Merkezde misin canım ? Benim idare sıkıntılı. Öyle bir raporu dikkate alır mı bilmiyorum.yasal süre yanlış hatırlamıyorsam 28 haftaydı.okulda 7 öğretmeniz haftada 2 nöbetim oluyor zaten.keşke öyle bir durum olsa.çok zorlanıyorum.
günaydın günaydın kızlarrrr ikiz hamilesiyim biliyorsunuz . Dün sabah tartıldım yine kilo vermişim . 14. Haftaya geliş de sürekli kilo azalması görünce baya bi endişelendim . Göbeğim nerdeyse hiç çıkmadı yemek yemeğe başladım ama ona rağmen kilo veriyorum . Eşimi de panikletmek istemiyorum ama gidelim bebekleri görmek istiyorum dedim . Bi özele okul çıkısı randevu aldık gittik çok paniktim . Doktor baktı ikisi de çok ii dedi çok şükür soldaki hiç durmadı kadın boyunu ölçmek için beş dk uğraştı en sonunda erkek dedi ama görüntü alana dek atladı zıpladı. Sağdakine baktı ama o sakin. Diğeri rahat vermiyor bi de ben kız çocuk çok çok çok istiyorum . İnşallah kızdır bu da dedim . Çıkıntı görmedim ama kendini de tam göstermiyor ne desem yalan olur dedi. Haftaya kendi doktoruma gideceğim o zaman o görür herhalde . Şaka maka içimde pipi var hahahahaha
Merkezde misin canım ? Benim idare sıkıntılı. Öyle bir raporu dikkate alır mı bilmiyorum.yasal süre yanlış hatırlamıyorsam 28 haftaydı.okulda 7 öğretmeniz haftada 2 nöbetim oluyor zaten.keşke öyle bir durum olsa.çok zorlanıyorum.
İl merkezinde değilim canım ama ilçe merkez okuldayım. Raporun üstünde herşey yazıyor idarenin birşey söyleme hakkı yok ki canım ben kağıdı müdüre verdim yazı kaymakama gitmiş onaylanmış hiçbir sorun yaşamadım çok şükür
Benim doktorum 12.haftaya kadar kullanmamı söyledi canım duruma göre bazıları doğuma kadar kullanıyomuş,şükür ben kestim rahatladım çok zor geliyodu hergün hergün
Canımmm, çok şükür herşey yolundaymış...
İnşallah böyle de devam etsin
Desene tahminler doğru çıktı gibi ben senin hep kızın olacağını hissediyordum...
Çoook ama çok sevindim...
Bana doktorun birisi önc kız dedi
Sonra diğer doktor erkek gibi ama daha çok kız gibi dedi
Son gittiğim doktor ise erkeğe çok benzettim ama kızda olabilir bugün git 2 hafta sonra gel dedi..
Benim oğlan da ultrasonda bir baktık dudağı emme hareketi yapıyor. Doktor alıştırma yapıyor demişti. Bir doğdu doğduğu gibi memeyi emmeyi başladı hiç zorlanmadan. Hatta dedik içerde çok çalışmış diye
Kızlar doktordan geldim çok şükür her şey yolunda ense kalınlığı 1.3mm gayet normal dedi doktor, burun kemiği oluşmuş. Bacaklarının arasına baktı şu an boş gibi duruyo bi çıkıntı görünmüyo dedi :) büyük ihtimalle kız ama net konuşmak için erken dedi :)
Gözün aydın canım yeni gördüm mesajını. Maşallah burun kemiğinin oluşması çok önemliymiş benim doktor öyle dedi. Urun kemiği oluşmuş bunu çok önemseriz demişti. Cinsiyette de fikir söylemiş. Sonuçları ne zaman alacaksın. Benim ki iki hafta sonra. Çok uzun geldi bana
Gözün aydın canım yeni gördüm mesajını. Maşallah burun kemiğinin oluşması çok önemliymiş benim doktor öyle dedi. Urun kemiği oluşmuş bunu çok önemseriz demişti. Cinsiyette de fikir söylemiş. Sonuçları ne zaman alacaksın. Benim ki iki hafta sonra. Çok uzun geldi bana
Teşekkür ederim canım. Evet burun kemiğinin oluşması çok önemliymiş bana da dedi doktor canım. İkili tarama döneminde oluşmasını beklediğimiz organlar var dedi. Burun, mide, mesane, ense şekli ve kalınlığı bunlardan dedi. Hepsini gördük minicik midesi mesanesi :)
Cinsiyet bakalım değişmezse kız görünüyo canım :) sonuçlar benim de 2 hafta sonra, çok uzun. Ama ultrason az çok fikir verdiği için daha rahat bekleriz canım
Bana secimde gorev cikti.Ilce secim kurulu kolay kolay kimsenin gorevini iptal etmedi.Doktorumdan riskli gebelik raporu aldim hakime bile sunulmadan iptal edildi.Sancin,agrin varsa doktorundan hemen iste ki 30 saat ders cook.Ben 20 ye zor dayaniyorum.Bu hafta da tutucam nobet ve haftaya doktoruma yazdiricam rapor.Cok zor oluyor cunku.
Mmiraclemiracle
İki yıldır çalıştığım okul ve geldiğimden beri nöbet sistemi bu şekilde.herkes eşit şekilde tutuyor.sendika kararı olanlar bile okulun düzeni bozulmasın diye sendika kararlarını uygulamıyor.ben de şimdiye kadar sorun yaşamıyordum ama bu hafta çok ağrım var.biraz araştırıp doktorumla konuştuktan sonra dilekçe yazayım. Ama arkadaşlarım benden dolayı fazladan nöbet tutacaklar. Bu da içime sinmiyor açıkçası.
Benim doktorum 12.haftaya kadar kullanmamı söyledi canım duruma göre bazıları doğuma kadar kullanıyomuş,şükür ben kestim rahatladım çok zor geliyodu hergün hergün
Iyi aksamlar. Nasil gidiyor hamilelikler hanimlar cinsiyeti ogrenen var mi? Cok merak ediyorum ama 3 hafta sonraya kaldi benim hayirla ve saglikla gelsinler insallah
Iyi aksamlar. Nasil gidiyor hamilelikler hanimlar cinsiyeti ogrenen var mi? Cok merak ediyorum ama 3 hafta sonraya kaldi benim hayirla ve saglikla gelsinler insallah
Ne guzel gormussun minigini dik duruyor demesi kafasi yukarda,ayaklari aşağıda demistir buyuk ihtimal ama su an küçük oldugu icin pozisyonu onemli degil bence