Buyuk gecmis olsun. Boyle durumlarda ozelden ziyade Eger imkan varsa universite hastanesi veya kadin dogum hastaneleri daha dogru oluyor. Ozelin imkanlari doktor kapaaitesi daha kisitli oluyor.22.de çok kanamam oldu.. Dr yatış verdi. Proluton dwpotu bulamadık. Progestan ılac verdiler. Şimdi Progestan kapsul bulmaya gitti eşim.. Haftasonu olması kötü nobetcı eczane ara dur. Nolur dua edin. İlk hamılelıgımde çok fazla kan.. Ped avında doluyor... İlk evde bacaklarından asagı kanlar aktı. Tuvaletin içi tamamen kandı. Proluton depot bukynsaydı cok ıyı olacaktı. Az once hemşire kan aldı. Nıye kan degerlerin düşüyor mu diye bakılcak. Bebeğş gorduk ama kanama hala dvm edıyo. Nolur dua edin. Burda kimsem yok ıkı cocuk kanepede uyudu eşim ılac bulma derdinde.. Guya özel hastane keşke fakulte acile mı gitseydim. Çok korkuyom
22.de çok kanamam oldu.. Dr yatış verdi. Proluton dwpotu bulamadık. Progestan ılac verdiler. Şimdi Progestan kapsul bulmaya gitti eşim.. Haftasonu olması kötü nobetcı eczane ara dur. Nolur dua edin. İlk hamılelıgımde çok fazla kan.. Ped avında doluyor... İlk evde bacaklarından asagı kanlar aktı. Tuvaletin içi tamamen kandı. Proluton depot bukynsaydı cok ıyı olacaktı. Az once hemşire kan aldı. Nıye kan degerlerin düşüyor mu diye bakılcak. Bebeğş gorduk ama kanama hala dvm edıyo. Nolur dua edin. Burda kimsem yok ıkı cocuk kanepede uyudu eşim ılac bulma derdinde.. Guya özel hastane keşke fakulte acile mı gitseydim. Çok korkuyom
Cnm gecmis olsun22.de çok kanamam oldu.. Dr yatış verdi. Proluton dwpotu bulamadık. Progestan ılac verdiler. Şimdi Progestan kapsul bulmaya gitti eşim.. Haftasonu olması kötü nobetcı eczane ara dur. Nolur dua edin. İlk hamılelıgımde çok fazla kan.. Ped avında doluyor... İlk evde bacaklarından asagı kanlar aktı. Tuvaletin içi tamamen kandı. Proluton depot bukynsaydı cok ıyı olacaktı. Az once hemşire kan aldı. Nıye kan degerlerin düşüyor mu diye bakılcak. Bebeğş gorduk ama kanama hala dvm edıyo. Nolur dua edin. Burda kimsem yok ıkı cocuk kanepede uyudu eşim ılac bulma derdinde.. Guya özel hastane keşke fakulte acile mı gitseydim. Çok korkuyom
Canım, inşallah eşin ilacı bulur ve kanaman da bir am önce durur.22.de çok kanamam oldu.. Dr yatış verdi. Proluton dwpotu bulamadık. Progestan ılac verdiler. Şimdi Progestan kapsul bulmaya gitti eşim.. Haftasonu olması kötü nobetcı eczane ara dur. Nolur dua edin. İlk hamılelıgımde çok fazla kan.. Ped avında doluyor... İlk evde bacaklarından asagı kanlar aktı. Tuvaletin içi tamamen kandı. Proluton depot bukynsaydı cok ıyı olacaktı. Az once hemşire kan aldı. Nıye kan degerlerin düşüyor mu diye bakılcak. Bebeğş gorduk ama kanama hala dvm edıyo. Nolur dua edin. Burda kimsem yok ıkı cocuk kanepede uyudu eşim ılac bulma derdinde.. Guya özel hastane keşke fakulte acile mı gitseydim. Çok korkuyom
