- 30 Mayıs 2016
- 1.067
- 1.674
- 133
Ohhh sağlam bakımdasın yani.Sağol canım Yaaa.. Plastik var evde doktora sordum cevap bekliyorum içebilir miyim diye..
Bende ebemi aradım.. Ihlamur bak zencefil kivi ye dedi ağrı ve ateş içinde parol dediannemde tavuk çorbası yapıyor şimdi geldi sağolsun
Miniğim zarar görmeden atlatırım inşallah
Geçmezse KBB yolu
Benim doktorumda 15-16.haftaya kadar söylemiyor. Tam net göründüğünde söylüyor.
Bir hafta önce benim de ağrıdı. 1 su bardağı ılık suya 1 tatli kaşığı bal ve bir kac damla limon sıkıp ictim. Cok iyu geldi gecti.
Benim doktorumda ayni seyi söyledi ilk gebeligimde. Bende yaptirmadim. Bunda da yaptirmayacagim. Zaten ense kalınlığı ve burun olusumu %75 net sonuç veriyormus. Sadece onlara baktiracagim
Amin kuzum.. İnşallahOhhh sağlam bakımdasın yani.
Bence toparlarsın hemen, merak etme
Allah şifa versin canım
Biraz geç gördüm canım ama sıcak suya yarım limon sıkıp içebilirsin, bu hem ter attırıyo biraz. İyi gelebilir. Çok geçmiş olsunKızlar sabah boğaz ağrım başladı.. Şimdi de ateşim var gibi üşüyorum..
Evde ne yapayım boğaz ağrısınaıhlamur hariç o son çare
Evet canım erkekse senin tahminler doğru :)Erkekse ben bildim
Hade bakalım ne olcak
Bakalım benımki söylücek mi .
Valla ben demedim kendi 12 haftada gel cinsiyet bakalım dedi
Offf hade son 1 hafta
Bizim ayaklar açık arttırma ya girdi deseneTopuklu giymek hayal oldu artiksurekli duz taban bot yada spor ayakkabı
Bende 39dum 40 oldum41 olmak istemiyorummmm
Cok gecmis olsun şükür bebegin iyimisHerkese iyi geceler. Zor bir gundu benim icin.Aksam ikili taramaya gidecektim fakat oglen 2 defa kahverengi akinti ve eslik eden cok hafif pembe kanamam oldu leke gibi. Aglaya aglaya doktoruma gittim. Hamdolsun bebek iyi, kanana alani falan da yok. Plesanta yukari cikarken boyle seyler yasanabilir dedi yinede 200luk progestana basladik 1 ay fitil olarak kullanicam sabah 1 aksam 2 olarak. 2li taramayi da yaptirdim. Ense kalinligi iyi, burun kemigi de olusmus. Yasadigim kaygi ve korkunun tarifi yok. Rabbim hepimizi korusun. Yasadiklarimi en iyi siz anlarsiniz diye paylasmak istedim sadece. Allaha emanet olun kızlar ...
Çok geçmiş olsun, siz de Allah’a emanet olunHerkese iyi geceler. Zor bir gundu benim icin.Aksam ikili taramaya gidecektim fakat oglen 2 defa kahverengi akinti ve eslik eden cok hafif pembe kanamam oldu leke gibi. Aglaya aglaya doktoruma gittim. Hamdolsun bebek iyi, kanana alani falan da yok. Plesanta yukari cikarken boyle seyler yasanabilir dedi yinede 200luk progestana basladik 1 ay fitil olarak kullanicam sabah 1 aksam 2 olarak. 2li taramayi da yaptirdim. Ense kalinligi iyi, burun kemigi de olusmus. Yasadigim kaygi ve korkunun tarifi yok. Rabbim hepimizi korusun. Yasadiklarimi en iyi siz anlarsiniz diye paylasmak istedim sadece. Allaha emanet olun kızlar ...
Allah razi olsun canimmÇok geçmiş olsun, siz de Allah’a emanet olun
Amin canim cok tesekkurler kimseye yasatmasin rabbim..Cok gecmis olsun şükür bebegin iyimis
Benimde ilk hamileligimde her adet donemimde kahverengi 3-5 damla kanamam gelmişti
Yavrularımız allaha emanet, allah bidaha böylesi korku yasatmasin canim
Gecmis olsun canim. Benimde bugun biraz agriyor bogazim. Bogazimdan cok bitmek bilmeyen mide bulantısı. Su icmeye korkar oldum. Su icince insanin midesi bulanır mıBenim normalde ilaçsız geçmiyortavuk çorbası meyve bol su ve ıhlamur içtim ballı limonlu.. Parol içmemek için direniyorum
Cok gecmis olsunHerkese iyi geceler. Zor bir gundu benim icin.Aksam ikili taramaya gidecektim fakat oglen 2 defa kahverengi akinti ve eslik eden cok hafif pembe kanamam oldu leke gibi. Aglaya aglaya doktoruma gittim. Hamdolsun bebek iyi, kanana alani falan da yok. Plesanta yukari cikarken boyle seyler yasanabilir dedi yinede 200luk progestana basladik 1 ay fitil olarak kullanicam sabah 1 aksam 2 olarak. 2li taramayi da yaptirdim. Ense kalinligi iyi, burun kemigi de olusmus. Yasadigim kaygi ve korkunun tarifi yok. Rabbim hepimizi korusun. Yasadiklarimi en iyi siz anlarsiniz diye paylasmak istedim sadece. Allaha emanet olun kızlar ...
