2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen oyle elimizden geldigince ben gebeligin basinda antibiyotik ve penisilin igne kullanmak zorunda kaldim ondan bu kadar korktum. cok tesekkurler

Günaydın herkese güzel bir haftasonu olsun hepimiz için benim hamileliğin başından beri süren akıntım devam ediyor dün sanki rengi beyazdan sarıya döndü gecede bir yanma hissettim tuvalette enfeksiyonmu acaba hafta sonu takip etmelimiyim doktora hemen gitmelimiyim tecrübe edenler varsa yardımlarını rica ederim

Benim başından beri genelde açık sarı geliyo canım. Bu da normalmiş progesteron hormonunun etkisiyle sarı da olabiliyomuş. Tabi sen için rahat etsin diye yine doktoruna danış canım

Gunaydin.Benim hep sari akintim var.En son idrar tahlili yaptirdim ve lokositim fazla cikti.Doktorum akintinin da bu yukseklige sebep olabilecegini soyledi ve en onemli kriterin idrar yaparken sizi ve ya yanma olup olmadigi dedi.Idrar yaparken bunu hissediyorsaniz mutlaka bir idrar testi yaptirin.Simdilik yapabileceginiz bol bol su tuketmek tabi icebiliyorsaniz.Benim midem almiyor suyu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…