saat ders nöbet derken 2 hafta sonra okulda kanamam olup aglayarak hastaneye gıdısımı ve 9 ay boyunca yattıgımı hatırlayınca 2.ve 3 hamılelıgımde normal oldu ama asla riske atmıyorum.. O kadar şimdi rahatım ki hergun oğleden sonra evdeyim bır boş gunum var. Benım muduru de asırı dısuolınlıdır drun yazdıgını okuyunca ve ben 1.hamılelıgımdekı sıkıntıyı yuzeysel anlatınca hak verdi dilekce ı de ilce mem onayladı... Onaylama diye birsey yapamaz, elinde Dr raporun var nobet tutamaz dıye.. Bence sen basvuyrunu yap bir de hangi okulda 2 nobet olur.. Ben meslek hayatım boyunca ayda bir kez gelen extra nobeti bıle tutmadım yasal değil diye... 2 nöbeti herhafta herkes tutuyor ve kimsenin sesi cıkmıyorsa hakikaten çok şaşırdım. Bızım burda olsa kıyamet kopar. Idarenıze dilekcenızı yazın eke drun raporunu ekleyin ve dilekce basvuru işlem numaranızı alın. Olumlu cvp vermek zorunda dusuk rıskı var dıye dra yazdırın

Evet cnm tahmin için erken. Bı ay sonra herkesin kesin cinsiyetleri belli olur. Alış verisler başlar. Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin

Oda iyiymiş senin bebek ikiz olmasin benim doktor bu haftada tahminde bulunmam dedi. Meraktan catliyorum bende

İnan hiçbir isteğim yoktu canım zaten ilk bebeğim nasipse. Ama hissiyatım hep kızdı :)
Sağlıklı olduğunu duydum ya başka bi şey istemem. İnşallah darısı hepinizin başına canım
A 101 e. Bugün bebek ürünleri gelmiş. Şirinler lisanslı zıbın alt picama vardı zibinin üstünde ağzında emzikli bebek var dayanmadm. Aldım. İnsa nasıl mutlu oluyor.

Gozunaydin canim. Benimde ilkim kız. Kız bambaska.

Evet cnm tahmin için erken. Bı ay sonra herkesin kesin cinsiyetleri belli olur. Alış verisler başlar. Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin
Aynen canım ancak 1 aya kesinleşir bunlar sadece olasılıklar :)

A 101 e. Bugün bebek ürünleri gelmiş. Şirinler lisanslı zıbın alt picama vardı zibinin üstünde ağzında emzikli bebek var dayanmadm. Aldım. İnsa nasıl mutlu oluyor.
Girmedim ama gördüm canım bebek ürünleri gelcekti bugün. Evet insan bazı şeyleri görünce zor tutuyo kendini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…