2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım ya doktorun ne güzel anlatmış emin olmadan birşey demek istememiş bayıldım doktoruna..

arkadaşlar henüz 13. haftaya yeni girdim ama bebek vitamin depolarımı şimdiden hortumlamaya başlamış ölçüm yaptırmayan arkadaşlar bi görünün derim

Canım ya doktorun ne güzel anlatmış emin olmadan birşey demek istememiş bayıldım doktoruna..
Aynen canım hiçbir şey demek istemedi zaten cinsiyetle ilgili, kızda da erkektr de çok benzer şu an dedi. Benim ısrarımla kabarıklığın açısı biraz dik gibi erkek olabilir dedi

Kızlar sabah boğaz ağrım başladı.. Şimdi de ateşim var gibi üşüyorum..
Evde ne yapayım boğaz ağrısına ıhlamur hariç o son çare

Benım bormaldi hersey kafası elleri 8 haftayı bıtırdk kalbı durdu doktor genetıge yolladı parsiyel mol cktı

Reactions: H E
Merhaba bayanlar, çooook uzun süredir aranıza katılamamıştım. Dün doktora gittim her şey hamd olsun iyiymiş. tarama testini yaptırıp yaptırmayacağımı sordu. İstemiyoeum diyince zaten istatistiksel olarak baktığı için yanılma payı olabiliyor. Aldırmayı düşünmüyorsanız kafa karışıklığına gerek yok dedi. Diğer çocuklarımda da yaptırmamıştım bunda da yaptırmayacağım ben.

Erkekse ben bildim
Hade bakalım ne olcak

Bakalım benımki söylücek mi .
Valla ben demedim kendi 12 haftada gel cinsiyet bakalım dedi

Offf hade son 1 hafta

arkadaşlar henüz 13. haftaya yeni girdim ama bebek vitamin depolarımı şimdiden hortumlamaya başlamış ölçüm yaptırmayan arkadaşlar bi görünün derim
Hadi yaaa en son bundan önce kaçıncı hafta baktımıştın canım? Ay korktum valla hemen haftaiçi kan veriyorum

Bende aldirmayi dusunmedigim icin yaptirmadim yaptirmadim

Geçmiş olsun...
Ben boğazımda ağrı olduğunda, eczacı bana hamilelerin de kullanımına uygun bir pastil verdi.
Mavi bir kutusu vardı çok iyi gelmişti.
Boğazımda ki ağrı ve yanmayı kesmişti.

İkinci üçüncü bebesini bekleyen arkadaşlar size birsey sormak istiyorum benim ilk hamileligimde ayagim 1 numara büyüdü ve geri kuculmedi, simdi de 1 numara daha mi büyüyecek bu ayaklar?
Ya çok güldüm cnm. Ben evlenirken 37 38 numara giyerdim. İlk gebelikte 39 oldum. Hala 39 um. Geçen ayaklabi alicaz bana eşim 37 mi 38 mi hangisi dedi. Ben 39 dedim ben seni aldığımda 37 numaraydin neoldu sana dedi. Önceden topuklu giyen ben babet spor ayakkabıyla dolaşıyorum. Alıştım böyle. İkinc gebelikte daha büyür mü bilmiyorum canımız sağolsun.

Geçmiş olsun...
Ben boğazımda ağrı olduğunda, eczacı bana hamilelerin de kullanımına uygun bir pastil verdi.
Mavi bir kutusu vardı çok iyi gelmişti.
Boğazımda ki ağrı ve yanmayı kesmişti.
Sağol canım Yaaa.. Plastik var evde doktora sordum cevap bekliyorum içebilir miyim diye..
Bende ebemi aradım.. Ihlamur bak zencefil kivi ye dedi ağrı ve ateş içinde parol dedi annemde tavuk çorbası yapıyor şimdi geldi sağolsun
Miniğim zarar görmeden atlatırım inşallah
Geçmezse KBB yolu

İkinci üçüncü bebesini bekleyen arkadaşlar size birsey sormak istiyorum benim ilk hamileligimde ayagim 1 numara büyüdü ve geri kuculmedi, simdi de 1 numara daha mi büyüyecek bu ayaklar?
Oha suan soktayım ilk kez duydum . Genel olarak oluyor mu acaba yoksa kişisel mi bu durum . Kafamda deli sorular

Topuklu giymek hayal oldu artik surekli duz taban bot yada spor ayakkabı
Bende 39dum 40 oldum 41 olmak istemiyorummmm

Valla ben 37 no giyiyorum şimdi 38 giyiyorum. Malesef Küçülmedi.. Ama ben 2014 ilk dogum. Sonra 2 hamulelık ve şimdi 3.geliyor...bu kuzucuk da gelsin. 6 ayda sonra sıkı spor yapacağım. Kg yok ama sureklı gebelik ve dogum olunca vucut gevsedi gıbı gelıyor

Salıyor vücut kendini bende allah nasip ederse doğumdan sonra almadan vere vere ilerlemek istiyorum

Benim doktorumda 15-16.haftaya kadar söylemiyor. Tam net göründüğünde söylüyor.
Bir hafta önce benim de ağrıdı. 1 su bardağı ılık suya 1 tatli kaşığı bal ve bir kac damla limon sıkıp ictim. Cok iyu geldi gecti.
Benim doktorumda ayni seyi söyledi ilk gebeligimde. Bende yaptirmadim. Bunda da yaptirmayacagim. Zaten ense kalınlığı ve burun olusumu %75 net sonuç veriyormus. Sadece onlara baktiracagim

Gebelikte ayak numaram degisti ama dogumdan sonra kilo verdikce eski numarama döndüm. Ilk kez sizden duydum boyle birsey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…