2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
yok canım saol:) ben senı ıstanbulda sanıyodum :) ben burda bakıcam artık

A AloeeVeraa bende seni nedense İstanbul'da sanıyorum

ben Çarşamba günü zeynep Kamil'e gittim ama malesef yanlış yerden randevu almışım .burdan başka bir arkadaş gitti o memnunduda .
mhrs den Kadın Doğum sekmesi altında 11-14 arası ikili test diye bir birim var ordan randevu alıyorsun ama dikkat et ertesi gün derken meğer dr un birim değişmiş ben yanlış almışım .15 gün için veriyor ama ben denedim sonradan alamadım .
Anadolu yakasında Medipol Çamlıca'da dün çektirdim 355 tl ücreti ve periontolog a bayıldım çok cici bir bayan bayağıda detaylı baktı 20 dk kadar sürdü .

Yok kızlar hep söyledim burdaki izmirlilerden biri de benim

çok saol canım. ya benım doktorumda özelde. geçen muaynede sordum ıkılı testı nezman yapıcaz dıye ben sana ayarlıcam dedı. tek soyledıgı buydu :) ben nerdeyse 2 senedır aynı doktora gıdıyorum bu söylediğinden seni devlete yönlendırıcem gibi algıladım. çünkü kürtajımdan snra genetık testler yapılıcaktı burda yaptırcaksnz dese, sonucu başka hastaneden kabul etmese fln mecbur yaptrcaktık ama saolsun kanunı sultan suleyman arastrma hastanesine yönlendırdı. tanıdığı doktor varmış randevu bıle almadan alı beyın hastasıyz o yonlendırdı dıye gırdık. ve butun tahlıllerı genelde dısardan ıstıyo para vermeyelim dıye. sımdı 2lı test ıcınde ben ayarlıcam dıyınce aklıma bı bu geldı :) gercı o yonlendırmese bıle devlette yaptrmayı dusunuyodum oyuzden sordum ama Zeynep kamıl baya uzak bana

Reactions: H E
Bana ilk hamileligimde de, bunda da demir ilaci falan vermediler kan tahlilinde yüksekte cikmadi halbuki.Sanirim Türkiyede ezbere verilen bir ilac bu demir
Y.disindaysan eğer canım burda vermiyorlar hatta bana folik asit bile vermediler bende içmedim.domtor bisey demedi diye zaten aşırı bulantin vardı icemedim

istanbul da avrupa yakasında mısın ?

Reactions: H E
Y.disindaysan eğer canım burda vermiyorlar hatta bana folik asit bile vermediler bende içmedim.domtor bisey demedi diye zaten aşırı bulantin vardı icemedim
Yurtdışındayim hamile vitamini ilk aydan kullandiriyorlar onun icinde butun vitaminler var zaten

ben avrasya da yaptırdım 2li testi 100 tl idi
devlet hastanesindeki cihazlar eski diyorlar yanılma payı olabiliyormuş. o yüzden özelde yaptır demişlerdi
okmeydanına gıdebılırım yanı bulcagım hastanlerın cogu enaz o uzaklıkta çünkü. Avrasya nerde okmeydanındamı. bıde sonuç nekdar sonra cıktı acaba.

okmeydanına gıdebılırım yanı bulcagım hastanlerın cogu enaz o uzaklıkta cunu. Avrasya nerde okmeydanındamı. bıde sonuç nezman sonra cıktı acaba.
okmeydanına gitme devlet hastanesi orası şişlide cihazları eskiymiş baya,
avrasya hastanesi sana yakın vardır yada medicalpark hastaneleri için de iyi diyorlar bi ara sor istersen

Kızlar ikili tarama testi kan sonucundan anlayanınız var mı? Dr randevuma daha çok var merak ediyorum nasıl çıkmış acaba anlayan varsa yazabilir mi inşallah her şey iyidir

Eklentiler

• _20190405_164537.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 74
Siz hangisini yaptiracaksiniz.Birden fazla cesidi varmis.Arastirirken kafam karisti biraz.
Evet çeşitleri var sanırım, benim doktorumun yönlendirdiği tranquility olarak geçiyor, diğerleri de benzerdir sanırım, bakılan kromozom durumlarına ilişkin daha detaylı yarın ya da sonucu alınca da paylaşırım, daha vaktiniz var değil mi?

Evet tranquility'i duydum nifty de varmis.Kuzenim yaptirmisti.24.hafta detaylida kalpte parlaklik gorulmustu ama genetik testte herhangi bir sorun cikmadigi icin doktor uzerinde durmamis cunku onda hersey cikiyormus.Daha vaktim var aynen.Paylasirsan cok sevinirim detaylari.

Sevindim sorun çıkmadığına kuzeninde, tabi paylaşırım yine, görüşürüz

Kızlar bugün kendi doktorum henüz cinsel organın tam oluşum aşamasında olduğunu, şu an kızda da erkekte de çıkıntı olduğunu söyledi. Bi kaç gün içinde kız cinsel organının yarılacağını erkeğinkinin kabaracağını söyledi. Açısına göre az çok bi yorum yapılabilir ama o da kesin olmuyo dedi. Açısına göre çıkıntı daha dik duruyo erkek olabilir dedi. Yani cinsiyetimiz bugün de erkek oldu :) sağlıklı olsun yeterki. 2 hafta sonra ikili tarama sonucumu göstericem o zaman artık daha net bi tahminimiz olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…