2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Valla ilaç tadı var, bilemiyorum ki size nasıl gelir, balık tadı gelmiyor ama hiç
Incredible incredible vitamini yemekle birlikte alinca rahatsızlik vermiyor pek, ben oyle yapiyorum
Balik tadi gelmemesi icin yagli besinlerle almayi dene bir De. Sut bile olabilir
Sağolun kızlar. Deneyim bakalım dediğiniz gibi. Ocean mummy i bir kaç kişiden daha duydum. Takviye olarak onu almayı düşünüyorum da. Doktorum vitamin takviyesini önermiyor yediklerim den karşılarmışım. İlaç olarak güvenemiyor muş. Eğer çok istersem 4.aydan sonra başlamam önerdi. Bende vitaminleri araştırıyorum

canım sende devlette yaptrdın dımı ya ona rağmen soyledıler cınsıyetı. hangı hastane bı soylermsın. bende devlette yaptrcam galıba
Devlette yaptırdım canım ikili taramayı. Bugün kendi doktoruma özele randevum var. Drvlet gayet güzel ilgilendi ama işte işler çok geç yürüyo orda sorun o. Cinsiyet tahmini de yaptı doktor. İzmirde ilçedeyim ben canım, ilçedeki devlet hastanesine yaptırdım. İstiyosan özelden yazıp söyliyim neresi olduğunu

Canım sadece mutasyoNa göre değil iğne benım bıldıgım kadarıyla. mesela bende mthfr 1298 ve pai heterezıgot cıktı foktorler normal çok şükür. Folat esıklıgımde yok hatta referans aralığından yüksek çıkıyo şuan. Ama proteın s düşük ve 2 kaybım var buyuzden ben sabah aksam 04 iğne ve 150mg ecoprın ıcıyorum hergün.. aslına bakılırsa dedıgın gıbı mthfr mutasyonunu önemsemiyor doktorlar ama 2 yada daha fazla kaybın varsa bence pıhtılaşma olmasa bıle kullanmak gerekıyo tedbır amaçlı. yanı benım doktorum bu kanıda bende aynısını dusunuyorum

yok canım saol:) ben senı ıstanbulda sanıyodum :) ben burda bakıcam artık

Kombinasyonlari derken bunu anlatmak istemistim. Cevremde de tek Kaybi olup ama Pihtilasma paneli taranmamis ama tum gebeligi boyunca Igne kullanmis tanidiklarim var. Ben bana verilen her ilaci yapilan her islemi sorguluyorum. Akilci ilac kullanimindan yanayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…