2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hamilelik nasıl gidiyor
Soru bana mı bilemedim canım ama ben kendi adıma cevap veriyim benim iyi gidiyo çok şükür. Başından beri öyle büyük sorunlar bulantılar yaşamadım şükür diyim. Senin nasıl gidiyo günlerimiz de aynı, cinsiyet tahmini falan yaptı mı doktor :)

Bulantı var arada yok cinsiyet tahmini yapmadı daha 10 Nisan'da ikili test var yinede soylucegini sanmıyorum hayırlısı

Bulantı var arada yok cinsiyet tahmini yapmadı daha 10 Nisan'da ikili test var yinede soylucegini sanmıyorum hayırlısı
Anladım canım. Ben ikili tarama için gittiğimde tahmin de bulundu doktor, sonra kendi doktoruma özele gittim o da başka bi tahminde bulundu :) sağlıklı olsun da bakalım artık hangisi doğru

Selam canım, az önce ayrıntılı ultrason randevumdan geldim, doktor iyi bulduğunu söyledi çok şükür, bu arada fetal dna için kan örneği de verdim aynı yerde, sonuçları 10 güne gelecekmiş. Testin adı tranquility idi, hem trizomi hem cinsiyet kromozomları hem de bunların dışındaki Angelman Sendromu gibi diğer yapısal anomalilere de bakılacak bilgisi aldık.

Aaa öyle mi canım. Her doktor farklı görüyor galiba
Canım şu an cinsel organ tam anlamıyla oluşmamış zaten. Kızda da erkekte de şu an ufak bi kabarıklık şeklinde. Kızsa eğer bi kaç gün içinde yarılmaya başlıyomuş erkekse çıkıntı iyice kabarıyomuş. Kendi doktorum o kabarıklığın açısına göre yorum yaptı, açısı daha dik yukarı doğru gibi görünüyo o yüzden erkek olabilir dedi. Devlet hastanesindeki doktor da belirgin erkek gibi bi çıkıntı değil kız gibi demişti

İnsallah tertemiz sonuclar alirsin canim

Cok tesekkurler canim bilgilendirme icin.
Insallah tertemiz guzel sonuclar aliriz hepberaber

O zaman 14-15 de kesinleşir. Bence en garantisi ayrıntılı ultrason

22.de çok kanamam oldu.. Dr yatış verdi. Proluton dwpotu bulamadık. Progestan ılac verdiler. Şimdi Progestan kapsul bulmaya gitti eşim.. Haftasonu olması kötü nobetcı eczane ara dur. Nolur dua edin. İlk hamılelıgımde çok fazla kan.. Ped avında doluyor... İlk evde bacaklarından asagı kanlar aktı. Tuvaletin içi tamamen kandı. Proluton depot bukynsaydı cok ıyı olacaktı. Az once hemşire kan aldı. Nıye kan degerlerin düşüyor mu diye bakılcak. Bebeğş gorduk ama kanama hala dvm edıyo. Nolur dua edin. Burda kimsem yok ıkı cocuk kanepede uyudu eşim ılac bulma derdinde.. Guya özel hastane keşke fakulte acile mı gitseydim. Çok korkuyom

Canım Yaaa dua ediyorum sana.. İnşallah kanaman durur ve bebişin de sağlıkla olur..
Stres yapmamaya çalış.. Herşey yoluna girecek inşallah..

Geçmiş olsun canım sende bebişinde allaha emanet dualarım seninle canım inşallah sağlıcakla zamanında kucağına alırsın

Canım sakin ol çok üzüldüm ama sen tecrübeli bi annesin ve daha önceki gebeliğinde de benzer bi şey yaşamışsın. Hastanede olman çok iyi sürekli kontrol altında olursun. Bebeğin de iyiymiş hiç korkma gelip geçici bi durumdur. İlaçlar bir an önce etkisini göstersin ve kanaman hiç olmasın inşallah. Dualarım seninle

Canm benm sakin ol Rabbim bebeğini. Sana bağışlasın. Hastaneye ilaç bulamadiginizi soyleyin acile para odeyince hastane o igneyi yapar. Onlarin elinde bulunur genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…