2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok haklısın ama yapacak birşey yok.aynı şey senin arkadasının basına gelse sen de birsey demessin ve nöbeti tutarsın canım...yanlıs anlama Allah korusun birşey olsa en çok sen yanacaksın arkadasların bir kac kere ziyaretine gelir vah vah tüh tüh der sonra pişmanlıgınla başbasa kalırsın. Ben asırı kanama yaşadıgımda 10 gün dr rapor verdi... cocuklar sınava girecek ders boş mu gececek diye eski okulumdaki sözde zümrem olacak arkadas müdüre çıkmış velileri ayaklandırmıs neden derslerimi almak fazla ekders ıcın. Sonradan duyunca çok üzüldüm. Ondan sonra da kanamalar bitmedi zaten Dr heyet vermek zorunda kaldı.. Bir kere geçmiş olsuna geldiler 9 ay kapımı calan olmadı.... O olay bana çok iyi ders oldu. Çocuklarım ateşlenip hasta olsa bile alıyorum raporu. Kimse benim canlarımdan önemli değil. Dilekçeniz her durumda kabul edilmek zorunda. Cunku siz gercekten agrı cekıtorsunuz. Ben 1 marttan beri nöbet tutmuyorum küçük bir okul ama her arkadas tebrik etti bebegın saglıgı herseyden önemli dedi. Bence arkadasların empati yapıp seni anlayacaktır. Önce konus.. Ben mesela durumumu önce zümrem le konustum. Cunku derslerimi ona bıraktım tabiki girerim dedı... Kursları da kapattım. Seneye 1 yıl yokum tamam dedi 30 saat ben alırım kalana da dısardan gelir sen rahat rahat buyut bebegıni dedı. Bence boşuna kendinizi de karnınızdakş melegı de uzmeyın tutmayın nöbet.. Zaten uzun sure ayakta kalınca hemen kasıgımiz agrıyor. Önce can sonra canan

Bugün doktorum büyük ihtimalle kız ama kesin diyemem bu haftalarda dedi canım :) senin niye 3 hafta sonra, bi tahminde bulunmadılar mı

Super cok sevindim. Maalesef kucuk ve pozisyonu hic uygun degildi. Hareketliydi ama genel olarak arkasini dondu bize. Tahminde bile bulunamadi yani :/

Ayne
Aynen öyle canım benim doktorum bana devletin işi sen olmasan da yürür hiç kendini boşa yorma yazayım raporu tutma fazladan da ders alma dedi, eşi de öğretmen olduğu için beni anlıyordu ben de öyle düşünüyorum açıkçası hiç bişey benden ve bebeğimden önemli olamaz elimde apaçık raporum var kimse de ağzını açıp tek kelime laf edemez

Super cok sevindim. Maalesef kucuk ve pozisyonu hic uygun degildi. Hareketliydi ama genel olarak arkasini dondu bize. Tahminde bile bulunamadi yani :/
Anladım canım. Dün ben de sabahtan girdim muayeneye arkasını dönmüş uyuyodu :) ölçüm bile yapamadı doktor, 1 saat dolaş gel tatlı bi şeyler ye dedi, 1 saat sonra kıpır kıpır gördük, bacak arasını da rahat gösterdi ama doktor yine de kesin konuşmuyorum dedi.
Bi dahaki kontrolünde senin kesinleşir gösterir

Kesinlikle canım. Ben ilk oğlum tüp bebek. Tüp bebek hamileliği gerçekten çok zordu. Sürekli kasıklarım agrıdı akıntı cok olurdu zaten sürekli progestani kullanmaktan bünye altüst bir de merkeze sürek sen artık normal hamilesin ya normal hamileler gezip dolanıyor ben hep halsiz. Millette agrı olmazdı ben agrıyla gezerdim. Ta ki kanama olupta agzum yanana kadar... 2.oğlum normal oldu o kadar korkmusum ki 12 hafta cıkana kadar okula gitmedim. Baktım rahat geciyor hıc ilk hamılelık le alakası yok basladım ama gene nöbet yok gene 15 saatten fazla ders yok. Bunda da baktım agrım sızım yok hemen dersleri boşalt nobeti bırak tum kurs özel ders etüt herseyi bıraktım. Ama kuzum ıcın deger. Sanki okulda öğrenciden veliden yana cok mu deger göruyoruz taktir ediliyoruz. Ben 2 cocukla tekim ne annem ne akrabam yanımda. Cocukları hasta olunca gitmiyorum lafa gelincede ne cok hasta oluyorlar diyorlar.. Kusura bakmayın bırakacak insanım yok sızın gıbı. Hasta cocugu da krese yollayamam dıger cocukları nıye hasta edelım. Zaten 3.de doğsun artık fazla derste almam gerek yok bu güzel günler bir daha olmayacak. Bu bebegıme 1 yıl gitmeyeceğim kendim buyıtecegım ınsllah