Çok geçmiş olsun, çok şükür bebek iyiymiş. Kanama inşallah durur. Okumuşsundur belki, belki ben de kanamalı geçiriyorum, kan görmek insanı gerçekten çok korkutuyor, inşallah herşey yoluna girer. Progestan bulamazsanız, ben crinone jel kullanıyorum, o bulunuyor, doktoruna bir danış.22.de çok kanamam oldu.. Dr yatış verdi. Proluton dwpotu bulamadık. Progestan ılac verdiler. Şimdi Progestan kapsul bulmaya gitti eşim.. Haftasonu olması kötü nobetcı eczane ara dur. Nolur dua edin. İlk hamılelıgımde çok fazla kan.. Ped avında doluyor... İlk evde bacaklarından asagı kanlar aktı. Tuvaletin içi tamamen kandı. Proluton depot bukynsaydı cok ıyı olacaktı. Az once hemşire kan aldı. Nıye kan degerlerin düşüyor mu diye bakılcak. Bebeğş gorduk ama kanama hala dvm edıyo. Nolur dua edin. Burda kimsem yok ıkı cocuk kanepede uyudu eşim ılac bulma derdinde.. Guya özel hastane keşke fakulte acile mı gitseydim. Çok korkuyom
Çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce durur22.de çok kanamam oldu.. Dr yatış verdi. Proluton dwpotu bulamadık. Progestan ılac verdiler. Şimdi Progestan kapsul bulmaya gitti eşim.. Haftasonu olması kötü nobetcı eczane ara dur. Nolur dua edin. İlk hamılelıgımde çok fazla kan.. Ped avında doluyor... İlk evde bacaklarından asagı kanlar aktı. Tuvaletin içi tamamen kandı. Proluton depot bukynsaydı cok ıyı olacaktı. Az once hemşire kan aldı. Nıye kan degerlerin düşüyor mu diye bakılcak. Bebeğş gorduk ama kanama hala dvm edıyo. Nolur dua edin. Burda kimsem yok ıkı cocuk kanepede uyudu eşim ılac bulma derdinde.. Guya özel hastane keşke fakulte acile mı gitseydim. Çok korkuyom
22.de çok kanamam oldu.. Dr yatış verdi. Proluton dwpotu bulamadık. Progestan ılac verdiler. Şimdi Progestan kapsul bulmaya gitti eşim.. Haftasonu olması kötü nobetcı eczane ara dur. Nolur dua edin. İlk hamılelıgımde çok fazla kan.. Ped avında doluyor... İlk evde bacaklarından asagı kanlar aktı. Tuvaletin içi tamamen kandı. Proluton depot bukynsaydı cok ıyı olacaktı. Az once hemşire kan aldı. Nıye kan degerlerin düşüyor mu diye bakılcak. Bebeğş gorduk ama kanama hala dvm edıyo. Nolur dua edin. Burda kimsem yok ıkı cocuk kanepede uyudu eşim ılac bulma derdinde.. Guya özel hastane keşke fakulte acile mı gitseydim. Çok korkuyom
Çok şükür güzel haberlerle geldin bebeğin sağlıklı canım. Doktor gerekli açıklamaları yapmış zaten. Gerekiyosa hep yat hiç kalkma. Allahım bi daha yaşatmasın canımDr kendi odasında muane etti. Rahim agzı kapalı benım için bu önemli. Kanama nedeni ya damar catlamış olabılır ya da rahim buyudugu ıcın.. Bu dönemlerde olabiliyor dedi.. 200 x 3 kere progestan vajınal kapsul... Bir tane sancı olursa endoll diye bir ilaç.. 15 gün rapor verecek. 15 günden sonra karar verecek kanama devam ederse okulu unut dedi. Zaten bebegım önemli dedim. .. Kanama alanı olusmus. Kanama alanı boşalana kadar kanaman olacak. Korkma dedi .. Bebegımın kalp seslerini duydum. Dinleneceksin dedi. Bugun de yat gözetim altında tutalım dedi. Eşim cocukları eve göturdu ben hastanedeyim.. Dikkat etmemeyle agır kaldırmamayla falan alakalı degıl dedi. 12 16 hafta arası cok kanama oluyornuş . Benim yan odada yatan 14.haftası ama ben ondan daha çok agladım. Ebe kızdı onun ilk çocugu senden sakin dedi... Ama daha öncede yasadım ama gene insan korkuyor. Dr ister kova dolusu kanaman olsun o önemli degıl rahat olacaksın.. Dr Vucutun gerekli progestani uretememıs olabılır dedi. Ne olur içeyim dedim hayır vajınal yapacaksın daha etkili oluyor dedi. Bu kuzumda da 9 ay yatacakmışım gıbı geliyor tek saglıkla dogsun da yatarım. Yarın eve cıkacagım insllh.