Amin canim cok tesekkurler kimseye yasatmasin rabbim..
Çok sağol canım denicem onu da bugün..Biraz geç gördüm canım ama sıcak suya yarım limon sıkıp içebilirsin, bu hem ter attırıyo biraz. İyi gelebilir. Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun...Herkese iyi geceler. Zor bir gundu benim icin.Aksam ikili taramaya gidecektim fakat oglen 2 defa kahverengi akinti ve eslik eden cok hafif pembe kanamam oldu leke gibi. Aglaya aglaya doktoruma gittim. Hamdolsun bebek iyi, kanana alani falan da yok. Plesanta yukari cikarken boyle seyler yasanabilir dedi yinede 200luk progestana basladik 1 ay fitil olarak kullanicam sabah 1 aksam 2 olarak. 2li taramayi da yaptirdim. Ense kalinligi iyi, burun kemigi de olusmus. Yasadigim kaygi ve korkunun tarifi yok. Rabbim hepimizi korusun. Yasadiklarimi en iyi siz anlarsiniz diye paylasmak istedim sadece. Allaha emanet olun kızlar ...
İkinci üçüncü bebesini bekleyen arkadaşlar size birsey sormak istiyorum benim ilk hamileligimde ayagim 1 numara büyüdü ve geri kuculmedi, simdi de 1 numara daha mi büyüyecek bu ayaklar?
Bulanır canımGecmis olsun canim. Benimde bugun biraz agriyor bogazim. Bogazimdan cok bitmek bilmeyen mide bulantısı. Su icmeye korkar oldum. Su icince insanin midesi bulanır mı
Cok gecmis olsun
Geçmiş olsun canım inşallah tekrar etmez.. Çok şükür ki herşey yolundaymış maşallah. Sağlıkla alırsın kucağına inşallahHerkese iyi geceler. Zor bir gundu benim icin.Aksam ikili taramaya gidecektim fakat oglen 2 defa kahverengi akinti ve eslik eden cok hafif pembe kanamam oldu leke gibi. Aglaya aglaya doktoruma gittim. Hamdolsun bebek iyi, kanana alani falan da yok. Plesanta yukari cikarken boyle seyler yasanabilir dedi yinede 200luk progestana basladik 1 ay fitil olarak kullanicam sabah 1 aksam 2 olarak. 2li taramayi da yaptirdim. Ense kalinligi iyi, burun kemigi de olusmus. Yasadigim kaygi ve korkunun tarifi yok. Rabbim hepimizi korusun. Yasadiklarimi en iyi siz anlarsiniz diye paylasmak istedim sadece. Allaha emanet olun kızlar ...
Büyümesin ya zaten 38.5... Törpületirim öyke 39 40 olursaİkinci üçüncü bebesini bekleyen arkadaşlar size birsey sormak istiyorum benim ilk hamileligimde ayagim 1 numara büyüdü ve geri kuculmedi, simdi de 1 numara daha mi büyüyecek bu ayaklar?
Cnm gecmis olsun ama bu olagan bi durum telas yapma lutfen. Bi de bnm 1. Oglmda 4. Ayda baya pedi doldrck kadar (anamam olmustu onda bile bisey olmadi sukurHerkese iyi geceler. Zor bir gundu benim icin.Aksam ikili taramaya gidecektim fakat oglen 2 defa kahverengi akinti ve eslik eden cok hafif pembe kanamam oldu leke gibi. Aglaya aglaya doktoruma gittim. Hamdolsun bebek iyi, kanana alani falan da yok. Plesanta yukari cikarken boyle seyler yasanabilir dedi yinede 200luk progestana basladik 1 ay fitil olarak kullanicam sabah 1 aksam 2 olarak. 2li taramayi da yaptirdim. Ense kalinligi iyi, burun kemigi de olusmus. Yasadigim kaygi ve korkunun tarifi yok. Rabbim hepimizi korusun. Yasadiklarimi en iyi siz anlarsiniz diye paylasmak istedim sadece. Allaha emanet olun kızlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?