2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
24. Haftada nöbetten muaf olunuyor hcm

Çok tatlısın ya masallah sana

İl merkezinde değilim canım ama ilçe merkez okuldayım. Raporun üstünde herşey yazıyor idarenin birşey söyleme hakkı yok ki canım ben kağıdı müdüre verdim yazı kaymakama gitmiş onaylanmış hiçbir sorun yaşamadım çok şükür

Benim işe dönmüş seninki de ilk doktor kız dedi. Doktorumu değiştirdim bu da erkek dedi. İki hafta sonra kontrole gidicem bakalım bu sefer ne görecek

Gözün aydın canım yeni gördüm mesajını. Maşallah burun kemiğinin oluşması çok önemliymiş benim doktor öyle dedi. Urun kemiği oluşmuş bunu çok önemseriz demişti. Cinsiyette de fikir söylemiş. Sonuçları ne zaman alacaksın. Benim ki iki hafta sonra. Çok uzun geldi bana

Teşekkür ederim canım. Evet burun kemiğinin oluşması çok önemliymiş bana da dedi doktor canım. İkili tarama döneminde oluşmasını beklediğimiz organlar var dedi. Burun, mide, mesane, ense şekli ve kalınlığı bunlardan dedi. Hepsini gördük minicik midesi mesanesi :)
Cinsiyet bakalım değişmezse kız görünüyo canım :) sonuçlar benim de 2 hafta sonra, çok uzun. Ama ultrason az çok fikir verdiği için daha rahat bekleriz canım

Bana secimde gorev cikti.Ilce secim kurulu kolay kolay kimsenin gorevini iptal etmedi.Doktorumdan riskli gebelik raporu aldim hakime bile sunulmadan iptal edildi.Sancin,agrin varsa doktorundan hemen iste ki 30 saat ders cook.Ben 20 ye zor dayaniyorum.Bu hafta da tutucam nobet ve haftaya doktoruma yazdiricam rapor.Cok zor oluyor cunku.

M miraclemiracle İki yıldır çalıştığım okul ve geldiğimden beri nöbet sistemi bu şekilde.herkes eşit şekilde tutuyor.sendika kararı olanlar bile okulun düzeni bozulmasın diye sendika kararlarını uygulamıyor.ben de şimdiye kadar sorun yaşamıyordum ama bu hafta çok ağrım var.biraz araştırıp doktorumla konuştuktan sonra dilekçe yazayım. Ama arkadaşlarım benden dolayı fazladan nöbet tutacaklar. Bu da içime sinmiyor açıkçası.

Iyi aksamlar. Nasil gidiyor hamilelikler hanimlar cinsiyeti ogrenen var mi? Cok merak ediyorum ama 3 hafta sonraya kaldi benim hayirla ve saglikla gelsinler insallah
Bugün doktorum büyük ihtimalle kız ama kesin diyemem bu haftalarda dedi canım :) senin niye 3 hafta sonra, bi tahminde bulunmadılar mı

Ne guzel gormussun minigini dik duruyor demesi kafasi yukarda,ayaklari aşağıda demistir buyuk ihtimal ama su an küçük oldugu icin pozisyonu onemli degil bence
Aynen canım internetten de araştırdım gebelik boyunca sürekli pozisyon değiştiriyorlarmış zaten muhtemelen rahat göremediği için öyle dedi demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…