Canım merhaba, bende şahin hocanın hastasıyım A.R.T Osman Hocada 2 olumsuz denemeden sonra ilk denememizde şahin hocada poziti gördüm ve sadece tek yumurtam toplandı ve çok şükür Altın Yumurtamla 11+2 olduk. dün kontrülüm vardı hatta herşey yolunda ense kalınlığı çok ince güzel dedi. cinsiyet daha erken ama tahminimi sorarsanız kıza benziyor dedi :) ben çok memnunum doktorumdan gayet güleryüzlü ve herşeyi çok güzel anlatıyor.

Yaaa ne güzelmiş
Kes kes mutlaka, al bir pasta kes ve bir güzel ye lütfen...
Gözünaydın olsun...
Ben 9 ay kullanacağım ne yazık ki
Bende heterizgotluk var...
Ayy kıyamam kuzum yaa iyice araştırsan belki deposunda bulanan eczane falan vardır bu kadar uzun kullanıcaksan heryere bi sor derim ben
Cleaxane I tibbi ilac kurumunda calisan tanidigima sordurdum sisteden baktilar Hic bir yerde yok gorunmuyor. Oksapar I her gun bne De yapiyorum Artik alistim sanirim eskisi kadar morluk olmuyor. Igneyi yaptiktan sonra soguk alkolle ovuyorum nerdeyse eski morluklarim bile kalmadi. Pulmonary emboli hastasi bir tanidikla gorustum o mesela cleaxane da Cok rahatmis simdi o da oksapar a Gecmis tabi onun kronik hastaliklar I sebebiyle sanirim oksapar karaciger enzimlerini ziplatmis. Doktoruma onceki randevumfa hibor ve Enox u sordum. Yok degistirme oksapar dan devam et dedi.

merhaba canım bende bursalıyım bursada en iyi periodontolog şuanda Yalçın Kimya durumun varsa ona gitmeni öneririm. Ücreti arkadşaım 15 gün önce gitti 1000 lira. çok detaylı inceleme yapıyor.10 da girdi doktora be 12 ye doğru çıktı. elin rapor da veriyor.

Bilmiyorum ki canım bende onu sordum normalde her gün mü vuruluyor doğuma kadar..
Tasidigin Mutasyona gor degisiyor. Mesela mthfr heterozigot mutasyonlari pek ciddiye almiyorlar Pihtilasma degil De folat metabolizmasi ile ilgili diye. Daha Cok factor genlerinde Igne kullandiriyorlar. Ama bunlarin cesitli kombinasyonlari da varsa ayri tabi.

Bir arkadasimiz da ayni sekilde kendisinin ismini verdi.Bir de doktoruma da sorucam bakalim kendisi de illaki birini onerir diye dusunuyorum.Ucret icinse el mahkum vericez.
Genetik test yaptiracak olan var mi bu arada ?

İkili test sonuçlarımı da biraz önce aldım arkadaşlar doktorum gayet güzel sorun görünmüyor 1 ay sonra görüşürüz yazmış herkese benden şekersiz türk gayfesiiii
Gözün aydın canım, hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah

demir ve kan ilaçlarına başlayan var mı ? doktorum henüz başlatmadı 2 hafta sonra tekrar gel dedi acaba o zaman mı verecek ? kaçıncı haftada başlamak gerekiyor

Canım ne güzel...
Maşallah kuzuna
Şahin hocadan memnun olmana da sevindim çok.
Benimde 2 hafta sonra randevum var.

Evet, kesinlikle katılıyorum.
Rahimde kasılma vs var dediler diye bende kendisine gittim geçtiğimiz hafta.
Çok detaylı İnceliyor gerçekten, ben çok memnun kaldım.

Anladım kuzum.. Rabbim sağlıklı hamileliklrr nasip etsin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…