2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay antrenmanlı gelmiş oğlan ya Maşallah. Bakalım bizimkiler neler yapacak merakla bekliyorum

Canım çevremdekiler neden hala başlamadın falan gibi şeyler söylüyorlar anlamadım gitti :/
Bana ilk hamileligimde de, bunda da demir ilaci falan vermediler kan tahlilinde yüksekte cikmadi halbuki.Sanirim Türkiyede ezbere verilen bir ilac bu demir

Bir arkadasimiz da ayni sekilde kendisinin ismini verdi.Bir de doktoruma da sorucam bakalim kendisi de illaki birini onerir diye dusunuyorum.Ucret icinse el mahkum vericez.
Genetik test yaptiracak olan var mi bu arada ?
Ben yaptiracagim insallah yasim 37 olduğu icin yanilma payi olmayan bir testi yaptırmak icime daha cok sinecek

Bana ilk hamileligimde de, bunda da demir ilaci falan vermediler kan tahlilinde yüksekte cikmadi halbuki.Sanirim Türkiyede ezbere verilen bir ilac bu demir
Bende eksiklik var normaldede. Vücutta kan akışı fazlalaşıyor hamilelikte. Vücut daha fazla kana ihtiyaç duyuyor. Birde normal de olsa sezeryan da olsa kan kaybı fazla oluyor. Depoları doldurmaları gerekiyor o yüzden de canım

Evet insallah bir sonraki kontrolde kesinlesir ama insan zor dayaniyor :) ilk olunca ogrenir ogrenmez alisverise baslayasim var

İkili test sonuçlarımı da biraz önce aldım arkadaşlar doktorum gayet güzel sorun görünmüyor 1 ay sonra görüşürüz yazmış herkese benden şekersiz türk gayfesiiii
Ohh çok şükür canım darısı hepimizin başına,bende bi orta şeker alayım lütfen sade içemiyoreee

Sanırım öyle ama bütün doktorların 12.hafta folik asiti kesmesi gerektiğine eminim canım birde sağlık ocağına git ordaki ebe takibini yapıyo vitamin ve kan ilacını ordan ücretsiz veriyolar
sağlık ocağına gittim kayıt yaptırdım haziranın ikinci haftası gel dediler onlarda bırakacağım folik asidi zaten midemi bulandırıyordu

sağlık ocağına gittim kayıt yaptırdım haziranın ikinci haftası gel dediler onlarda bırakacağım folik asidi zaten midemi bulandırıyordu
Tetanaz aşısı için gel demişlerdir haziranda ama vitamin vermeleri gerekiyodu demekki her yer farklı bilemiyorum kuzum

canım sende devlette yaptrdın dımı ya ona rağmen soyledıler cınsıyetı. hangı hastane bı soylermsın. bende devlette yaptrcam galıba

Selam canım, bana da demir ilacı vermedi henüz doktor ama verdiği multivitaminin içeriğinde demir de var, onu en başından beri kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…