Bununla geçmiş olsun. Doktor içinizi rahatlatacak şekilde konuşmuş ne güzelDr kendi odasında muane etti. Rahim agzı kapalı benım için bu önemli. Kanama nedeni ya damar catlamış olabılır ya da rahim buyudugu ıcın.. Bu dönemlerde olabiliyor dedi.. 200 x 3 kere progestan vajınal kapsul... Bir tane sancı olursa endoll diye bir ilaç.. 15 gün rapor verecek. 15 günden sonra karar verecek kanama devam ederse okulu unut dedi. Zaten bebegım önemli dedim. .. Kanama alanı olusmus. Kanama alanı boşalana kadar kanaman olacak. Korkma dedi .. Bebegımın kalp seslerini duydum. Dinleneceksin dedi. Bugun de yat gözetim altında tutalım dedi. Eşim cocukları eve göturdu ben hastanedeyim.. Dikkat etmemeyle agır kaldırmamayla falan alakalı degıl dedi. 12 16 hafta arası cok kanama oluyornuş . Benim yan odada yatan 14.haftası ama ben ondan daha çok agladım. Ebe kızdı onun ilk çocugu senden sakin dedi... Ama daha öncede yasadım ama gene insan korkuyor. Dr ister kova dolusu kanaman olsun o önemli degıl rahat olacaksın.. Dr Vucutun gerekli progestani uretememıs olabılır dedi. Ne olur içeyim dedim hayır vajınal yapacaksın daha etkili oluyor dedi. Bu kuzumda da 9 ay yatacakmışım gıbı geliyor tek saglıkla dogsun da yatarım. Yarın eve cıkacagım insllh.
Cnm doktorlar çok acimasiz eger bi sknti varsa hemen pat diye soyluyorlar .senin doktorun sknti yok demis ve olumlu konusmus canini skma ki bebegin de rahat olsun .bi de Allaha birak sonunda onun dedigi oluyorDr kendi odasında muane etti. Rahim agzı kapalı benım için bu önemli. Kanama nedeni ya damar catlamış olabılır ya da rahim buyudugu ıcın.. Bu dönemlerde olabiliyor dedi.. 200 x 3 kere progestan vajınal kapsul... Bir tane sancı olursa endoll diye bir ilaç.. 15 gün rapor verecek. 15 günden sonra karar verecek kanama devam ederse okulu unut dedi. Zaten bebegım önemli dedim. .. Kanama alanı olusmus. Kanama alanı boşalana kadar kanaman olacak. Korkma dedi .. Bebegımın kalp seslerini duydum. Dinleneceksin dedi. Bugun de yat gözetim altında tutalım dedi. Eşim cocukları eve göturdu ben hastanedeyim.. Dikkat etmemeyle agır kaldırmamayla falan alakalı degıl dedi. 12 16 hafta arası cok kanama oluyornuş . Benim yan odada yatan 14.haftası ama ben ondan daha çok agladım. Ebe kızdı onun ilk çocugu senden sakin dedi... Ama daha öncede yasadım ama gene insan korkuyor. Dr ister kova dolusu kanaman olsun o önemli degıl rahat olacaksın.. Dr Vucutun gerekli progestani uretememıs olabılır dedi. Ne olur içeyim dedim hayır vajınal yapacaksın daha etkili oluyor dedi. Bu kuzumda da 9 ay yatacakmışım gıbı geliyor tek saglıkla dogsun da yatarım. Yarın eve cıkacagım insllh.
Cok şükür bebeginde sende iyisiniz canim insallah kanama alani bir an once gecer sende evlatlarınla ilgilenebilirsin ilk hamilelik olsa yat butun gun ama evde bize muhtaç çocuklar olunca 2. 3.hamilelikler daha zor geçiyorHerkese çok tesekkür ederim. Dwpotu bulamadık. Progestanin iğnesi vuruldu. Progestan ılacı veriliyor. Saat bası hemşire kontrole geliyor. Kan aldılar kan degerlerı düşüyor mu diye. O beni üzdü biraz... Birazdan drum gelecekmiş muane edecek. Her Dr kendi hastasına geliyor. Daha öncede fakültede yattığım ıcın ilk hamilelikte aynı şeyler uygulandı... İnsallah plesanta ayrılması falan yoktur. Bu gun 12 artı 1 oldum. İlk bebegı de yasadım ama gene de korkuyorum. Çünkü bunda kanama çok ve parlak kırmızı... Hala da devam ediyor ama şiddeti azaldı.. Eşime cocukları al eve git dedim. Gitmedi. 2 kuzum da burda perisan oldu.. Keşke cocuklara kardes demeseydik.birsey olsa nasıl acıklayacahım.
Aynen canım doktorun çok haklı stres yapma.. Bebeğin çok etkilenir kuzum rahat olmaya bak.. Ne güzel ki kalbini duymuşsun sağlıklıymışşş çok şükür..Dr kendi odasında muane etti. Rahim agzı kapalı benım için bu önemli. Kanama nedeni ya damar catlamış olabılır ya da rahim buyudugu ıcın.. Bu dönemlerde olabiliyor dedi.. 200 x 3 kere progestan vajınal kapsul... Bir tane sancı olursa endoll diye bir ilaç.. 15 gün rapor verecek. 15 günden sonra karar verecek kanama devam ederse okulu unut dedi. Zaten bebegım önemli dedim. .. Kanama alanı olusmus. Kanama alanı boşalana kadar kanaman olacak. Korkma dedi .. Bebegımın kalp seslerini duydum. Dinleneceksin dedi. Bugun de yat gözetim altında tutalım dedi. Eşim cocukları eve göturdu ben hastanedeyim.. Dikkat etmemeyle agır kaldırmamayla falan alakalı degıl dedi. 12 16 hafta arası cok kanama oluyornuş . Benim yan odada yatan 14.haftası ama ben ondan daha çok agladım. Ebe kızdı onun ilk çocugu senden sakin dedi... Ama daha öncede yasadım ama gene insan korkuyor. Dr ister kova dolusu kanaman olsun o önemli degıl rahat olacaksın.. Dr Vucutun gerekli progestani uretememıs olabılır dedi. Ne olur içeyim dedim hayır vajınal yapacaksın daha etkili oluyor dedi. Bu kuzumda da 9 ay yatacakmışım gıbı geliyor tek saglıkla dogsun da yatarım. Yarın eve cıkacagım insllh.
Canım sinir bende de mevcut eşime çatıyorum sürekli, arada ogluma da söyleniyorum gecer insallah bu hallerimiz. Yorgunluk halsizlikte var ama esim yardımcı oluyor sağolsun, acaba ev icin haftada bir yardımcı falan mi bulsanKizlar günaydin
Size bisey sorucm .ben baya sinirliyim bu gunlerde .sizde sinirleniyomusnz .dun esimn rahatligi vs yuzunden baya ciddi kavga ettik .cocuklarda cok uzuldu.2 oglm var ogrtmnm evin isi ve ben cok guçsüzm hmn yoruluyorm .ne akla hizmt 3. dusundysem
Ne yapmaliyim bilemedim .sabaha kadarda uyuyamadm
Onun rahatligi degismz ben bagrmazsamda hic yardmci olmuyo bu iş nasil olacak bilemiyorm
İlaç kullansam uyuşcm cocuklar nolck ilac kullnmasam sinirlerim tavan yapiyo
Ne tavsiye edersinz
Evt haklisin galiba oyle bisey ayarlasam iyi olacakCanım sinir bende de mevcut eşime çatıyorum sürekli, arada ogluma da söyleniyorum gecer insallah bu hallerimiz. Yorgunluk halsizlikte var ama esim yardımcı oluyor sağolsun, acaba ev icin haftada bir yardımcı falan mi bulsan
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bunu demen bile o kadar mutlu etti ki... İstanbulda degılım. Aynenn Allahın dediği oluyor. Ama şunu anladım ister 100 kere kanama yaşa her defasında İnsan korkuyor.. Rabbim baska seylerle sınamasın.Cnm doktorlar çok acimasiz eger bi sknti varsa hemen pat diye soyluyorlar .senin doktorun sknti yok demis ve olumlu konusmus canini skma ki bebegin de rahat olsun .bi de Allaha birak sonunda onun dedigi oluyor
Nerdesin istanbul anadolu yakasinda olsn gelir en azindan cocuklarinla ilgilenirdim esinde senle ilgilenirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?